ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (9.7.2015 8:24:57)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska Jutro... lose sam spavala. kasno legla i cijelu noc se budila. Zapravo, mala se budila, vrtila..bas cijelu noc. ltm kako nije zahladilo? Kod mene jeste [sm=smiley36.gif]. Bas se osjeti. Nista danas od kupanja u bazenu. pcelice idi, bona, sama. Prije ces zavrsiti. Mada i ja uvijek gledam gdje bih malu mogla odvesti. Ali kontam racuni i penzija im nisu zanimljivi. A, za tursku mi je bas zao. Bice prilike aBd. Jutro vama dvjema [sm=smiley1.gif] dok ja napisem kilometarski post vas jos uleti u konverzaciju [sm=smiley36.gif] mi 3 godine putujemo negdje van Hrvatske [sm=smiley36.gif] ono ljeto kad sam ostala trudna prvi put mislili u Grcku...ja nisam mogla zbog mucnina, infuzija i tih djidja, dobro I odosmo ikako zbog onog mog grlica i otvaranja i mirovanja. kasnije gledali opet Grcku, Tursku ali L imala 7 mjeseci nije mi se dalo stresirati dijete i sebe sa avionom... prosle godine odosmo na vrat na nos opet na isto mjesto [sm=smiley36.gif] muz do zadnjeg dana nije znao hoce li moci ici zbog nekog projekta kojeg je vodio, tako da opet dobro da odosmo. E ove em kriza sa grlicem again [sm=smiley36.gif] em trudna, em L ne mozes je uhvatiti [sm=smiley36.gif] Ja nama vidim Hrvatsku i sljedece godine [sm=smiley36.gif] i tako dok djeca ne napune 3-4 godine [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ponekad je dobro kad dijete spava duze da i mame mogu odraditi posla po kuci ili odmoriti [sm=smiley36.gif] A sto se tice mora, ja nemam jos djece, ali kad budem imala aBd uskoro [sm=bravo.gif] necu ici na more te prve 3 god. zbog sigurnosti, djeca osjetljiva pa zacas dobiju temperaturu a da se patim daleko od kuce s bebom, ne pada mi na pamet, ha ya.. Bolje sacekati malo da ojacaju pa da ih mozemo uciti da plivaju [sm=smiley1.gif] Ja znam da sljedece godine necu maknuti. Za narednu ne znam. S Ajlom nikad nismo imali problema. Jedino prosle godine dobila nekakvu alergijsku reakciju pa smo se vratili dva dana ranije. Ali jedne godine s Atijom sam se napatila. Pokajala sam se sto sam i isla. To je bio klasicni slom a ne odmor. Nicale joj trojke i to dvije. Nervozna, cijelo vrijeme preplakala. Spavala mi na rukama. Cim je spustimu krevet to je plac. Znas kakva sam se vratila ko zombi. Jos nije htjela mm ni pogledati a ne da je on uzme. Tad sam rekla s malom bebom nikad vise Eh razumijem te potpuno, isla sam ja sa sestrom na more, a ona isto tako vodila svoju curicu koja je imala 11 mjeseci, ma slom, dijete nervozno citavo vrijeme, niko se od nas nije odmorio , ni okupao u moru kako treba... tad sam shvatila da ja svoju djecu necu patiti dok su jos tako mala, i djeca se pate a i odrasli uz njih...
|
|
|
|