M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (20.7.2015 9:53:59)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro zene, Ustadoh ranjie, evo dek mi se osusile a snoc ih u pola 12 postrla. Sad sam nakupila svega po kuci sto je za prat i potprpala u masinu, da se zacas to posusi, tipa jastuke, prekrivacee itd.[sm=smiley36.gif] MAM,[sm=bravo.gif] za konrtolu, posteljica ne stari dalje je li tako? U kojoj si bolnici bila[sm=zmeden.gif] NA jezeru? Ninushka, uzviaj i kupaj se dok god mozes. mogu misliti kako godi more pcelice, sad leti po pokon na plus 100, ko ti je kriv[sm=smiley36.gif] LTM,[sm=bravo.gif] za ulazak u deveti..jos malkice i eto tebi tvog zlata[sm=muca.gif] Gdje su mi rose i ziel, da im se pozalim, da bi mi zavidjele na nonama sinoc. Buhtlice su bile[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Gdje su memsi, maksi, pandica[sm=zmeden.gif] NIsam bas citala unazad, jeste li mi sve dobro[sm=smiley31.gif] farah[sm=smiley31.gif] Aha na Jezeru bila,a posteljica ne stari dalje,bebac napreduje,maloprije sam uzela uputnicu za bolnicu i za ctg,pa nek stoje dok ne zatrebaju [sm=smiley1.gif],ja sam pocela oticati zadnjih dana ni u noci ne spada otok,e reko sad pocela oticati a rahat sam bila dosad,ja zasad mogu samo japanke obuti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|