LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (26.7.2015 20:15:21)
|
IZVORNA PORUKA: anitaa Hvala mile moje, vezano za ime, mm- je favorit bilo Lorena, ali ono razdragan, pa mu sve divnokrasno, da mi S. ne pokvari posao, kaze : Mama, nas troje se trebamo dogovoriti, kad sam spmenula da se seka zove.Ela...stvarno sam cekala da je vidim, i bas je onakva kakvom sam je zamisljala, bas neobicno u svemu opozit od seke, mala glavica i stopala, jaca konstrukcija, jede sike non- stop i tako..mm je na moje da ima gustu crnu kosu odmah pitao : Je li kovrdzava? haha, ne odustaje, jos se nada mojoj replici...i jutos on se unervozio, a ja sam stvarno dinamicno provela ove.dane u Mostaru, pa sam valjda zato bila opustena, uhh hvala Bogu neka je sve dobro proslo, lako je sad pricati, jer mi je iznad glave visio i CR, ali eto pamtim samo danasnje pozitivne slike, pogled na bebicu sve tesko i lose gumicom izbrise...pozzzz divno je ime, kratko [sm=bravo.gif] Nama je na spisku Lorena i Laura...ali posto imamo Leonu gledamo da ne bude sa L ali djaba [sm=smiley36.gif] Sinoc smo se malo zadali oko imena, malo update spiska pravili, dodali jos neka...mm ne odustaje od ideje da je curica, udario po zenskim imenima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|