Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (16.9.2015 0:45:45)
|
nur meni je mama kupila spavacice u nekoj radnji u Robotu, ovaj na socijalnom.... bile su snizene pa ih je platila po 15 KM, a da mi ih ona nije uzela, sigurno bi prvo potrazila na pijaci, gdje planiram grudnjak za dojilje uzeti, obzirom da mi je bolje platiti 5 KM nnego u Alma Ras 30, obzirom da evo zene hvale da su i ti od 5 dobri[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ove moje spavacice su bas mekane, imaju dugmice naprijed i to duboko, ali mi se najvise svidja sto su meni do koljena, a inace sam bas visoke. Ove druge mi dodju ko pravi minjaci[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A ipak ce biti i hladnije doba[sm=smiley36.gif] Madrac sam kupila Dormeo u onoj radnji Top Shop, mi imamo na bracnom Dormeo madrac pa smo prezadovoljni. Krevetic sam narucila u Daani radnji na Stupu, tu je najpovoljniji, a isti takav po gradu za 50 KM skuplji, tu su jeftinije i ogradice. M.AM. ja sam vidjela u Bimacu lezaljke/nosiljke od 80 KM do 150 KM, one se ono lagano rucno ljuljaju, ali one ko prave ljulje su od 220 KM pa do 350 KM, na baterije sa muzikom i itd.
|
|
|
|