rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (8.9.2015 10:25:20)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe Jutrrroooo [sm=smiley1.gif] ja u zacaranom krugu [sm=smiley36.gif] sinoc od kako smo dosli oko 8 imam osjecaj da nisam stala ne sjecam se ni da sam nesto spavala [sm=smiley36.gif]. Malenu su jos kod sveki grcevi uhvatili, nije ni voznja autom pomogla [sm=smiley13.gif]. Bila je budna do pola 11, od toga malo sika, malo plac, malo se smiri pa opet nanovo... u tim nekim pauzama uspjela sam obje da ih raspremim (dok sam stvari od L raskrcila), pa stvari sa pijace, pa stvari sto je sveki poslala... pa opet u tim nekim pauzama smo oko L, kupanje, oblacenje, hranjenje...vecinu stvari mora mama (a i kod sveki je bilo burno, mama dosla i dernek nastao [sm=smiley36.gif]). E onda se oko pola 11 sve smirilo, mm i L su otisli u spavacu, nas dvije ostale u dnevnom, ja dok sam se raspremila, sredila, dok sam raskrcila dnevnu od igracaka da u gluho doba noci ne zapnem za neku zivotinju iz lega u to se N probudila da siki [sm=smiley36.gif] e sad ide onaj dio kad se ne sjecam da sam spavala a evidencija koju vodim (kad je N sikila koliko dugo i kad je presvlacenje) kaze da sam ipak nesto spavala [sm=smiley36.gif] u 5 se opet probudila [sm=smiley36.gif] i sikila je dugo jos je i bila budna do nekih pola 7 i bilo bi to normalno da se u medjuvremenu (oko 6) nije i L probudila [sm=smiley36.gif] Mm se morao spremati za posao, ovu heftu radi ranije nego uobicajeno (imaju te neke lude smjene pa jednu je heftu druga, jednu normalno, jednu ide ranije na posao) elem namanikako zvijezde da se poklope... Znaci, N je taman malo zakunjala L se nadigla, onda je krenulo igranje, vristanje i ganjanje po dnevnom, morala sam da 15ak minuta da se igramo skrivaca [sm=smiley36.gif] onda je dosao dorucak, doruckovala, presvlacenje... evo gleda pingua, N spava, ocekujem da se svaki tren probudi da siki, pa njeno presvlacenje, tusiranje...u to ce L trebati da uzina [sm=smiley36.gif] U svemu tome ja sam uspjela da operem zube i da se umijem, pocesljala se jos nisam ali hajde boga ti, mm mi rece da imam neku verziju Meg Ryan na glavi [sm=smiley36.gif], uspjela sam da pojedem maticnu mlijec i da se obucem, a evo i voda za kafu se krcka... Jos se nisam bacila sa 12og [sm=smiley36.gif], jos nisam zaspala stojeci...znaci moze se reci da je dan dobro poceo [sm=bravo.gif] moja se juce nije skidala sa sike...valjda ta treca sedmica..skok...elem oko 11 smo joj dali i ad pa je spavala do 3 probudila se da siki i ja je vratim u krevet pa je oko 6 opet budna..elem dio jutra je spavala uz mene...sinoc smo malo prozor otvorili a ona se jos otkrila..od veceras ide u vrecu za spavanje...ledene joj rukice bile...valjda se nie prehladila...sad spava i podjahkad se javi..svaki dodir je probudi...velika mi nije bila takva spavalcina, nju sam presvlacila da oci ne otvori [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|