RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 14:28:01)

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: ninuska

Tu sam. Nisam.se porodila [sm=smiley36.gif]. Sad me ne boli..mozda sam se preforsirala jucer ili se jednostavno tijelo priprema.

Ninuska gdje se to tebi zuri [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ti si mi reper, kad se ti porodis, znam da je vakat da i ja budem spremna. A ja nisam jos spremna [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Vidim da si tamo na temi pitala za quick smile, jeste li bile? Kakvi su utisci?

Bas kazem ltm da mi se zuri zbog lijepog vremena [sm=smiley36.gif]. Da ugrabim koji dan..mada sa dvoje djece mislim da ce ipak ostati mastanje...bar prvih mjesec dana dok se ne uhodamo :).
Nisam bila ali po preporuci odod drugom stomatologu i samo cu ti reci da sam.vise nego zadovoljna. Toliko je dr fina i pristupacna da je maloj uspjela iz prvog puta i vidjenja popraviti zub [sm=smiley1.gif]. A, mala nije bas tip da hoce sa svima. Sutra opet idemo aBd. A i ordinacija je prva liga i dosta prilagodjeno djeci

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 14:32:07)

IZVORNA PORUKA: Leena

IZVORNA PORUKA: aidana

Da pokusam postaviti prvu sliku...kompletic za izlazak [img]http://www4.slikomat.com/13/0907/8xh-2015-0.jpg[/img]

Bas je medeno. I dekica mi je preslatka [sm=smiley1.gif]. Ja izabrala 9naj tanji pamuk a vidi sad vremena [sm=smiley36.gif]. Doduse, imam plisani skafander ali 62 broj [sm=zmeden.gif]. Bice mu preveliko..
Sto se tice porodilista, ja ostadoh u OBS-u. Nesto mi se ne ide na gak. Ovdje su mi svi dr ok osim beciragica [sm=smiley36.gif]. A, sto kaze ltm stojkanovic je divan. Imala sam priliku da ga upoznam i vidim odnos sa pacijenticom. Stvarno za pohvalu

I ja sam isto rekla, svi ok, osim Beciragica[sm=jezicek.gif] s tim da mi je Nakas najdrazi, toliko mi je pomogao na porodu sa E, a nikad me u zivotu prije toga nije vidio. Sa L mi je vodio trudnocu poslijednje tromjesecje, ali je otisao na godisnji dan 7. Ujutro, a sedmog na vece se ja porodila u Beciragicevoj smjeni[sm=smiley36.gif]
Ne daju lak ni u Vojnoj, da znas. Zbog ne daj Boze cr, ne smije se sa lakom, jer prate boju noktiju, ne smiju poplaviti, tako nesto
Ziel, ja sam bas slabih zivaca[sm=smiley36.gif]

Neko u onoj grupi na fb izbaci raspored dezura i vidim nema beciragica [sm=smiley36.gif]. Samo je tu pocetak mjeseca i na kraju. Vjerovatno je na godisnjem. Koje olaksanje [sm=smiley36.gif]. A, i sa malom je tako bilo. Izgleda da cocjek uzima godisnji u septembru :).
Pa, kakvi su ti utisci nakon poroda u njegovoj smjeni?

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 14:56:33)

Iskreno, grozni... I imas srece sto nece biti tu. Ukratko, dosla sam otvorena 6 prstiju bez jakih bolova, ubrzo se, isto tako bez jakih bolova skroz otvorila, ali je L bila visoko i dali infuziju, poceli jaci bolovi, ali se za nekoliko min spustila i glavicom probila vodenjak... Da bi on dosao, rekao da je glavica u nepovoljnom polozaju za porod i pustio me 4h sa naponima da se patim... I da, jos rekao da ne tiskam da je ne bih povrijedila... Nakon sto vise nisam mogla trpiti nazvala sam mm, koji je nazvao mog kolegu koji je dobar sa Nakasom, ali nikad to spomenula Nakasu nisam, jer je divan i bez toga bio... Taj kolega nazvao Nakasa i rekao mu sta se desava, Nakas njega i rekao da sam njegova pacijentica i on dosao i rekao: Eto me za 10 min. Za deset min se vratio pomjerio joj glavicu i rodila sam je u dva napona. Kad skontam da je to mogao odmah uraditi, porod bi bio kao iz bajke...
Za razliku od poroda sa E koji je sam po sebi imao milion komplikacija, a Nakas cinio sve da mi olaksa, da ne pominjem da mi je davao svoju ruku da stisnem kad krenu bolovi... Nebo i zemlja njih dvojica...

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:02:31)

Dobar dan. Jeste li jos uvijek sve 2u1.
Ja sam maloprije tek usla u kucu. Prepone me bole, uzas. Ustala sam u 5 i 45. Dok sam se spremila, krenula oko petnaest do sedam. Skoro stigla do autobuske stanice sjetim se da sam zaboravila novcanik. Vratim se kuci uzmem novcanik pa trceci ponovo na stanicu da stignem na bus. Na dipu me izvozali. Prvo mi na nuklearnoj rekli da ne mogu izvaditi danas sve nalaze jer su mi na jednoj uputnici a trebaju na dvije. Onda mi dr kaze da oni ne rade ogtt. Samo ogtt sa insulinskom rezistencijom. Onda sidjem u prizemlje da bar uradimonaj tromjesecni. Tu sam cekala sat ipo, i to sam imala prednost [sm=smiley29.gif]Onda sam od radnje do radnje. KUpila tetra pelene, odijelce za iznijeti iz bolnice, stramplice. Jos jedno odijelce pa cu vidjeti koje cu. Sebi sam kupila onu kremu za bradavice i dva paketa vira [sm=smiley36.gif] Sad se zezam sa svojima. Ja se sad mogu i poroditi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:04:44)

JOj sto volim kad otkucam post, i onda ga kopiram a on nestane pa ja sva vazna samo prekopiram[sm=smiley36.gif]

Dobar dan zene,

Ja sada sa DIP-a. sla na endokrinologiju, vaditi TSH pa na hematlogiju, svoje standardne nalaze, Prije toga odnijela prvu urinokulturu. Hajde da i to provjerimo. Kupih i posteljinu za krevetica[sm=bravo.gif]. Naravno haos je na DIP-u. CUdilo bi me da nije. Pao im sistem i onda sam da bih otisla na blagajnu cekala 3 sata. Poludila sam.
Iscitah ja sve sta ste pisale i satrah se[sm=smiley36.gif]

Stoo se tice pracenja, skontah da sam grozna zena[sm=smiley36.gif] znaci nikad ga ne ispratih ali nikad otkako sam na bolovanju[sm=smiley36.gif] Dok nisam bila na bolovanju, isla sam prije njega i nikad me nije ispratio. Cak bi se i ne probudi[sm=smiley36.gif] Ja na prstima hodala po spavacoj da ga ne probudim. Sta me ima pratiti. ZIel, zao mi je stvarno sto se sekiras nepotrebno. SLazem se sa LTM i Farah. ALi cu ti isto reci da nisam bas osoba sa jakim zivcima. Milion stvari me kod njega nervira. ALi milion, ali gledam na to da ima garant isto toliko stvari koje njega nerviraju kod mene. Mi smo dugo zajedno. UKupno 15 godina, od toga 4 i po u braku. Svasta smo lijepog i ruznog prosli. Bilo je svadja, bilo je divnih trenutaka a isto tako i trenutaka kad sam mislila sad cu mu glavu razbit[sm=smiley36.gif] ALi ja njega volim i on mene. NIsmo uopste isti. ALi se nadopunjavamo. Nije nesto ni poletan da mi pomogne da ti iskreno kazem. Kad ponovim tri puta, onda ce ustati i uraditi. Ako ne ponovim, nece. Jendostavno lijeno stvorenje. Nekad ga uhvati i skuhat ce a nekad nece ni casu vode donijeti. Ja prihvatila tako. ALi imam i ja mana, nisam savrsena. I mene treba trpiti. Mislim zakljucak je, ne nerviraj se oko bezveznih stvari, doci ce ti iz guzice u glavu, vjeruj mi.

Sto se noktiju tice, u mene su trenutno nalakirani. Ne pitajte kako sam na nogama nalakirala. Naucna fantastika i gimnastika je bila u pitanju[sm=smiley36.gif]

Ninushka, ja se tebi pohvalih sinoc da me nista ne boli, kad sinoc u pola noci probudi bol u krstima[sm=smiley36.gif] Reko evo ga. Tako da si mi uredno pala na pamet u pola noci. Sad malo manje boli ali osjecam jos bol[sm=smiley36.gif]

Aidana, odijelce je krasno[sm=love.gif] ggdje si ga kupila. I btw, i mmoja je u 35. sedmici imala 3200 kg. Sad nece ni da mi kazu koliko ima, samo govore, krupna je mashAllah[sm=smiley36.gif]

LTM, [sm=bravo.gif] tebe je umor savladao, garantujem ti, ti i prije poroda nisi odmarala ni sekundu. TI si odletila da se porodis. KOliko god ti jaka bila, satralo je to tebe. I to stiskanje da beba ne izadje i sve, opslije dojenje, nespavanje i eto ti ga. Samo nek je prosla tura.[sm=bravo.gif] Je li se sada bolje osjecas?

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:14:42)

Ja u sarajevu kupovala u fisu 2.20 km i u bojpromu na Ilidji oko 3 km
IZVORNA PORUKA: Farah 00

IZVORNA PORUKA: Travelove

Ja evo svoje upravo nalakirala u nogama, jednostavno ih ne voli imati nenalakirane. A sto se tice saginjanja, iskreno mi je lakse sad, nego ranije, mozda sto sam opoustenija, i trudim se sada vise da budem aktivnija i da se saginjem. Udebljala sam se dvije kile od posljednje konrole, tacnije za dvije sedmice, ko ce opet slusati onu doktoricu, moram se malo pripaziti.
Nko mi ne odgovori, a pitala sam za tetra pelene sa uzorkom gdje se imaju uzeti u Tz ili Sa?

Tetra pelene sa uzorkom u Sarajevu mozes kupiti u BBI na trecem spratu, ne znam kako se zove radnja, u Bojpromu u Grand centru na Ilidzi, i kostaju oko 2.80 komad. Najeftinije su u radnji Daani, koja se nalazi na Stupu, u tibrinim zgradama iza Gazprom pumpe, tu su 2.30 komad. Na svim tim mjestima su isti dezeni, roze ili plavi kao sa nekim medama, meni cak na tim mjestima gdje je dezen grubo, mozda kupi par onako.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:15:01)

mi smo dosle kod sveki oko 11-pola 12 vise ni ja ne znam. L je imala napad veselja, dosla mama, dosla seka. N odnesem u sobu, sipak, moras je ponjeti u dnevnu jer je L tako rekla [sm=smiley36.gif]
red sike, red igranja sa L, red balkona i cvijeca [sm=smiley1.gif] onda je N zaspala, onda dosao vakat da L zaspe (sveki otisla na pijacu) onda smo se L i ja mazile, gledali masu i tako je i zaspala. evo se N budi, odoh je presvuci i da papa pa da popijem kafu sa sveki.

carobno jutro super sam danas, juce sam bila na posebnom rezimu mm, tako da sam se i odmorila i uzivala
pcelice ti se zadala pravo [sm=smiley36.gif] polako bona [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:21:28)

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutrooo [sm=nosecka.gif] i porodilje,

Bogami zima stigla nam je jesen [sm=smiley36.gif] ja volim jesen sarenilo boja,samo da nepada kisa

Vidim pricate o pracenju muzeva, mi dok smo zivjeli sa svekrom i svekrvom ja nisam ni ustaja da pratim muza na posao jer mu je mama ustajala i pravila kafu i pratila ga a ja spavala [sm=smiley36.gif] uopste se nisam zamarala sa tim.

Moji momci svi kuci,najstariji pise slova,srednji crta cvjece a najmladji spava [sm=smiley36.gif] a mama pije kafu i pise vama.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ti si bona prija za pozeljet [sm=smiley36.gif]
bar mi nece kcerka morat ustajat, ove moje spavaju, nisu na mene, dabogda da budu ustajale ispracat [sm=smiley36.gif]
al mogu ja doci zeta ispratiti na posao, i usput s prijom popit kafu [sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:23:03)

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: hexe

A sto god da kazes ona ce opet njega ispracati a ti ces u njegovim ocima biti babaroga kojoj smeta njegova mama [sm=smiley13.gif] uzas ovi razmazeni muskarci. Ja mislim da u biti vas dvoje funkcioniset_e, problem je ta zajednica. Ako bi mogli negdje drugo zivjeti bilo bi bolje.

ja sve nekako imam dojam da se vi mlade trudnice buduce mame (ne mislim sad na tebe hexe nego onako generalno pisem) zamarate sa jako nebitnim stvarima. ja sam se udala kad mi je bilo 24 u stvari tek bila napunila 25 i za koji dan se vjencali. on imao 26 punih. ja tek mjesec dana prije toga uzela diplomu u ruke. dala otkaz na jednom poslu, drugi radila od kuce. trebali prije vjencanja kupiti stan, skoro sve sredili, covjek koji nam je trebao prodati stan proda stan drugom liku, mi ostanemo i bez stana. vjencanje zakazano, sve zakazano mi nemamo krov nad glavom.
uletila njegova tetka i tetak dali nam prazan stan na pola godine kasnije se preselili kod njegovih i tamo zivjeli 2,5 godine dok nismo kupili nas stan. znaci 2,5 godine nas 5 u stanu. mi imali svoju sobu. sve ostalo bilo zajednicko. svekar, svekrva, dvejer i nas dvoje... ja opet jedno vrijeme bila bez posla. nekad ustajala da ga ispratim a boga mi nekad se znao isunjati a ja u dubokom snu, on sa mamom i tatom na posao. nisam se opeterecivala zivota mi niti vagala rijeci, niti sam cak osjetila ikad da mi svekrva zamjera sto joj sina ne ispracam. cak sta vise znala me potjerati u krevet kaze sta si se nadigla idi spavaj [sm=smiley36.gif]
ja toj zeni mislim da se ne mogu oduziti dok sam ziva ali eto, volim joj sina, i pazim ga i mazim, mislim da je to dovoljno. ako je on sretan i ja sam sretna i ako smo mi sretni sretni su i nasi roditelji.

sjecam se dana kad smo nakon 6 mjeseci zabavljana bili kod njegovih i kad je moj buduci muz rekao kako planira da se vjencamo i njegova mama se nasmijala a tata je bio ok ali je rekao: pa zar ne zelite prvo da putujete zajedno, da malo skupa prozivite. da bi on na to rekao: mi mozemo i u braku putovati! par mjeseci poslije toga smo se vjencali. ja sam znala nakon 2-3 mjeseca da je on moj materijal za brak on je kaze znao mnogo prije.
istina, nismo bas puno proputovali ovih 7 godina sto se tice Evrope, prijecio nas moj posao, njegov posao, vise je bilo tih faktickih odvojenih sluzbenih putovanja...ali sto se tice "naseg puta" jako smo daleko dogurali...imamo dvije predivne djevojcice, mislim da se to najvise pika. postali smo porodica a opet smo ostali svoji.

poenta ovog mog piskaranja je bila, da se treba koncentrisati na to nesto "svoje" a ne na ono ko sta misli, i zasto je to rekao...nekad ljudi stvarno nemaju skrivenu poruku iako kazu nesto dvosmisleno...ne treba energiju trositi na nebitne stvari nego tu energiju uloziti u to nesto svoje, taj mali univerzum koji je samo tvoj...valjda je neko skontao poentu [sm=smiley1.gif]

LTM mozda nisam sva svoja trenutno ali nisam shvatila sta pisac hoce da kaze [sm=smiley36.gif] Jel tebi ne bi smetalo da svaki dan kad krene tm na posao ti hoces da ga ispratis , svaki put izadje i njegova mama i tako vas dvije stojite na vratima gurate se dupetom koja ce stati ispred a koja nazad? I tako i ujutro i kad se vraca s posla zena ga ceka svaki dan na vratima [sm=hudicek1.gif] Pa ne da meni da ja docekam svog m da ga pitam jel umoran, sta ima na poslu itd itd. Jel to ti ne bi smetalo?

Leptirice javim ti se sutra, ne brini [sm=smiley1.gif]

Jbg ziel, moras se nekad i tiprilagoditi njihovim navikama. Sta fali sto ga i mama isprati. Ti ga mozes ispratiti do tog vaseg ulaza. Ja svog mm jos nikad za ovih 12 godina nisam ni ispratila na posao ni docekala s posla. Dok mu sveki svako jutro otvori kapiju i pripremi obucu. Isprati ga, djeca ga docekaju, a ja ga iz kreveta ispratim i u krevetu ga docekam [sm=smiley36.gif]Treba i njima vremena da se naviknu na cinjenicu da on sad ima porodicu. Ne moze to preko noci.Opusti se zeno i gledaj da sebi ugodis. Kasnije kad ne budes raspolozena on ce traziti da ga ispracas. Nemoj ga uciti. Nekad ga isprati ali nemoj da ti to prelazi u naviku

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:31:34)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja sam maloprije tek usla u kucu. Prepone me bole, uzas. Ustala sam u 5 i 45. Dok sam se spremila, krenula oko petnaest do sedam. Skoro stigla do autobuske stanice sjetim se da sam zaboravila novcanik. Vratim se kuci uzmem novcanik pa trceci ponovo na stanicu da stignem na bus. Na dipu me izvozali. Prvo mi na nuklearnoj rekli da ne mogu izvaditi danas sve nalaze jer su mi na jednoj uputnici a trebaju na dvije. Onda mi dr kaze da oni ne rade ogtt. Samo ogtt sa insulinskom rezistencijom. Onda sidjem u prizemlje da bar uradimonaj tromjesecni. Tu sam cekala sat ipo, i to sam imala prednost [sm=smiley29.gif]Onda sam od radnje do radnje. KUpila tetra pelene, odijelce za iznijeti iz bolnice, stramplice. Jos jedno odijelce pa cu vidjeti koje cu. Sebi sam kupila onu kremu za bradavice i dva paketa vira [sm=smiley36.gif] Sad se zezam sa svojima. Ja se sad mogu i poroditi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jesmo li to opet zivota ti bila u isti dan na DIP-u. Nemoguce[sm=smiley36.gif] Danas je bas bio opsti haos gore. Uzas.

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:33:37)

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti [sm=smiley1.gif]

SEPTEMBAR

12.09. Araj [sm=modricrtici.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif]
23.09. hexe [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. mojbebac [sm=modricrtici.gif]
23.10. Banancica [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]
28.11. Travelove [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]
25.01. mom2B [sm=modricrtici.gif]

FEBRUAR

28.02. Isha

MART 2016.

04.03. škorpija

APRIL 2016.

08.04. suncica15

hexe -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:49:07)

Evo i mene opet. Obradovah se kad procitah da je ninuska jos tu. Nesto me panika uhvati sto se jutros nije javila [sm=smiley36.gif]
Leena razumijem te, moramo cuvati posao.
Ltm vec sam ti napisala da mi se svidja tvoje razmisljanje. Volila bih da sam i ja tako ujednacena sa debelim zivcima [sm=smiley36.gif]
Nego imam ja sad problem. Od muza tetka koja je babica navaljuje da ne idem na planirani carski nego kada krene porod onda na carski. A dr mi rekla da idemo na planirani da ne bi beba guzom ili nogicama zapala u kanalu i onda nema nazad nego cupaj. I kad to spomenem toj tetki ona kaze pa eto super onda ces prirodno. Sta bi vi na mom mjestu? Cekale bolove pa carski (uz rizik) ili na planirani carski u smjeni mog doktora i 14 dana prije termina?

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:55:54)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jesmo li to opet zivota ti bila u isti dan na DIP-u. Nemoguce[sm=smiley36.gif] Danas je bas bio opsti haos gore. Uzas.

Jesmo [sm=smiley36.gif] Ja od pola devet do deset_ bila dole u prizemlju u onoj labaratoriji. Kompijuter ih zezao. Bas je guzva bila

A ja cu sljedeci put kad dodjem gore prvo da se derem carobnoooooo ima li te [sm=jezicek.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:58:27)

Evo i mene opet. Obradovah se kad procitah da je ninuska jos tu. Nesto me panika uhvati sto se jutros nije javila [sm=smiley36.gif]
Ltm vec sam ti napisala da mi se svidja tvoje razmisljanje. Volila bih da sam i ja tako ujednacena sa debelim zivcima [sm=smiley36.gif]
Nego imam ja sad problem. Od muza tetka koja je babica navaljuje da ne idem na planirani carski nego kada krene porod onda na carski. A dr mi rekla da idemo na planirani da ne bi beba guzom ili nogicama zapala u kanalu i onda nema nazad nego cupaj. I kad to spomenem toj tetki ona kaze pa eto super onda ces prirodno. Sta bi vi na mom mjestu? Cekale bolove pa carski (uz rizik) ili na planirani carski u smjeni mog doktora i 14 dana prije termina?

Da je i moja tetka u pitanju[sm=smiley36.gif] ne bih je poslusala. AKo su dr rekli tako, a koliko sjecam dvoje dr ti je potvrdilo da je bolje na carski, ja se stvarno ne bih razmisljala. JA bih na planirani carski.

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:00:20)

Jesmo [sm=smiley36.gif] Ja od pola devet do deset_ bila dole u prizemlju u onoj labaratoriji. Kompijuter ih zezao. Bas je guzva bila

A ja cu sljedeci put kad dodjem gore prvo da se derem carobnoooooo ima li te [sm=jezicek.gif]

Ja sam bila na endokrinologiji do 10, pa na hematologiji pa sam dole sisla da izvadim nalaze, ali tamo iza, ne u onoj guzvi...nisi valjda cekala u onoj guzvi[sm=zmeden.gif]
MA bona pao im sistem, ja cekala dva sata da platim 2 KM. Taman proradio i jedna zena uspjela na blagajnu, kad kazu opet pao[sm=smiley36.gif] Elem trebala si se derati, carobnooooooooooooooooooooooooo, odazvala bih se na nekom spratu garant[sm=smiley36.gif]

mojbebac -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:10:28)

Prestala sam raditi,danas bio zadnji radni dan ove godine,samo da prijavim.... sutra idem kod dr-a jer ulazim u deveti.... lagano moram poceti spremati stvari
Ovo kako je zahladilo nemam sta obuci a necu da kupujem ;)

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:14:03)

Ja sam bila na endokrinologiji do 10, pa na hematologiji pa sam dole sisla da izvadim nalaze, ali tamo iza, ne u onoj guzvi...nisi valjda cekala u onoj guzvi[sm=zmeden.gif]
MA bona pao im sistem, ja cekala dva sata da platim 2 KM. Taman proradio i jedna zena uspjela na blagajnu, kad kazu opet pao[sm=smiley36.gif] Elem trebala si se derati, carobnooooooooooooooooooooooooo, odazvala bih se na nekom spratu garant[sm=smiley36.gif]

U guzvi sam cekala papir za blagajnu onda sam na ona vrata iza. Tu nisam cekala

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:16:41)

U guzvi sam cekala papir za blagajnu onda sam na ona vrata iza. Tu nisam cekala

e tu sam i ja bila, oko 10 i 15

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:17:19)

IZVORNA PORUKA: mojbebac

Prestala sam raditi,danas bio zadnji radni dan ove godine,samo da prijavim.... sutra idem kod dr-a jer ulazim u deveti.... lagano moram poceti spremati stvari

Sretno[sm=bravo.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:21:06)

e hvala hvala [sm=smiley1.gif] sad sam malo neujednacena [sm=smiley36.gif] pucaju me hormoni i prenosi, pa nisam bas svoja. ali vraticu se uskoro nadam se na staro.

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:25:02)

Planirani carski..zasto riskirati i napatiti se [sm=zmeden.gif].
Dva puta da se mucis..jok..a i dva razlicita dr su ti isti predlozila

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:25:03)

Sretno[sm=bravo.gif]

i od mene [sm=bravo.gif] uzivaj sad u slatkim pripremama

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:27:28)

carobno, pcelice nikako da se sretnete [sm=smiley36.gif]. A i prosli put ste bile idti dan koliko se sjecam [sm=smiley36.gif].
I vas dvije privodite kraju pripreme [sm=bravo.gif]. Nek si ti.pcelice spremna..sta te briga...jos koji paket ulozaka i eto :).

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:28:53)

Super..sada uzivaj..malo odmori i onda trk sa pripremama za bebaca [sm=bravo.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 16:39:24)

carobno, pcelice nikako da se sretnete [sm=smiley36.gif]. A i prosli put ste bile idti dan koliko se sjecam [sm=smiley36.gif].
I vas dvije privodite kraju pripreme [sm=bravo.gif]. Nek si ti.pcelice spremna..sta te briga...jos koji paket ulozaka i eto :).

Zato kad se uganjamo ima na sred dipa dernek da napravimo [sm=smiley36.gif]
A ja kupila dva paketa ulozaka i sva happy ko da sam sve pokupovala [sm=smiley36.gif]Fali jos bruku stvari ali eto polahko smo poceli sa kupovinom i pripremama

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>