Travelove -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 16:02:42)
|
Pozdrav drage moje [sm=smiley1.gif] Ja sam par dana bila zauzeta, pa samo sam letimicno preletila da vidim o cemu ste pisale. Elem meni ne daju godisnji tako da je odtalo da ostanem na bolovanju, i kao ne moze meni nieko nista, trudnice su zasticene i tako...hajd neka im bude, al mi je krivo jer znam kako su ostale, al nema veze, necu da se sikiram i nerviram oko toga. Vadila sam nalaze krvi i urina, leukociti opet poviseni, ali su spali u odnosu na ranije, a leukociti u urinu poviseni i jos nesto je sa naznakama dosta, al necu ni oko toga da se nerviram, torch nalaz uredan, makar on [sm=bravo.gif] Vidim dosta lijepih djevojcica, i preslatke su. Ja ocekujem da ce bebica biti tamna,jer smo i suprug i ja tamni, on malo ima oci na zelenkasto, onako u pokusaju [sm=smiley36.gif]. Mi gdje god smo isli po putovanjima uvijek su mislili da smo domaci, ili arapi... Sto se tice sujevjerja,nisam u tom fazonu, ali opet ako nekad mogu nesto da izbjegnem izbjegnem, a tog tipa nedjeljom, uvijek me zades ili masina da se pera ili bi se moglo usiti nesto [sm=smiley36.gif] al uvijek... A to preskakanje kablova, sisanje utorkom i tako to, jok.... Kada su saznali da je djevojcica kod mene, vjerujte niko nije negativno komentarisao da je manje vrijedna ili slicno, cak naprotiv, neka je, bas mi je drago, rodit ces sebi drugaricu [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif] U petak idem na kontrolu, od prosli put 3 kg, ukupno 10 kg...ko ce slusati doktoricu, al sta cu...nisam ni pazila Na vjezbicama sam bila, svaki put mi bude mrsko otici, ali zato kada odem bas mi bude drago. Tema bila porod...sestrica je fina, bas utjesi i da novu dozu samopouzdanja svaki put... Je li neka od vas pohranjivala maticne celije, i koja su vasa misljenja u vezi sa tim? Sad samo da ne ode post.
|
|
|
|