LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (6.7.2015 22:37:23)
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: aidana UmmaHamza ja sam sebi vecu gadost od secera i vode zamislila[sm=smiley36.gif] Pa realno, nije isto udebljati se 3 ili 6 kila za mjesec dana. Obzirom da je i 2 kile normalno, na 3 se moze zazmiriti [sm=smiley36.gif] U prosloj trudnoci sam se jednom udebljala 4 kile i nije me slao da radim ogtt samo me dobro izgalamio[sm=smiley36.gif] Sad me nije galamio, ismijao se...to je bio citav cirkus oko mog vaganja i kilaze. Sv troje smo bili iznenadjeni, pa stani ponovo na vagu, pa je mm namjestao, pa spustio se da pogleda izbliza da budemo sigurni[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nismo mogli vjerovati. On je uvjeren da nije trudnicki dijabetes u pitanju vec sam ja sebi dala oduska na moru i kod svojih 2 sedmice....ali eto da budemo sigurni. A i beba mi je, da citiram, "debeljuca"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] LTM isti nam je doktor [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma Divke legenda (ako mislis na njega)ja zadnji put isla sama, obicno ide i mm ali ovaj put imao neki sastanak pa nije mogao... meni se vage podudaraju [sm=smiley36.gif] i moja i njegova kazu isto. kod mene je samo beba od pregleda do pregleda dobila 1 kg ravno tako da on ova 3 kg nije ni prokomentarisao, cak sta vise rekao nije strasno uopste na moju visinu i gradju. on je vodio moju drugaricu koja se preko 30 kg udebljala [sm=smiley36.gif] ona je stalno nesto jela, stalno bila gladna...gleda u tebe i otela bi ti iz usta [sm=smiley36.gif] kako je on nju znao ruziti to nije bilo humano. jednom ona poravnila...ruzi on nju kad ona njemu...doktore, ja kad sam gladna ja sam tuzna, ja moram jesti [sm=smiley36.gif] drugarica ti je legenda [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] A i mene je haman rasplakao u prosloj trudnoci, mislim kad se udebljas 4 kile u trecem mjesecu to definitivno nije otislo nista na bebu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sve je to lijepo na guzovima[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Koliko god me znao iznervirati prije, stvarno sam uvijek imala povjerenja u njega i nikad nisam sumnjala u njegovu strucnost. A u to sam se bas uvjerila prosle godine kad sam imala spontani. ma on je meni super. mi smo u prvoj trudnoci imali situaciju sa grlicem i stvarno me umirio, posavjetovao i ja ga slusala. i sad je isto tako, meni odlazak kod njega bude ko apaurin [sm=smiley1.gif] isto da sam na nekim finim drogama, tako opustajuce... stvarno je doktor za 10!
|
|
|
|