Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (14.9.2015 17:16:39)
|
Evo i ja dosla iz skitnje, noge me zabolile a i krsta me pocela boliti.... bas sam se nahodala, sve pjeske... Zene ja se danas bas obradova. Kad smo dosli u Sarajevo, ispred vrata me sacekao zuti papiric, neka preporucena posiljka, ali nije pisalo od koga i sta... Sva sreca danas bio zadnji rok za preuzimanje, odem do poste na zeljeznickoj stanici da to podignem, kad se ja fino obradova... refundacija od ZZO u punom iznosu od 170,00 KM, obzirom da sam radila Duble test privatno kada na DIP-u nisu imali reagenasa. Uspjela sam danas kupiti nepromocivu plahtu, par nekih kompletica za bebu, dva paketa tetra pelena, kapica, pamucne rukavice protiv grebanja, stramplice (obzirom da ce biti zimska beba), u Zari skafandercic... Zatim bila u Jysku, kupila na snizenju pletene korpe, da mogu staviti na police u djeciji ormaric.... Mama mi kupila dvije spavacice na kopcanje tako da to imam... uglavnom polako krizam stvari sa spiskova[sm=smiley36.gif] Pcelice mi smo kupili Chicco kolica 3u1, nama je prvo dijete pa se isplati platiti malo skuplje, jer planiramo da ih naslijedi aBd i druga beba[sm=smiley1.gif] Ja sam gledala da mi ne zauzimaju puno prostora, da ih mogu jednom rukom sklopiti, da su lagana i prakticna.... tamno plave su boje, obzirom da ne volim kolica roze boje ili crvene, a nije bilo nekih neutralnih boja u ponudi kad smo mi kupovali... Imas PP Carobno cekamo selfi u petak[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|