Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (8.9.2015 14:08:27)
|
Dan zene, Evo mene s hematologije. Danas isla na kontrolu. Znaci luda dodjoh odozgo. Nalazi su ok. Sta ja znam, valjda jesu[sm=smiley36.gif] za ovo doba trudnoce i clexan. Elem dozivjeh to da me kao trudnicu pred termin dooktorica primi zadnju bez obzira sto sam prva bila na redu. Inace, praksa je da nalazi budu kod doktorice iako nekako se potrefi da moji ne budu nikada. I znajuci to ja sam prvo provjerila da li su unutra, naravno nisu i hajd u potragu za nalazima. Nisam na svoju inicijativu nego me sestra slala po DIP-u da hodam a ja uredno slusala. U medjuvremnu mee dr prozivala dok sam ja jasala i trazila nalaze i neka se "gospodja" nadje da kaze da sam otisla i rekla da cu doci iza dva [sm=zmeden.gif] znaci nicim izazvana. I dr se naljutila. Kaada sam konacno nasla nalaze, ona nije htjela da me primi nego mi fino rece za kaznu ces zadnja[sm=zmeden.gif] i bih zadnja, ustvari jedna teta je bila zadnja jer me pustila prije sebe. Fina neka teta. Ne mroam vam rci koliko sam bila iznervirana, Ne pitah najosnovnije stvari sto sam trebala. Zbunise me za dojenje i clexan, Jedni kazu smije, drugi ne smije. Ne pitah ni to. Nego se ja ko dijete malo rasplakah[sm=smiley36.gif] Znnaci kao da mi je 5 godina. Idem DIP-om i placem ko godina[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ELem. gotovi nalazi urinokulture i briseva. Sve sterilno[sm=bravo.gif]. Bolova nikakvih nemam[sm=smiley36.gif] A sto se posla po kucci tice, ne znam ni sasma sta mi je[sm=smiley36.gif] Nadam se da ce me brzo proci[sm=smiley36.gif] LTM, vidim u tebe veselo pravo[sm=smiley36.gif] Nije ni cudo sto dobi temperaturu neki dan. [sm=smiley31.gif] mom2B, sretno na pregledu, bit ce to sve ok[sm=bravo.gif] Farah, sad ces se ti raspametiti u kupovini [sm=smiley36.gif] Ja trazila neki kao djemprcic da kupim, imam osjecaj da ce mi biti tanko ono sto kupih za iznijeti bebu, ali nigdje nista ne nadjoh u pristojnoj cijeni[sm=smiley36.gif] i da pitanje, hocu da perem posteljinu i ogradice i to,, na ogradicama mi pise da ide pranje na ruke[sm=smiley36.gif] Mislim, gdje cu na ruke[sm=smiley36.gif] Je li ko prao u masini a da se nije raspalo[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] pcelice, kopiraj vazda, bit ces ponosna na sebe kad ti se izgubi post a ti ga imas kopiranog[sm=smiley36.gif] valja i meni koji taj klipic pogledati sa tim disanjima ako sta krene iznenada, nek se zna. Ja ne stigoh na vjezbe otici bas mi je zao.
|
|
|
|