maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (24.7.2015 14:50:43)
|
Nemam slikicu ja sam pokky cipolinooo platila 2u 1. 550 km sa nekim popustom na njihovu karticu,ovaj put sam gledala da su kolica udobna a i funkcionalna,ova su zadovoljila moje kriterijume a plus se sklapaju ko kisobran,i transformisu se u vise polozaja za novorodjence i nebu od 6 mjeseci i uz njih dodje auto sjedalica od 0 do 12 mjeseci,a moze se kupovati i odvojeno,takodje i ona korpa u lezecem polozaju moze se uzetii naknadno,ali nema potrebe jer kada kolica namjestis dobijes tu korpu. Nadam se da sam pomogla IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: maksi Imate radnju na ilidji u Grand centru Bojprom imaju super kolica ja sam sada tu kupila svoja cipolino IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: Carobno jutro E zene mislim da se sinoc lijepo spavalo[sm=smiley36.gif]. U nas ne pade ni kap kise ali je fino osvjezilo, sto je bitnije. Ja sam spavala ko top. Jutros jedva ustadoh do wc-a, zakocilo sve. Vidim sve vrijedne, imate planove. Moram i ja nesto smisliti da uradim, cisto da se osjecam korisnom, haha. MAM, u kojim si radnjama za kolica bila? Mislim da sam se ja vec odlucila ali eto da pogledam sta jos ima, nije na odmet. Ja bila u BBI i SCC i ne znam gdje bih jos otisla[sm=zmeden.gif] Pisala sam vec na predodnim stanicama ja sam u Fisu vidjela super kolica bar na izgled jer se još uvijek plaho ne razumim [sm=jezicek.gif] 630,00 KM 3in1 ili 4in 1 nisam baš sigurna:pravo siu mi lijepa , neka je marka Lorelli e sada nisam nešto upoznata sa tim markama, a ne bi nešto da uzmem a da bebici aBd ne bude udobno. Uglavno kolica su super i sve se dobije uz njih i nosiljka i torba i sjedalica a onako kada pojedinačno kupuješ skuplje te izađe. izguglas ba http://www.lorelli.eu bugarska marka ko chippolino :) Jesam već [sm=smiley36.gif] sve detaljno pretražila ali voljela bi cuti iskustva nekih koji su koristili. A ja sam čak kada sam bila u Fis-u gledala porijeklo i čini mi se da sam vidjela PRC [sm=zmeden.gif] Imaš li možda slikicu, i kakve su cijene kolica ?
|
|
|
|