ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (24.7.2015 8:45:19)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ninuska Imate mahanje iz Sarajeva [sm=bravo.gif]. Ipak,.dodjosmo sinoc [sm=bravo.gif]. Nije se vise moglo. kako ste mi sve redom? Upratih da je zielna moru. Lijep odmor draga. [sm=bravo.gif] za urednu kontrolu rose. I vidim da je maksi pred porod. Da sto lakse i bezbolnije prodje [sm=smiley1.gif]. Ja pijuckam kafu, a moji spavaju. Moram na biro. Nadam se da nije pretoplo. Jao,,zene, kakvih sam ljetnih stvarcica za malu kupila u h&m-u u Splitu. Kombinezon 50 Kn, sorc i majica 2o Kn, salvare 20 Kn itd..ma smijesne cijene. Za bebu nista uzela nisam [sm=smiley36.gif]. Znam da sam grozna. Ali, nisam jos pregledala kese, pa nemam pojma sta mogu iskoristiti. Bilo je farmerica za 50 Kn kakvih hoces. Sebe pocastih sa. 2 grudnjaka [sm=bravo.gif] Ti se bas ponovila,dobro nam dosla nazad,neka te s nama na ovom asfaltu,bolje nego na moru jelde [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ma na plazi i nekako, ali u apartmanu haos. Klima u spvacoj sobi..kad je malo upalis brzo se ishladi, a non stop da radi ne moze jer puse direktno u nas. Ipak, je ovdje niza temperatura [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|