Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (7.9.2015 15:04:44)
|
JOj sto volim kad otkucam post, i onda ga kopiram a on nestane pa ja sva vazna samo prekopiram[sm=smiley36.gif] Dobar dan zene, Ja sada sa DIP-a. sla na endokrinologiju, vaditi TSH pa na hematlogiju, svoje standardne nalaze, Prije toga odnijela prvu urinokulturu. Hajde da i to provjerimo. Kupih i posteljinu za krevetica[sm=bravo.gif]. Naravno haos je na DIP-u. CUdilo bi me da nije. Pao im sistem i onda sam da bih otisla na blagajnu cekala 3 sata. Poludila sam. Iscitah ja sve sta ste pisale i satrah se[sm=smiley36.gif] Stoo se tice pracenja, skontah da sam grozna zena[sm=smiley36.gif] znaci nikad ga ne ispratih ali nikad otkako sam na bolovanju[sm=smiley36.gif] Dok nisam bila na bolovanju, isla sam prije njega i nikad me nije ispratio. Cak bi se i ne probudi[sm=smiley36.gif] Ja na prstima hodala po spavacoj da ga ne probudim. Sta me ima pratiti. ZIel, zao mi je stvarno sto se sekiras nepotrebno. SLazem se sa LTM i Farah. ALi cu ti isto reci da nisam bas osoba sa jakim zivcima. Milion stvari me kod njega nervira. ALi milion, ali gledam na to da ima garant isto toliko stvari koje njega nerviraju kod mene. Mi smo dugo zajedno. UKupno 15 godina, od toga 4 i po u braku. Svasta smo lijepog i ruznog prosli. Bilo je svadja, bilo je divnih trenutaka a isto tako i trenutaka kad sam mislila sad cu mu glavu razbit[sm=smiley36.gif] ALi ja njega volim i on mene. NIsmo uopste isti. ALi se nadopunjavamo. Nije nesto ni poletan da mi pomogne da ti iskreno kazem. Kad ponovim tri puta, onda ce ustati i uraditi. Ako ne ponovim, nece. Jendostavno lijeno stvorenje. Nekad ga uhvati i skuhat ce a nekad nece ni casu vode donijeti. Ja prihvatila tako. ALi imam i ja mana, nisam savrsena. I mene treba trpiti. Mislim zakljucak je, ne nerviraj se oko bezveznih stvari, doci ce ti iz guzice u glavu, vjeruj mi. Sto se noktiju tice, u mene su trenutno nalakirani. Ne pitajte kako sam na nogama nalakirala. Naucna fantastika i gimnastika je bila u pitanju[sm=smiley36.gif] Ninushka, ja se tebi pohvalih sinoc da me nista ne boli, kad sinoc u pola noci probudi bol u krstima[sm=smiley36.gif] Reko evo ga. Tako da si mi uredno pala na pamet u pola noci. Sad malo manje boli ali osjecam jos bol[sm=smiley36.gif] Aidana, odijelce je krasno[sm=love.gif] ggdje si ga kupila. I btw, i mmoja je u 35. sedmici imala 3200 kg. Sad nece ni da mi kazu koliko ima, samo govore, krupna je mashAllah[sm=smiley36.gif] LTM, [sm=bravo.gif] tebe je umor savladao, garantujem ti, ti i prije poroda nisi odmarala ni sekundu. TI si odletila da se porodis. KOliko god ti jaka bila, satralo je to tebe. I to stiskanje da beba ne izadje i sve, opslije dojenje, nespavanje i eto ti ga. Samo nek je prosla tura.[sm=bravo.gif] Je li se sada bolje osjecas?
|
|
|
|