Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (14.9.2015 10:42:30)
|
Pozdrav[sm=smiley1.gif] Ja jutros zavrsila ambulantu, vadila krv i urin, sutra gotovi nalazi taman da ponesem kad krenem na kontrolu.... Araj cestitma, bebica fino krupna....cekali smo da nam se javis, neka je sve dobro zavrsilo.... a kad budes imala vremena ispricaj nam to "nezaboravno iskustvo" na GAK-u [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Carobno se ne javlja, danas treba na CTG, rekla je da ce joj danas dr reci kad ce na CR, cak je govorila da je i danas moze ostaviti.... ako se u medjuvremenu nije porodila[sm=smiley1.gif] mom2B uzimas li i vitamin C zbog bolje apsorpcije zeljeza? Rose ma i meni je poskupa ova djevojka na FB sto prodaje Carters, kao i cure sto prodaju H&M, znajuci koliko to vani kosta, kad budu snizenja i totalne rasprodaje. Generalno gledajuci kod nas su i u radnjama skupe djecije stvari, u Tiffaniju 2 bodija za 28 KM, a vani 3-4 eura na snizenju. Ja volim Geox obucu i njihove jakne, u Italiji npr kupim baletanke za 39 eura, a kod nas iste u Astri 199 KM, naprave nekad snizenje 30%, a onda sljedece godine taj isti model u punoj cijeni, a vani je to vec totalna rasprodaja. Kakve su cijene Cartersa u Mostaru? Odoh sada u skitnju, planirala sam tona nekih radnji obici... Za sad smo kupili kolica 3u1, madrac, nesto bodija i gegica, posteljinu sa ogradicom, dekice, kadu sa stalkom smo dobili, a krevetic smo narucili, trebamo ovih dana otici po njega... ah da narucili smo i nosiljku-lezaljku... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|