mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (15.9.2015 12:54:17)
|
IZVORNA PORUKA: Elastigirl Kada pominjete vaganje ja sam se jucer bas nasmijala u cekaonici kod doktorice. Poreda nas sestra za vaganje, i ja stanem, vidim 78, kucnam i pokazuje 76 i ono kao uzdah o majko moja koliko ce biti do kraja [sm=smiley36.gif] Kada ide zena iza mene, kraljica kaze koliko imas, rekoh 78, veli ona koji mjesec, ja rekoh sedmi a tek ce ti ona, gledaj sad ovo, spektakl. Stade zenska na vagu, dobrih 90 kila i onda ce sva ponosna A TEK SAM DRUGI MJESEC. Dan mi je popravila [sm=zz_giggle.gif] Ma gdje vas to vagaju???? Ja ulazim u 6 mjesec za par dana i jos nikada nije bilo nikakvog mjerenja. Cak i ne pita dr za kilazu!!! Ja sam se do sada udebljala 2,5kg... ocekujem eksploziju kilograma u narednom periodu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A ova zenska je carica [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitke hexe tebi i bebi, neka ste nam zivi i zdravi [sm=smiley1.gif] carobno i tebi se priblizilo... sretnoooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|