ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 8:47:51)
|
IZVORNA PORUKA: pandica Jutro svima, Farah sad vidjeh tvoj post, ja idem u dispanzer na vjezbe i mogu ti reci da su super. Mislim da ti je malo rano da krenes, meni je dr. koja radi gore rekla da je od 30 sedmice mjera, jer imas nekoliko tema koje se vrte. S vremenom ti dosadi kad se pocne ponavljati, a mozda je bitnije da si to pred porod, jer su ti informacije svjezije. Uglavnom u svakom slučaju trebaš ići, opuštajuće je stvarno, a i svašta čovjek nauči. IZVORNA PORUKA: Farah 00 Ja sam planirala krenuti na vjezbice, ima li neka od zena da trenutno ide gore u dispanzer za zene, Josipa Vancasa? Meni rekose da od 20 nedjelje se vec moze krenuti. Danas sam gore bila, pa usput pitala i to. Ja vam idem kod dr Rakic gore radi bolovanja koje sam otvorila, al inace trudnocu vodim privatno kod Jadranke. carobno bas mi je drago sto si se rasteretila i sto je sve ok[sm=bravo.gif] A sta se sve radi na vjezbama za trudnice osim tog aerobika ? [sm=smiley36.gif] Uce li nas mozda o bebama, presvlacenje, hranjenje itd. ?
|
|
|
|