ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 10:46:11)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: pandica Volim sex i rado ga se sjecam [sm=smiley36.gif] Ninuska i nema potrebe da ides na vjezbe ako ti je drugo dijete u pitanju, mada kod nas u grupi imaju dvije cure koje takodje dolaze a drugorotke su. Mada je i meni to po mom misljenju bespotrebno. IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe mene ovaj forum izludi, prvo kaze nije prosla poruka a onda dvije odjednom [sm=smiley36.gif] ninuska pa gdje si ti [sm=smiley1.gif] jesi se odmorila? napusi taj bazen i brckaj se...vala bih i ja cijeli dan u vodi sjedila kako mi je vruce. nisi nista bitno propustila... standardne trudnicke teme: kontrole, nalazi, hrana, kilogrami..sex, droga rokenrol (na nas nacin) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja sam evo iskopala kofer, odoh malenoj dorucak praviti pa da budim uspavanu ljepoticu... Evo me, draga...jesam odmorila...samo mene onaj vazduh osamuti. Treba mi dva dana da dodjem sebi [sm=smiley36.gif]. Navikla mi pluca na ovu sarajevsku prljavstinu, pa cim je negdje cistije ja ko slomljena [sm=smiley36.gif]. sex [sm=zmeden2.gif]. Zar ima toga kod vas trudnica [sm=jezicek.gif]. Donijela sam i ja vrece sa garderobom, pa moram razvrstati. Sto je tipicno zensko proslijediti dalje. napolju je vec pakleno. Odvedoh malu u vrtic, pa da mogu u miru po kuci sta uraditi. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ja ga se rado sjecam ali jos neke 2 hefte [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] zasad me jebu da izvinete ove vagineleta (macmiror complex je tacan naziv) navece mm aplicira (ja vec rekoh da sam smoto za te stvari) i onda ujutru kako ustanem i pocnem da se krecem izlazi sve zuto ali ono drecavo zuto [sm=smiley36.gif] sinoc me mm zajebaje kaze iz tebe isto simpson da izlazi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali ostalo mi jos veceras i sutra navece i hvala bogu gotova (rekao mi 6 vagineleta 12 ih dodje u pakovanju) morala sam i depilaciju odgoditi zbog ovoga, dok simspon u potpunosti ne izadje [sm=smiley36.gif] I ja sam u prosloj trudnoci koristila te vaginalete tako da znam o cemu pricas [sm=smiley36.gif]. ma kod mene zbog ramazana [sm=smiley36.gif]. Nekako kasno iftar, pa dok mala zaspi, te oko sudja...bude kasno, a muz onda opet ustaje na sehur oko pola dva, pa na posao. Kad da se kupa [sm=smiley36.gif]. Ali, je sad na godisnjem, pa budemo to promijenili [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|