mojbebac -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2015 18:13:12)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe Heloouuuu zene gdje ste, sta ima? Joj kod mene turbulentni dani...nema sta se ne izdesava u jednom danu [sm=smiley36.gif] Da se prvo pohvalimo...Nora jos uvijek nema maticni broj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma cirkus zivota mi [sm=smiley36.gif] ja sve nesto kontam ima jos fore jedno dvije tri sedmice, bice aBd [sm=smiley36.gif] sad cekamo da cips obavi svoje, pa za jedno 10ak dana rekli mm da dodje kao bice maticni, rodni i drzavljanstvo gotovi. E tacno malo nam papirologije bilo onako prije nego su jos dodatno morali iskomplikovati Nora lijepo pajki navece pa se i mama naspava. Sinoc je sikila oko pola 11 i do pola 5 jutros sastavila, onda se oko pola 8 probudila da siki, ja se onda spremila, sredila i na posao da sredim papirologiju u kadrovskoj i finansijama, kopiraj onih djidja, daj kome sta treba [sm=smiley36.gif] popila kafu sa kolegama u kancelariji, onda dok sam se sa svima ispozdravljala ispricala nikad izaci. trebala i do banke ali ne stigoh vec bilo 10 sati reko da hitim kuci. dosla, onda oko L, dorucak, oblacenje, ona i muz otisli u skitnju. ja uspjela samo malo raskrciti po kuci sve raspremiti...N opet sikila i taman je spustila kad kolegice sa posla zovu dosle bi da me vide (njih sam mimoisla na poslu, ne mozes sve stici) i onda one dosle, popile kaficu ispricale se...N evo pajki svo to vrijeme. Ja imam masinu spremnu za prat, masinu za peglat...ako pobudalim tacno ce biti zbog vesa... nikad ga se kotarisati, ludnica... Ne upratih jel se neka porodila, jel ima sta novo, pa me pls updejtujte ne stignem sve citati ne zamjerite. vidim ove "moje" trudnice terminuse se pripremaju, usle u ciljnu ravninu [sm=bravo.gif] nek vam vbude sa srecom, hairli i sve po ps-u ja sam danas dobila kamaru komplimenata na poslu (ne mogu reci da je lose po ego [sm=smiley36.gif]) obukla one nove helanka-pantalone, majicu, pupe nigdje, doslovno ravna ko daska, obucem i grudnjak (ovaj sto nije za dojenje) grudi ko kod pamele anderson [sm=smiley36.gif] iskacu iz korpica, jedva sam ih obuzdala [sm=smiley36.gif] elem, lijepo je cuti kad ti kolege kazu da dobro izgledas (ovaj jedan mi rekao kaze ti bolje izgledas nego prije poroda [sm=smiley36.gif] onda ga uhvatili zezat kaze hoces reci da je lose prije izgledala [sm=smiley36.gif]) ali kad ti kolegice kazu da dobro izgledas e to je nesto [sm=bravo.gif] e da ja sam otisla jos jedan kg dole a majke mi jedem [sm=smiley36.gif] nego valjda kako sam stalno u pokretu. sad sam na +2,5 kg od pocetne [sm=bravo.gif] a tek 23 dana od poroda, ma prezadovoljna [sm=smiley36.gif] eto ja uletila sto bi rekli: ne prodajem nista samo se hvalim [sm=smiley36.gif] i da vas sve pozdravim puno LTM popravi mi dan sa tvojom pricom o kg i komplimentima.... ja sam pet dana u out-u kako moram mirovati,van svih zbivanja,ne idem nigdje,ugasen mi tel..... bas me uhvatila neka nervoza i neko stanje za mene menormalno ... ali izdrzacu znam ;)
|
|
|
|