*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (21.7.2015 10:38:35)
|
IZVORNA PORUKA: aidana Dobro jutro! Pridruzujem se grupi nenaspavanih. Ja nisam spavala kako treba od kako su pocele vrucine. Sinoc i preksinoc sam palila klimu vise puta tokom noci, a direktno puse u nase krevete. Bilo je ili da puse u nas ili da se ugusimo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mm pocne u neko doba smrcati pa ugasim, upalim pa pocne malac kasljati ja ugasim i sve tako u krug, onda pred zoru sve prozore otvorim. Da mi je 5 sati u komadu sastaviti, mislim da bi se preporodila. Povremeno imam i vrtoglavicu, u nedjelju mi bila lose citav dan samo sam lezala i dahtala. A mene ceka, krecenje, pranje tepiha, dubinsko usisavanje, mjenjanje namjestaja u jednoj sobi (kupovina, bacanje starih stvari, montiranje novih, slaganje), generalno ciscenje....ja ne znam kako cu ja to sve sama izvesti, bas sam se zabrinula. Domet mi je ovih dana rucak napraviti i oprati ves. Ninuska rashladi se za nas. Kako bi meni godilo da se ko morz smjestim u plicak i da tu lezim citav dan[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Okreni one lopatice kontra od vas. Pa nece onda puhati direktno na vas. Meni je klima u dnevnoj a stariji tip kuce pa mi se iz dnevne ide u spavacu. POnda je upalim i ona ohladi spavacu i dnevnu,
|
|
|
|