LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (27.7.2015 5:56:46)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Cijeli dan pokusavala uci na forum, ne moze. Tek upadoh[sm=smiley1.gif] Vidim raznih novosti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mala curice, neka si nam se javila[sm=bravo.gif] Mala je med medeni, bit ce to sve uredu. Te rupice ce se zatvoriti same, vidjet ces. Ne sekiraj se, uzivaj u svojoj princezi koliko god mozes. Kontrole te su samo radi predostroznosti. Uglavnom ona je secer slatki[sm=muca.gif][sm=love.gif] memsi, cestitam od srca[sm=bravo.gif] Kako tvoja rana[sm=zmeden.gif] Boli li ? Princezica je dobro vidim, uzivajte[sm=bravo.gif] anita, ti kao da si zubaru otisla, zacas to u tebe nesto[sm=bravo.gif] da ste mi zive i zdrave dugo godina, i uvijek nasmijane i vesele[sm=bravo.gif] Bogme, zene, dolazite vi iz osmog mjeseca polako na red[sm=smiley36.gif] joj kad krenete jedna za drugom[sm=smiley36.gif] aBd jedva cekam[sm=muca.gif] ja sam po terminu vec u 9tom, po sedmicama sutra ravno 36 punih, 37u gazim. u utorak idem na ctg i kod Puzica na konsultacije [sm=smiley36.gif] ako se ne javim cijeli dan, onda sam ili ostala ili se porodila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma ti kakva si ako odtanes mi cemo imati uzivo prenos poroda. Neces ti imati vremena da se samo porodis. Morat ces nas drzati update [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tako je tekao prvi porod, mm i ja se dopisivali, on cekao da ga uvedu na porod a ja lezim na boku u sobi. zadnja poruka poslana u 9:52 a L se rodila u 10:10 [sm=smiley36.gif] zadnjih 5 dana sve pjevusim onu pjesmicu od ludih crnogoraca NEMAM TI KAD [sm=smiley36.gif] posto imam osjecaj da necu imad kad za live prenos [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|