LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (13.9.2015 19:12:53)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: mojbebac I mene bas to interesuje da li je jos uvijek espumisan aktuelan? Ja uzimam i onaj hipp caj za dojilje nesto mi se bas svidja espumisan no good [sm=smiley36.gif] bar nama pijem i cajeve ko luda, pijem onaj hipp za dojilje, pa komorac protiv grceva, pa kamilicu, i dalje pijem prolom vodu i donat i mg, i prenatal, i maticna mlijec ha progledam... pa sok od jabuke za mlijeko... ujutru kad progledam kad krenem sa ritualima... [sm=smiley36.gif] a da ne kazem da sam ogranicena sa jelom [sm=smiley36.gif] ne smijes ovo, ne smijes ono. opet cu ostati zeljna kiseline, kiselog kupusa, sarme, graha [sm=zmeden.gif] Sta ti sve nabroja, zeno, i opet kile idu dole [sm=jezicek.gif] Kod mene se cak i solja caja od kamilice prima na dupe i butine [sm=smiley36.gif] sve je ovo niskokaloricno, voda, cajevi...slatko povremeno pojedem, a vjeruj mi dok oko njih dvije, dok po kuci sve raspremim, dok rucak, masine, peglanje...a i dojenje i pravljenje mlijeka trosi kalorije. kad jos krenem u setnje ozbiljne gdje ce mi biti kraj a znas koje se kalorije potrose dok za 20 min spremis torbe za jednu, pa drugu, pa obuci jednu, drugu, sebe... uuuhhhh [sm=smiley1.gif] ja se raspisala pravo. velika skace sa tatom i djeverom a mala spava...ja ispruzila noge i uzivam na balkonu
|
|
|
|