LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (24.7.2015 15:55:18)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Ne znam sta bi ti rekla i mene neka trema drma i fata panika,juce sam se bila pripremila i reko to je to i nema sada povratka,a danas vec druga prica da samo prodje starijem rodjendan valjda ce biti tako. Ma ja mislim da ti neces puno ranije,kada ces ici da provjeris stanje grlica i otvaranje kod svog doktora IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: pandica Maksi 37 punih, od sutra 38... Ma ne znam nekako mu se nisam nadala ovoliko prije, pa kontam i ja da je to samo predpostavka, valjda nece toliko prije. Rose, meni dr.dao isto broj, rekli mi da dodjem u 13 u ponedjeljak, pa da cekam... Rose, ja ko da ocima gledam da cemo se mi sresti gore kad tad[sm=smiley36.gif] pa i nije to rano. mislim tehnicki moze kad udjes u 36tu pa kad god. zavisi samo jel se bebi zuri ili ne. ja sam u pon aBd punih 36, ulazim u 37u ali posto kod mene beba fura dimenzijama 2-3 sedmice mene malo panika uhvatila cula se maloprije sa mm, i kaze on frka mu sljedece hefte, nece moci sa mnom na ctg, pa poce neke kalkulacije...reko samo ti kalkulisi ja mogu otici na ctg i da me samo ostave na to on nemoj bar do sljedece sedmice, cekaj platu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i hajd ti budi normalan [sm=smiley36.gif] kod Divketa sam tek 4tog jer je on na godisnjem do onog tamo ponedjeljka. Generalno usla sam u taj safe mod. Bila sam 2.7. kod njega I rekao mi je tad samo 2-3 hefte da mirujem I da izguram zbog grlica. Narucio me ali eto ostavio I opciju da se mozda necemo vidjeti. Sljedece sedmice svakako sam punih 36 sedmica pa cu I na ctg otici I valjda ce me ko pregledati zbog grlica. A trebam I te briseve raditi. pa znacu generalno sljedece sedmice sta konkretnije ako se u medjuvremenu ne porodim nicim izazvana [sm=smiley36.gif] mada ja osjecam takav pritisak zadnjih par dana, I prepone me uzasno bole, a I beba se navalila opasno. nek sam se ja depilirala pa makar [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|