Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (24.7.2015 11:32:14)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. Drage moje ima li neki omeksivas u dm-u da mi preporucite za pranje ovih bebinih stvarcica,ili koji ste vi kupovale? Znam da je LTM kupila neki al ne mogu se sad sjetiti koji si uzimala? Nisam uzimala u dm-u vjerovatno ima I neki dobar za bebine stvarcice. Maksi je proporucila chiccov omeksivac (oko 700 ml 6,40 KM jest malo poskup ali je pre pre predivan!!!) Toliko je dobar da se mm navukao morala sam neki dan malo da stavim I u nase rublje [sm=smiley36.gif] mislim nije rentabilno za nasu garderobu ali za bebinu je odlicno. Ide ga pravo malo jako je koncentrisan. Ja sam dosta prala ovih dana potrosila sam vec jednucetvrtinu ali je odlican. a dobro nije ni skup,kad pogledas onaj lenor 1,25l preko 6 km je a cim se ves osusi nista od mirisa,bitno mi je da omeksa robicu,a gdje si uzimala? pa nije bas jeftin kad skontas da je malo vise od pola litra ali vrijedi stvarno u Chikovoj prodavnici kod City Puba pa malo nize od Cityja. Sto bi rekla rose nije carsija [sm=smiley36.gif] Ako ides od Carsije prema dole onda je sa lijeve strane u istom nizu gdje je I City. Ne mozes fuliti I oni imaju kolica [sm=smiley36.gif] Zatvorena radnja. Sad prosla pored nje. Mislila i ja kupiti taj omeksivac, al eto. a, pozari bas haraju peljescem...valjda nece vise [sm=smiley13.gif]. Zatvorena skroz ili? Hej i ja juce prolazila pored, htjela svratiti kad nema. Zatvoreno. Papiri na vratima. Trazila ima li obavijestenja da nisu gdje preselili kad nista ne pise[sm=zmeden.gif] Ima li taj baby centar jos negdje osim na Jezeru[sm=zmeden.gif] BBI [sm=smiley36.gif] ah znaci, bila sam tamo vec[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|