Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:59:03)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: ninuska carobno, pcelice nikako da se sretnete [sm=smiley36.gif]. A i prosli put ste bile idti dan koliko se sjecam [sm=smiley36.gif]. I vas dvije privodite kraju pripreme [sm=bravo.gif]. Nek si ti.pcelice spremna..sta te briga...jos koji paket ulozaka i eto :). Zato kad se uganjamo ima na sred dipa dernek da napravimo [sm=smiley36.gif] A ja kupila dva paketa ulozaka i sva happy ko da sam sve pokupovala [sm=smiley36.gif]Fali jos bruku stvari ali eto polahko smo poceli sa kupovinom i pripremama ja da te "utjesim" [sm=smiley36.gif] kupio mi mm 12 (kad je u dmu ono bilo gratis, +6) paket i po ostavila cimerki, meni ostao jos paket (jutros nacela). sve otislo. jos nisam puno krvarila, ni blizu ko sa L. bas jutros sa rose pricam, proslo mi je ima par dana da krv izlazi, sad je nekakvo zuckasto i odvratno smrdi, svako malo se moram prat i presvlacit. bas je fuj eto, utjesila sam te [sm=smiley36.gif] sad mi lakse [sm=smiley36.gif] kako fino opisa[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] a ja imam pet paketa[sm=smiley36.gif] znaci nidokle mozda moze i sa manje, al ja se volim cesce presvlaciti... do mene je, rastrosna u virovima [sm=smiley36.gif] pogotovo ove virove, ne moze to garant ni dugo..a i ja non stop presvlacim onako kad dobijem [sm=hudicek1.gif] a kamoli tada..evo i sad se dnevno po par puta presvlacim, ne mogu naprat vesa[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|