LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (12.9.2015 11:22:20)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe jutro zene [sm=smiley1.gif] samo da vam mahnem ja evo standardne rituale jutarnje obavljam u letu...jedno dijete, drugo... u pauzama izmedju sam uspjela da se uljudim [sm=smiley36.gif] da raskrcim spavacu i dnevni boravak mozda bi se moglo u skitnju danas ali nisam sigurna, i sinoc mi bio srklet, dok jedno dijete, drugo...obuci sebe...ponesi vodu velikoj, ponesi maloj cuclu (reda radi)... tacno ko luda izletila iz stana [sm=smiley36.gif] uzivajte u danu. pusa vam od nas tri [sm=smiley1.gif] moja nece cuclu ...ja sam joj cucla [sm=zz_cry.gif] ma nece ni moja, ali nosim ovu jednu sto imamo, cisto da me savjest ne grize ako krene da vristi [sm=smiley36.gif] mada je bila ko seka, mirna, uspavana...sve je prespavala mojoj se gadi..odmah ima nagon na povracanje..imali nuk..pa kupila chicho kontam manja je..a svejedno njoj gadna [sm=smiley36.gif] ma mi imamo jednu aventovu, uzme ona nju cijelih par sekundi i valjda skonta nista ne curi na siku tj cuclu [sm=smiley36.gif] i pljune [sm=smiley36.gif] na kraju ce i ona u igrackama zavrsiti kao i Leonina [sm=smiley36.gif] moja djeca cuclaju prstice izgleda, i ova ce ko da gledam, samo dok malo poraste i skonta palac [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|