LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (27.7.2015 12:42:05)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Dan, evo i mene. Ja bila kod mame na jutarnjoj kafici. Lijepo mi kod nje, svjeze na balkonu. Mene stidne kosti ubise[sm=smiley36.gif] Kad ustanem sa stolice, k'o rastimovana. Dok se sastavim i otkocim, svoj svog zaboravi[sm=smiley36.gif] A jos mi nije nesto ogroman stomak ili ja sebe ne vidim[sm=smiley36.gif] Bit ce da je ovo drugo. Zaboravih sinoc pitati pcelicu kako joj je otac. Tek sam naknadno upratila da je imao inafrkt[sm=zmeden.gif][sm=smiley31.gif] Nadam se da je vec danas bolje. Ne znam koliko godina ima ali znam da sto stariji dobije, to i lakse preboluje. Samo poslije idu lijekovi i prilagodjena ishrana naravno bez cigara i ostalih nezdravih stvari. Bit ce to super sve, vidjet ces. MAM, bravo za kontrolu[sm=bravo.gif] Mogu misliti guzve gore na Jezeru. Moj dr ide 10. augusta na godisnji. Nece ga biti mjesec. Trebala bih ga cekat uredno, vec me to pomalo i brine ali vidjet cemo. Ziel, ja nisam specijalno isla na taj 4d ali meni dr moja uvijek malo ukljuci, cisto da se nauzivamo[sm=smiley36.gif] Ona uvijek detaljno skenira sve organe tako da nisam nesto specijalno zakazivala. Imamo jednu divnu slikicu sa uzva-a tog od zadnjeg puta. Glavica se fino vidi i kao nesto ona sebi ljuta[sm=smiley36.gif] valjda smo je probudili sta li. Ja vama kazem, mrtva trka ce biti u augustu kad krente jedna za drugom, to ce biti sou. Mozemo i kladionicu otvoriti koja ce prije, koja ce poslije termina i tako[sm=smiley36.gif] Onda nas par ostaje u septembru, pih...ne ostavljajte naaaaaaaaaaaaaas[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ja davno rekoh kad mi u august krenemo, narocito ova druga polovina augusta [sm=smiley36.gif] ima da bude ko na utakmici [sm=smiley36.gif] redovna igra, produzeci, penali [sm=smiley36.gif] ko ce prije ko ce lakse [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mi smo u prvoj trudnoci imali kladionicu tj licitaciju kad cu se poroditi i u koliko sati [sm=smiley36.gif] po satnici najblizi bio svekar, a od mm tetka pogodila datum. svi se razbacali poslije termina, bili ubjedjeni da necu prije termina jednino mi mm ko dusman najveci licitirao 1.1. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|