RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:41:46)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: rose

e mi bili na kontroli...narasli smo 5 cm i sad iamo 56 a teski smo 4800 znaci 1250 gr. od porodjajne kilaze...mamine sike dobro rade [sm=smiley36.gif]

zdrava je, ima zraka u crevima jer je halapljiva...sve ok samo joj glavica u retrakciji kad je podize za rukcice i kaze da malo vjezbamo pa na kontrolu za 20-25 dana...nije joj dala vakcinu...starijami je imala retrakciju i u starijem uzrastu...tako da me za malu ne cudi..mada je inace cvrsca od starije seke..al nek je ona meni zdrava hvala Bogu i nek fino napreduje [sm=bravo.gif]

Masallah bas porasla. Kilaza taman ni previse ni premalo.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super, mashala bebe, samo nek rucki [sm=smiley1.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:45:33)

Ziel nisam pitala za kilazu dok sam druge stvari ispitala zaboravila a bio i muz samnom njemu pokazivala dr bebu na monitoru tako da sam i zaboravila...

A kad smo kod tih sujevjerja meni je to smijesno...sve sto se desava desava s Bozijom voljom i ne moze se zaobici ono sto je odredjeno....al bas ima bisera u tim pricama da covjek ne povjeruje.....Ja sam skoro otisla da se osisam i dodjem u salon vidim prazno iako uvijek guzva pitam sta je ovonnikog nema kaze meni frizerka utorak....nece svijet da ide u frizerske salone utorkom...ja nisam mogla da vjerujem...hajd i nekako mi to ide uz prijasnje vrijeme kada nije bilo ni TV ni neta kad se sporije zivjelo pa se imalo kad razmisljat o tim stvarima al sad brate dragi kad imas vremena ides obavljas sto trebas...Il sto kazu ne valja se odredjenim danima kupat...apsured znaci trebam hodat smrdljiva i prljava dok ne prodje "taj" dan da bi se mogla okupat...van svake pameti....[sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:47:52)

e evo moje L i neobicnih okica

http://i.imgur.com/BZxCMDu.jpg

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:49:58)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

[URL=http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=50351422899670998097.jpg&file_imgur=BZxCMDu.jpg][IMG]http://i.imgur.com/BZxCMDus.jpg[/IMG][/URL]

http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=50351422899670998097.jpg&file_imgur=BZxCMDu.jpg

ista mama [sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:52:09)

[URL=http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=50351422899670998097.jpg&file_imgur=BZxCMDu.jpg][IMG]http://i.imgur.com/BZxCMDus.jpg[/IMG][/URL]

http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=50351422899670998097.jpg&file_imgur=BZxCMDu.jpg

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
ma ista ja [sm=smiley1.gif] jos mi najsmjesnije kad familija od mm rodjaka nju zovne mojim imenom i kaze dodji mala M [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:52:26)

http://i.imgur.com/BZxCMDu.jpg

Bas mamine okice, prelijepe [sm=love.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:54:07)

ma ista ja [sm=smiley1.gif] jos mi najsmjesnije kad familija od mm rodjaka nju zovne mojim imenom i kaze dodji mala M [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

I jeste ista ti. Ti si sebi rodila kopiju, sad tm nek se trudi [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 11:57:18)

I jeste ista ti. Ti si sebi rodila kopiju, sad tm nek se trudi [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] hvala hvala [sm=smiley1.gif]
a i ja sam pljunuta mama, iste usne, obliklica, ben na licu imamo na istom mjestu, onaj damski francuski malo iznad usne na pocetku obraza [sm=smiley36.gif] samo eto ja pokupila oci sa tatine strane. do duse niko nema ovakve mada od svih njihovih plavih sucmurastih ociju najljepse je imao moj pokojni deda
kakve je on oci imao, jos visok, crn (inace su svi visoki i tamni) ma bas je bio zgodan i u starosti

ja vala sebi rodila kopiju, a ova mala je vec sad pljunuta on i kilazom [sm=smiley36.gif] i ocima, i usnama (neki dan dosle druigarice zajebaju se kaze jesi to djetetu botoksirala usne [sm=smiley36.gif])...bas N lici na njega...

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:07:19)

Dan trudnice i porodilje,

Ja i moj djecak dosli sa kontrole,primio je bocu malo je plakao za dvadeset dana je dobio 1200 gr a od rodjenja do danas za mjesec i dvadeset tri dana 2400gr masala napredan kaze doktorica reko da to nije puno kaze nije jer je on dojena beba i da samo nastavimo da ruckimo. Mama zadovoljna.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:07:39)

Zaboravi ja pitati ove iskusne mame koje su se vec poradjale dva put il vise jel ima kakva uloga hormona s polom djeteta i promjenama na trudnici...Naime meni su do sad tri puta rekli da je djevojcica,jucer pitam ponovo svoju dr.mozel potvrditi i nije smjela nista rece jer je beba bila cijelo vrijeme guzom okrenuta i iako je pokusavala je prodrmat da se okrene i pokaze nije uspjela...hehe beba lopov...Nego mene buni sto meni mama od pocetka govori da sam se malo proruznjala i da sumlja da je musko...a kad sam joj rekla sta su mi kazali na UZ onda i ona nije to vise spominjala...al tetka neki dan gleda u mene i pita jeszl oni tebi potvrdilu da je curica kaze imas kao flekice neke iznad gornje usne ...da nije musko...
Tako da sam se ja sad dala u razmisljanje,muz i ja sve kad nesto spominjemo kazemo nasa curica...i odjecica je vecinom za djevojcicu....tako da ako nas iznenadi.....opet najvaznije je da bude zivo i zdravo...
Sinoc sam se bas nasmijala kazem muzu ako bude muskarcic a kod nas odjeca za curice..hocemo ga jos od malih nogu feminizirat..heheh on odma ma bjezi tam ne govori gluposti[sm=smiley1.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:19:37)

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Zaboravi ja pitati ove iskusne mame koje su se vec poradjale dva put il vise jel ima kakva uloga hormona s polom djeteta i promjenama na trudnici...Naime meni su do sad tri puta rekli da je djevojcica,jucer pitam ponovo svoju dr.mozel potvrditi i nije smjela nista rece jer je beba bila cijelo vrijeme guzom okrenuta i iako je pokusavala je prodrmat da se okrene i pokaze nije uspjela...hehe beba lopov...Nego mene buni sto meni mama od pocetka govori da sam se malo proruznjala i da sumlja da je musko...a kad sam joj rekla sta su mi kazali na UZ onda i ona nije to vise spominjala...al tetka neki dan gleda u mene i pita jeszl oni tebi potvrdilu da je curica kaze imas kao flekice neke iznad gornje usne ...da nije musko...
Tako da sam se ja sad dala u razmisljanje,muz i ja sve kad nesto spominjemo kazemo nasa curica...i odjecica je vecinom za djevojcicu....tako da ako nas iznenadi.....opet najvaznije je da bude zivo i zdravo...
Sinoc sam se bas nasmijala kazem muzu ako bude muskarcic a kod nas odjeca za curice..hocemo ga jos od malih nogu feminizirat..heheh on odma ma bjezi tam ne govori gluposti[sm=smiley1.gif]

To su ti bapske price [sm=smiley1.gif] Te flekice neko dobije po licu neko po tijelu neko onu linea negra. Ja sam imala s obje flekice po tijelu. Sad mi je od suncanja izaslo i na licu. Prosli put su mi govorili da je musko jer sam sva otisla u stomak. Samo mi stomak raste kad sam trudna i bila curica.Elem znat ces sigurno kad rodis. Mojoj sestri su govorili da je curica, jos '94 i zaova joj iz NJemacke poslala sve za bebu ali za curicu. Ona rodila sina. Nije imala nista da mu obuce [sm=smiley36.gif] Sve bili nekakvi zenski kompletici i haljinice [sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:20:56)

IZVORNA PORUKA: maksi

Ja i moj djecak dosli sa kontrole,primio je bocu malo je plakao za dvadeset dana je dobio 1200 gr a od rodjenja do danas za mjesec i dvadeset tri dana 2400gr masala napredan kaze doktorica reko da to nije puno kaze nije jer je on dojena beba i da samo nastavimo da ruckimo. Mama zadovoljna.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za kontrolu. Kako ti je straiji djecak? Boli li ga?

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:26:26)

IZVORNA PORUKA: Leena

Mm je uvijek imao zelju da ima troje djece. Spol nebitan. I to su uvijek bile svadje izmedju nas jer ja nisam htjela trece. I to nisu bile one carkice nego se bas posvadjamo da danima ne pricamo. Kad sam ostala trudna njegovoj sreci nije bilo kraja.

Kod nas obrnuto. Ja htjela trece, mm nije. Nagovarala ga, svađali se... I onda kad sam iznenada ugledala [sm=rozacrtici.gif], rasplakala se, on skace od srece, i ono se zbunjeno pogledamo:"Sta je sad tebi?!"[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley1.gif]
mene moj neki dan pita: i kad pravimo trece? [sm=zmeden.gif]
reko bolan pa ni 40 dana nije proslo, ni ona se jos nije dozvala tobe a ti bi vec jahao [sm=smiley36.gif] da bi on meni: pa sta fali ti se super osjecas, peres prozore, usisavas...mozemo i bebu praviti [sm=smiley36.gif]
ja sam se malo ko naljutila ali on i dalje ne popusta
zato je neki dan i kupio onu zironanu kaze da se i trece dijete ljulja..pa hajd ti sad budi normalan [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] legenda je
A slika je [sm=love.gif] To je ta boja, preeekrasna!

Evo moje E, svježa slika, sa maskenbala od juce [sm=jezicek.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/pxf-esma.jpg[/img]
A ovo je L, s mora slika[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/czp-lejla.jpg[/img]

Rose, ta teorija kod nas ne vazi, prvo i oceva majka i majcin otac su visoki, plavi, sa zelenim ocima, a djecu mi znas [sm=jezicek.gif] A jedino mozda Esma građu njenu ima, ostalo nista vala niti jedna.

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:28:11)

Mm je uvijek imao zelju da ima troje djece. Spol nebitan. I to su uvijek bile svadje izmedju nas jer ja nisam htjela trece. I to nisu bile one carkice nego se bas posvadjamo da danima ne pricamo. Kad sam ostala trudna njegovoj sreci nije bilo kraja.

Kod nas obrnuto. Ja htjela trece, mm nije. Nagovarala ga, svađali se... I onda kad sam iznenada ugledala [sm=rozacrtici.gif], rasplakala se, on skace od srece, i ono se zbunjeno pogledamo:"Sta je sad tebi?!"[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley1.gif]
mene moj neki dan pita: i kad pravimo trece? [sm=zmeden.gif]
reko bolan pa ni 40 dana nije proslo, ni ona se jos nije dozvala tobe a ti bi vec jahao [sm=smiley36.gif] da bi on meni: pa sta fali ti se super osjecas, peres prozore, usisavas...mozemo i bebu praviti [sm=smiley36.gif]
ja sam se malo ko naljutila ali on i dalje ne popusta
zato je neki dan i kupio onu zironanu kaze da se i trece dijete ljulja..pa hajd ti sad budi normalan [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] legenda je
A slika je [sm=love.gif] To je ta boja, preeekrasna!

Evo moje E, svježa slika, sa maskenbala od juce [sm=jezicek.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/pxf-esma.jpg[/img]
A ovo je L, s mora slika[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/czp-lejla.jpg[/img]

Rose, ta teorija kod nas ne vazi, prvo i oceva majka i majcin otac su visoki, plavi, sa zelenim ocima, a djecu mi znas [sm=jezicek.gif] A jedino mozda Esma građu njenu ima, ostalo nista vala niti jedna.

[sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif] Bas su medene.

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:32:25)

IZVORNA PORUKA: maksi

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za kontrolu. Kako ti je straiji djecak? Boli li ga?

Bolje je,boli ga ali kad dira stvari koje nisu za njega bas sam ga naruzila

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 12:37:43)

[sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif] Bas su medene.

Hvalaaa [sm=smiley31.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 13:08:56)

Leena masallah curica da su ti zive zdrave i nasmijane uvijek [sm=bravo.gif]

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 13:15:23)

Leena, masallah, preslatke djevojcice, a E mi je ista ti [sm=smiley1.gif]
Nisu mrsavice uopste, taman su [sm=smiley1.gif]

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 14:48:17)

Rose i Maksi cestitam na urednim kontrolama, bebice lijepo napreduju zahvaljujuci maminim sikama[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

LTM mala ima prekrasne modro plave oci, bas nesto puput Elizabeth T, ako lici na tebe kao sto kazes, onda je mamica bas ljepotica[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Leptirice ja ne vjerujem u te babske price, nosis visoko-nisko, pa je musko-zensko i sl. nema to veze, i meni su napocetku nagadjali ovakva si onakva si, sigurno je musko, a eto aBd rodit cu djevojcicu[sm=bravo.gif]

Leena i tvoje su cure medene[sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]

Jutros bila na DIP-u vadila nalaz hormona stitne, zatim isla u ZZO da predam zahtjev za refundaciju za lijek Roghan, popila kafu sa drugaricom, rucak gotov, a cekam da dodje voda pa da jos kupatilo ocistim.

Kad je rijec o visini, ja sam visoka 180 cm, a mm je visok 182, tako da sam na stikli visa od njega, ali stikle nisam nikad nosila, valjda zato sto sam uvijek bila puno visa od svojih drugarica. Moja boja ociju je zelena, svijetle sam puti, svijetlo smedje kose ali se farbam u plavo, a mm je bas taman, crna kosa, tamno smedje oci, tako da ne znam na koga bi dijete moglo liciti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 15:20:54)

Da se i ja ubacim [sm=smiley36.gif] Ja niska 160 a mm 180 [sm=smiley36.gif] a kad smo bili u Istanbulu na medenom, znate kako Turci smaraju kad prolazite ulicom, zovu da nesto kupis, pokazuju, dosadjuju i po 3-4x dnevno (8 dana) razlicite osobe su nas pitale jesmo li iz Rusije [sm=jezicek.gif] haman sto smo bljedunjavi [sm=smiley36.gif] ja plava a mm celav , oboje smo svjetlijeg tena... a ne moze ni dijete nam biti daleko od nas, nego žućo garant [sm=smiley36.gif]

Ja bila na vjezbicama, bilo je fino, samo toplo pa sam jedva cekala da zavrsi da idem kuci razrahatiti se skinuti grudnjak, kad ga skinem vala ko da sam izasla iz zatvora, joj poredjenja [sm=jezicek.gif] A kako sam usla u 8. mjesec, od prosle sedmice sincic mi je aktivan pravo, meni drago [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Sad kad sam se vracala s vjezbica, vozila sam auto, jos malo pa necu vise moci, pupo gotov dotako volan, on se micao nogice mu najvise osjecam , visocije na pupi, gura se, proteze dusa mamina , jedva cekam da ga upoznam [sm=love.gif]

Leptirice cudi me da ti dr. ne govori do sad nijednom za tezinu ploda [sm=zmeden.gif] Meni pise na nalazu... Kod kojeg dr. ti ides?

Travelove -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 16:02:42)

Pozdrav drage moje [sm=smiley1.gif]

Ja sam par dana bila zauzeta, pa samo sam letimicno preletila da vidim o cemu ste pisale.
Elem meni ne daju godisnji tako da je odtalo da ostanem na bolovanju, i kao ne moze meni nieko nista, trudnice su zasticene i tako...hajd neka im bude, al mi je krivo jer znam kako su ostale, al nema veze, necu da se sikiram i nerviram oko toga.

Vadila sam nalaze krvi i urina, leukociti opet poviseni, ali su spali u odnosu na ranije, a leukociti u urinu poviseni i jos nesto je sa naznakama dosta, al necu ni oko toga da se nerviram, torch nalaz uredan, makar on [sm=bravo.gif]

Vidim dosta lijepih djevojcica, i preslatke su. Ja ocekujem da ce bebica biti tamna,jer smo i suprug i ja tamni, on malo ima oci na zelenkasto, onako u pokusaju [sm=smiley36.gif]. Mi gdje god smo isli po putovanjima uvijek su mislili da smo domaci, ili arapi...

Sto se tice sujevjerja,nisam u tom fazonu, ali opet ako nekad mogu nesto da izbjegnem izbjegnem, a tog tipa nedjeljom, uvijek me zades ili masina da se pera ili bi se moglo usiti nesto [sm=smiley36.gif] al uvijek...
A to preskakanje kablova, sisanje utorkom i tako to, jok....
Kada su saznali da je djevojcica kod mene, vjerujte niko nije negativno komentarisao da je manje vrijedna ili slicno, cak naprotiv, neka je, bas mi je drago, rodit ces sebi drugaricu [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif]

U petak idem na kontrolu, od prosli put 3 kg, ukupno 10 kg...ko ce slusati doktoricu, al sta cu...nisam ni pazila

Na vjezbicama sam bila, svaki put mi bude mrsko otici, ali zato kada odem bas mi bude drago. Tema bila porod...sestrica je fina, bas utjesi i da novu dozu samopouzdanja svaki put...

Je li neka od vas pohranjivala maticne celije, i koja su vasa misljenja u vezi sa tim?

Sad samo da ne ode post.

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 16:44:22)

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA [sm=nosecka.gif] [sm=duda.gif]
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) [sm=wink.gif]

SEPTEMBAR

12.09. Araj [sm=modricrtici.gif] PORODILA 01.09.[sm=bravo.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif] PORODILA SE 18.09.[sm=bravo.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif] PORODILA SE 10.09. [sm=bravo.gif]
23.09. Hexe [sm=rozacrtici.gif] PORODILA SE 09.09 [sm=bravo.gif]
24.09. Mojbebac [sm=modricrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
23.10. Banancica [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
15.11. Leptirica 87
19.11. Ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]
28.11. Travelove [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]
28.01. Pufnicaa [sm=modricrtici.gif]
31.01. Mom2B [sm=modricrtici.gif]
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela
28.02. Isha

MART 2016.

04.03. Škorpija

APRIL 2016.

08.04. Suncica15
11.04. Arya

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 16:52:51)

Travelove kod mene otac kad je cuo da je djecak, kaze ono razocaran: E JOJ JA NE ZNAM KAKO CU JA S NJIM, JA SAM NAVIKO NA CURICE. DA ONI NISU POGRIJESILI? [sm=smiley36.gif] On je imao 2 kcerke, mene i moju sestru, moja sestra ima curicu, od njegova 2 brata kcerke i sinovi imaju curice a kod mene djecak [sm=smiley36.gif] Meni je iskreno drago sto mi je djecak, ne zbog naroda , to me nikad nije zanimalo, nego sam oduvijek zamisljala zivot sa najmanje 2 sina [sm=zz_wub.gif] Ne zamisljam se nesto s curicama [sm=smiley36.gif] Ja idem na kontrolu u subotu, koliko li sam jos nabacila kg [sm=smiley29.gif]

Travelove -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 17:05:38)

Ma totalno ne bitno sta je, samo zdravo i zivo. Meni su uvijek govorili svi da cu muske imati, kao znacu sa njima. Jer uvijek sam bila super sa rodjacima, tako da sam bila ubjedjena da nosim musko. Ali sam se obradovala za djevojcicu. Sad ne bih voljela da nas iznenadi, da bude djecak, jer sta da radim sa onih svih silnih stvari...heheeh [sm=jezicek.gif]
Danas mi djevojka recdeda kod nas u Tz mora se iznjeti u ravnoj korpi beba, ne moze u AS... A bas mi se ne daju pare za taj jedan put.

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (22.9.2015 17:10:09)

IZVORNA PORUKA: Travelove

Ma totalno ne bitno sta je, samo zdravo i zivo. Meni su uvijek govorili svi da cu muske imati, kao znacu sa njima. Jer uvijek sam bila super sa rodjacima, tako da sam bila ubjedjena da nosim musko. Ali sam se obradovala za djevojcicu. Sad ne bih voljela da nas iznenadi, da bude djecak, jer sta da radim sa onih svih silnih stvari...heheeh [sm=jezicek.gif]
Danas mi djevojka recdeda kod nas u Tz mora se iznjeti u ravnoj korpi beba, ne moze u AS... A bas mi se ne daju pare za taj jedan put.

Nije to bona ni skupo, malo proserpaj po vecim objektima Binga i Fisa. Ja sam vec kupila, korpu ravnu, a sjedalicu nismo jos, to cemo na kraju nekad. A i na one kotrole sto budu u prva 2-3 mjesea , vakcine i te nalaze neke sto se mora beba voditi , posluzice ti korpa svakako

Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>