rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (13.9.2015 19:17:48)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: mojbebac I mene bas to interesuje da li je jos uvijek espumisan aktuelan? Ja uzimam i onaj hipp caj za dojilje nesto mi se bas svidja espumisan no good [sm=smiley36.gif] bar nama pijem i cajeve ko luda, pijem onaj hipp za dojilje, pa komorac protiv grceva, pa kamilicu, i dalje pijem prolom vodu i donat i mg, i prenatal, i maticna mlijec ha progledam... pa sok od jabuke za mlijeko... ujutru kad progledam kad krenem sa ritualima... [sm=smiley36.gif] a da ne kazem da sam ogranicena sa jelom [sm=smiley36.gif] ne smijes ovo, ne smijes ono. opet cu ostati zeljna kiseline, kiselog kupusa, sarme, graha [sm=zmeden.gif] kod mene je dok od jabuke yabranjena tema...dohako mi haman dva puta...ja popijem solju caja ya dojilje...tu i tamo casu nekog sok na razgadjanje [sm=smiley36.gif] jel se tvoja N yagrcava na siki cesto? men ova istrza kad krene dizat ruke i borit se a dah desava joj se, valjda povlaci vise a i mlijeko je nekad zezne pa krene samo... a ona cesto zna ko pit bul zgrabiti pa povlaci pa se ko svadja sa sikom, nesto rezi [sm=smiley36.gif] i ova se svadja...ganja ustima a kako joj ruke nisu koordinisane..odguruje je rukom od sebe i onda se ljuti..pa moram intervenisati [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|