LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (28.7.2015 16:05:21)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: maksi Vecinom su dezurni,Miseljic,Puzic,Spahovic i Beciragic Ja molim samo boga da mi ne zapadne Beciragic a kakve sam srece hoce,on mi se nikako ne svidja Isto razmisljamo. On mi je [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]. Tacno bih se pobila ako mi sta kaze [sm=smiley36.gif]. Zar ti nece aida doci? A sto vam je Beciragic odbojan. Dosta trudnica bjezi od njega. Prema meni je uvijek bio ljubazan i korektan. Doduse ja sam kod njega isla kad je MIseljic odsutan i znao je da sam njegova pacijentica a oni su bas dobri prijatelji. Kad sam lezala na ginekologiji Miseljic ga je zvao da me obidje i da vidi sta je sa mnom i kad ce me poroditi i on me je i htjeo poroditi ali beba nije htijela da saradjuje. Cekala Masica [sm=smiley36.gif] ja ne znam nikog sem Nakasa i Puzica (znala sam Masica) a vala I plaho mi svejedno, ne mogu uticati na to ko ce biti kad se budem poradjala. Kazu i za Puzica teske ruke, on mene pregladao kad me otpustao, stvarno se ne sjecam da me nesto bolilo. Ja koliko sam upucena kazu da su svi jako strucni, meni to bitno.
|
|
|
|