Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 18:25:46)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Travelove Ma totalno ne bitno sta je, samo zdravo i zivo. Meni su uvijek govorili svi da cu muske imati, kao znacu sa njima. Jer uvijek sam bila super sa rodjacima, tako da sam bila ubjedjena da nosim musko. Ali sam se obradovala za djevojcicu. Sad ne bih voljela da nas iznenadi, da bude djecak, jer sta da radim sa onih svih silnih stvari...heheeh [sm=jezicek.gif] Danas mi djevojka recdeda kod nas u Tz mora se iznjeti u ravnoj korpi beba, ne moze u AS... A bas mi se ne daju pare za taj jedan put. Nije to bona ni skupo, malo proserpaj po vecim objektima Binga i Fisa. Ja sam vec kupila, korpu ravnu, a sjedalicu nismo jos, to cemo na kraju nekad. A i na one kotrole sto budu u prva 2-3 mjesea , vakcine i te nalaze neke sto se mora beba voditi , posluzice ti korpa svakako U simpsonu sam gledala po 70 KM koliko me sluzi sjecanje. Ja znam da smo od brata malu na kontrolu vodili u as, znaci oni su samo jednom iskoristili. Ja imam jastuce kada su mene iznosili iz bolnice, al to mi opet nesto ne sigurno, kraj novembra, zima, moze i snijeg i led. E zene koji ulosci VIR? Ima vise vrsta Vir 80[sm=smiley1.gif] U Sarajevu mogu iznijeti bebu u autosjedalici, a i na kontrole ih donose u tome... Ja imam i korpu i autosjedalicu jer sam uzela kolica 3u1, najvjerovatnije cemo bebu iznijeti u korpi. A jest glupo davati pare za korpu u kojoj ce beba samo jednom izaci, vidi imas li od koga posuditi, ili kupi tu sto je Ziel kupila, nesto pravo jeftino, 18 KM korpa plus ako se ne varam torba za bebine stvari.
|
|
|
|