LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (23.7.2015 12:33:26)
|
IZVORNA PORUKA: aidana Amelaaa cestitam da je bebica ziva i zdrava. Bas lijepo cuti i pricu o laganom porodu [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] rose ja se nadam da ce sve biti ok...javi nam obavezno poslije pregleda. Ja se iskreno nisam nikad informisala oko proteina u urinu jer nisam do sad imala problema, znam samo da dr to redovno provjerava.... nisam ni shvatala da je toliko opasno [sm=smiley13.gif] Ja sam juce pala s nogu, isla sam sisati malca (friz katastrofa [sm=smiley36.gif]), pa u dm po neke stvarcice, zatim Udobnost jer sam u potrazi za foteljom na rasklapanje, onda Penny, pa wisa (radnju s tepisima), zatim Obi...spisak stvari koje mi trebaju je beskonacan....danas cemo u Adazal, Lamper itd. A da, stigli smo odvesti i malca na vasar [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] dok sam mu dala veceru kad smo dosli, istusirala njega, sebe....samo sam pala i opet nisam mogla zaspati od vrucine. Ako ima koja da mi olaksa muke i smanji spisak radnji koji imam obici, da mi preporuci gdje da nadjem povoljno fotelju na rasklapanje. Meni se cini da je svugdje isti model samo razlika u cijeni i stofu. Idem ja dati djetetu prvi rucak [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa na spavanje. ti bas vrijedna [sm=bravo.gif] sto se tice te fotelje na rasklapanje sretno od srca, mi smo trazili 2-3 mjeseca, obilazili I ne nadjosmo ili ono sto smo nasli je bilo nidje veze, skupo a nekvalitetno. sto se tice tepiha (vidim da I to potrazujes) svrati obavezno do plavog oka, imaju predobar izbor. meni oci ostale na jednom za dnevni boravak ali me muz odgovorio kaze sad ce malo dijete, bice bljuckanja, prosipanja... tako da dogodine aBd ide zamjena tepiha. ni mi jos nismo neke stvari zavrsili, ima jos djidja sa spiska koje ostadose neodradjene nakon krecenja zna li neko gdje se moze kupiti kvalitetna spuzva za ugao???
|
|
|
|