LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (27.7.2015 14:27:16)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Dobra si bogami,ja ni makla nisam nemam snage evo jedem dinju pa cu prileci malo,popodne bi trebali u kupovinu, valjda cu moci,a i ovo vrijeme je uzas IZVORNA PORUKA: LieToMe ja sam konacno finalizirala ostavu, sve sam poslozila, povadila sto se imalo za povaditi za bebu, oprano, slozeno... poslozila u kutiju kojekakve djidje...poslozila i ukrasne kese i papire (to stoji u jednoj velikoj kutiji) ma bas sam danas vrijedna [sm=smiley36.gif] malena uzinala, komirala se, eno je u svom krevetu cejfi. dopunila i kofer sa higjenom. ostaje jos cesalj za kosu, cetkica za zube i kaladont, ali nije frka ako i ne budem stigla da stavim [sm=smiley36.gif] jos kasnije da pustim masinu vesa i mogu sutra rahat kod puzica na dejt [sm=smiley36.gif] u to ime odoh da se pocastim jednom baklavom i hurmasicom (grehota da vise stoje u frizideru) [sm=smiley36.gif] mene je malena slomila, nesto ne moze da spava evo se tri puta budila, pa sam je I presvukla, trazila keks, hoce da se igra...evo sad se stacionirala. ja krepana. mislial sam da cu moci veceras u setnju ali nema sanse. jedva cekam da mm dodje s posla da je preuzme [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|