Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 13:39:48)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: Travelove Ja evo svoje upravo nalakirala u nogama, jednostavno ih ne voli imati nenalakirane. A sto se tice saginjanja, iskreno mi je lakse sad, nego ranije, mozda sto sam opoustenija, i trudim se sada vise da budem aktivnija i da se saginjem. Udebljala sam se dvije kile od posljednje konrole, tacnije za dvije sedmice, ko ce opet slusati onu doktoricu, moram se malo pripaziti. Nko mi ne odgovori, a pitala sam za tetra pelene sa uzorkom gdje se imaju uzeti u Tz ili Sa? Tetra pelene sa uzorkom u Sarajevu mozes kupiti u BBI na trecem spratu, ne znam kako se zove radnja, u Bojpromu u Grand centru na Ilidzi, i kostaju oko 2.80 komad. Najeftinije su u radnji Daani, koja se nalazi na Stupu, u tibrinim zgradama iza Gazprom pumpe, tu su 2.30 komad. Na svim tim mjestima su isti dezeni, roze ili plavi kao sa nekim medama, meni cak na tim mjestima gdje je dezen grubo, mozda kupi par onako. Meni su sve pelene generalno grube, al valjda su takve dok se ne operu. Znaci samo je jedan dezen u pitanju? Nema vise vrsta? Ja sam vidjela samo jedan dezen u plavoj i roze boji, ne znam da li na drugim mjestima ima, jedino jos u fisu nisam bila. Eh da u Bojpromu sam vidjela neke malo vece tetra pelene, sa nekim prefinjenim mekanim pamukom i bile su sa dezenom, al kad mi rece prodavacica da je komad 17 Km, ne bi mi dobro. To se moze kupiti jedna dvije da sluzi kao ljetni pokrivac, a ne kao tetra pelena :-D
|
|
|
|