*nur* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (28.7.2015 11:03:09)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe e evo mene, vratija se Sime kuci, nista od ostajanja (hvala Bogu) [sm=smiley1.gif] Ostvaren prvi kontakt sa dr. Puzicem nakon duzeg vremenskog perioda [sm=smiley1.gif], posvetio mi je pofino vremena, ctg uredan, meni pritisak pravo nizak 100/60 kaze on meni sto ti je ovo pritisak nizak [sm=smiley36.gif], posto sam niskopritiskas kaze ok, nije me pregledao, pogledao Divanovicev zadnji nalaz, posto sam sljedece hefte kod Divketa, nije htjeo da remeti rutinu, a onda dodao: ako se porodis u medjuvremenu svejedno ti je [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] doslo mi da mu kazem koji si ti meni kralj [sm=smiley36.gif] Dao mi bolovanje do poroda, rekao da mirujem zbog grlica, ali kaze nije to sad belaj, samo se otvoris i eto bebe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja sam njemu oplakala od sege kunem vam se [sm=smiley36.gif] Napisao na nalazu da mu na sljedecu kontrolu dodjem sa brisevima i Divanovicevim nalazom. E da rekao mi da pozdravim Divketa [sm=smiley36.gif] oni stara raja, kaze kad mu se zena poradjala njih dvojica bili u smjeni, on ga mjenjao da moze da bude sa zenom. [sm=smiley36.gif] Ja sam izasla iz ordinacije isto da sam nekoj komediji prisustvovala, i onda se sjetih tako mi je bilo i sa Nakasem prije poroda, ako je do tradicije...opet ce mi biti komicno [sm=smiley36.gif] Uglavnom eto, sve zavrseno, meni pao kamen sa srca, mada bih voljela da znam u kakvom je stanju grlic ali strpicu se jos 7 dana, valjda ce i beba. Jedino ga ne pitah mogu li privatno raditi briseve, fakat mi se ne pegla sa uputnicama I tim kerefekama. Sacekacu jos sljedecu heftu, Divke ce mi svakako uraditi bris vagine pa cu vidjeti sta I kako dalje. Rezime je da sam prezadovoljna, pozitivna I eto optimisticna da cu dogurati do Divketa [sm=smiley36.gif] Super , bas mi je drago zbog tebe[sm=bravo.gif] , da je sve u najboljem redu[sm=bravo.gif]. Ma ja neka te još s nama[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|