LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (23.7.2015 8:45:58)
|
IZVORNA PORUKA: anitaa Jutro, evo i ja uzivam u miru i tisini prve jutarnje.... Nocas kao nesto grmilo, sijevalo, ali bez nekih promjena u temperaturi, ali ja sam Mostarka sto bi ovdje rekli sa dna kace, pa bi malo pretjerano bilo da kazem da mi ovi 40 i nesto gode, ali u svakom slucaju ne smetaju nesto posebno, srecom i kod cure taj gen proradio, pa je ekstremno raspolozena i energicna svih ovih dana, sto mi je najbitnije, iako joj se bez vrtica pomalo poremetio bioritam sna, malo i jela, ali opet kazem zanemarivo... LTM davno procitah da si kontala svratiti do Mostara, pa ne odgovorih na vrijeme, ma dodi da jos kakav koncert odradimo, pa da onda mirne odemo na porod, haha, kakvo hodanje oko bolnice, pozz nema meni mrdanja nigdje dok ja ne odradim kontrolu sljedece hefte, dok ne vidim kakvo je stanje grlica i ostalog. planirali jesmo do MO ali nam ove vrucine sve poremetile, mislili smo pocetkom jula medjutim evo vec kraj a mi ne mrdnusmo nigdje, tako da ne vjerujem ni da cu. voljela bih da smo obisli rodjake od mm i neke moje rodjake u MO ali iz ove perspective nemoguca misija [sm=smiley36.gif] malena je ustala, doruckovala, ja I sudje oprala...odoh jos na brzinu da izmaknem trpezarijski sto I prebrisem podove I prasinu...ne mogu da gledam. nesto kao da se naoblacilo [sm=smiley1.gif] pcelice meni je moj drzavni doktor uredno priznavao i nalaze privatnog (jer ja sam obje trudnoce vodila privatno) e vjerujem da ti to sve zavisi od doktora.
|
|
|
|