Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (9.7.2015 11:50:04)
|
Ja jutros isto poranila i bila u ambulanti da dam krvi i urin, sutra ce biti gotovi nalazi. Jutros sam se zeznula, ustala i pravo otisla u wc da piskim, a zaboravila da moram napuniti posudicu za urin[sm=zmeden.gif] Poslije sam cekala satak da se mokracni mjehur napuni pa da mogu napuniti posudicu, valjda ce nalaz biti validan jer nije prvi jutarnji urin. Juce sam bila na UZ u skerlicevoj, pregled trajao kratko, dr rekao da je sve ok, a da spol ne vidi, obzirom da mu beba nije bas fino okrenuta, kao mozda mi mogla biti muska beba, ali da se ne vidi bas najbolje. Nisam mu rekla da je meni moja dr rekla da je curica[sm=smiley36.gif] Vidim pricate o moru i ljetovanju, sto se tice ljetnog godisnjeg odmora, ja nemam puno dileme, svake godine idem na isto mjesto u Hrvatsku jer tamo imamo kucu, zato uzmemo u komadu 4 sedmice ljetnog godisnjeg i provedemo dole. Ove godine to ce biti ako Bog da od 14.08. do 14.09., jer tad je MM uzeo godisnji. S tim da cu ja sad iza Bajrama otici dole sa roditeljima desetak dana[sm=smiley1.gif] Zato ce meni ovo bolovanje bas brzo proletiti[sm=smiley36.gif] Naredne godine, ako bude sve ok, planiram dobar dio ljeta provesti sa bebom na moru, obzirom da cu biti na trudnickom i necu raditi pa treba to iskoristit, naravno sve to ako Bog da. ziel drago mi je da ti dole vise nista ne curka, to je ipak samo pojacani iscjedak, ja od pocetka trudnoce imam iscjedak... mala curice bas mi je zao sto ste se napaptili i ti i bebica, ali najbitnije da se obje brzo oporavite i da idete svojoj kucici[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|