Anoniman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (25.7.2015 15:49:05)
|
Pozdrav drage moje zenice, nije me odavno bilo na rr...medjutim nasla sam se u maloj nevolji...i nemam kome da se obratim drugo trenutno sem vama, ne trazim konkretan savjet, jer znam da mi to ne moze pruziti neko sa strane, ali mi je potrebno da nekome ispricam.... trebala sam dobiti prosle nedelje, inace mi je na 28 dana menst. dva dana nakon kasnjenja sam uradila prvi test, koji je bio negativan, pa sam pomislila da kasni zbog ramazana, posta...smrsala sam, pa i ove vrucine...mene stomak boli kao da cu dobiti...grudi osjetljive, bolne, sve kao pred mens. Prijev 2 dana mi krenu mucnine...to mi ie vec bilo sumnjivo i sinoc uradim test, i ima jedva vidljiva druga linija...ponovit cu sutra opet, dok se beta udupla ( ukoliko sam stvarno trudna) inace bi me trudnica radovala, ali sad u avgustu sam trebala poceti raditi, nakon duze pauze, i jedva sam i do tog posla dosla...ne znam kako bi poslodavac reagovao na trudnicu...onda imam i zdravstvenih problema, neuroloskih i endokrinoloskih...zbog kojih sam trebala raditi lumbalnu punkciju...pa sad ne znam sta da radim...abortus nije opcija...jednostavno mi se sve sastavilo...ne mogu nikome jos nista reci dok ne budem 100% sigurna...sama sam na sebe ljuta i tuzna...zeljela bih da se mogu radovati trudnoci u potpunosti...a sve ovo ostalo baca sjenu na tu radost jer je velika naizvjesnost u pitanju, i zdravstveno i poslovno...jednostavno sam se morala pozaliti nekome... hvala svima koje budu imale strpljenja citati 😊
|
|
|
|