M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (21.7.2015 12:21:48)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: BebacBucko Sutra cu ja lijepo u Dom Zdravlja i trazit drugog doktora i objasnit mu situaciju pa mozda nesto postignem. ali i ctg mi nekako kjasno. sa prvim sinom takodjer nisam uspjela otvorit bolovanje pravo sam sa posla otisla na porod izgleda da ce tako bitii ovaj put. nisam nikad uradila niti jedan ctg u prvoj trudnoci. ja cu vjerovatno na prvi CTG sad u petak...zavisi kad mi dr bude dezurni i da li je moja dr ista dogovorila..a tad ci biti punih 37 sedmica [sm=smiley1.gif] Vidjela sam ti dr u nedjelju na klinici,uzmirisao citav onaj hol [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma samo nek mi dogovori da odem kod covjeka konacno...i to bih otisla u vecernjoj varijanti ne mogu ja cekati pola dana..pa jos radima a mjenjam i kolegicu [sm=smiley36.gif] ma najbolje navece,ja u nedjelju dosla rano,iskrsla 2 carska reza,nacekala se ko luda,plus naslusala vriske jedva cekala da izadjem [sm=smiley36.gif] ja svoju kumu poslala..ona na pocetku..i kaze ima par trakica sukrvice i tako to...reko hajd ti na gak, i primi je specijalizant valjda murtezic imao operaciju a inace na fb ima neka lista dezura u julu pa vidim kad je ko [sm=smiley36.gif]..elem dobila je dabrostone.. bolje da neko pogleda I ja sam sebi skinula onaj spisak,sad mogu ganjati dr kojeg hocu dok onaj moj ne dodje
|
|
|
|