LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (20.7.2015 8:05:18)
|
juuutrrroooooo ja jeste se rastorokale [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ne moze covjek vise da vas pohvata [sm=smiley1.gif] ja ez juzul, ustala prije pola 6...peglala...ez juzul [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sinoc masina vesa oprana posto su sve neke deblje stvari moja trenerka i od mm majice polo sa onim uzasnim kragnama to jos nije suho pa me jos peglanja ceka ali to cu ujutru. na brzinu malo pospremila dnevni boravak, nismo dva dana tehnicki bili kuci. ma posla stalno nekog... MAM [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za kontrolu i za bebicu. drago mi je da je sve ok. sto se tice tog vristanja ima i pretjerivanja vjeruj mi. to ti kaze neko ko se porodio. jebi ga boli svakoga, sad je pitanje samo hoces li se ti skoncentrisati na disanje, sebe i bebu...ili na to da dignes bolnicu na noge [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja kad vratim film unazad meni gore bilo previjanje i ciscenje rane prije operacije donjeg dijela kicme nego sam porod, vjeruj mi...prvo sto se taj bol na porodu tako brzo zaboravi. ninuska uzivaj, mada vjerujem da je vruce...ali sta te briga, zaduzi negdje lezaljku i hlad i uzivaj pcelice ti ko mm [sm=smiley36.gif] sve za zadnji dan, sreca pa sam ja ona krtica u porodici koja vazda ima djidja po stekovima pa sam spremna i za stvari 5 do 12, iznenadne posjete, rodjendane...moram te malo zezati. sretno i cuvaj se. ovi meteoalarmi najavise lafo neko zahladjenje ja bas ne upratih ja jos ovu heftu uzivam sto se tice nalaza, briseva, pegleda i slicno...od sljedece kad se razbacam po bolnici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] danas nam je okruglo 35 sedmica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] usli smo u 36tu, pregurali smo Divketov krizni period ali eto dajem si jos sedmicu pa da sam rahat totalno [sm=smiley1.gif] kasnije odoh sa malom malo do konzuma,obecala sam joj novi album zivotinjskog carstva jer (imamo jedan kofol album u koji MORAMO lijepiti slicice pa posto smo ga popunili sa svim i svacim obecah joj juce novi album pa cemo danas trknuti malo taman da provirimo iz kuce) trebali bi popodne i na Bajram kod tete koja ju je cuvala (dok se jos izorganizujem) depilacija srijedu... ma sva sam u nekim akcijama [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|