|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  980 981 [982] 983 984   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
13.7.2010 17:43:52   
Mya_81 RR
Srculence, ja da sam na tvom mjestu bih izasla...zastiti uheka i šetajte, jer nije vani minus user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24526
13.7.2010 19:27:39   
*pcelica*
Kako ste mi danas mamice slusaju li vas user posted image Moja Atija danas nesnosljiva valjda joj vruce jedva sam je malo uspavala
Felix ne vidim razlog zasto A ne bi mogao u bazencic. Imaju se kupiti pravo slatki mali za bebice samo pazi da mu voda bude mlaka i da ne puse vjetar
Srculence a da stavite neku maramu samo da zastitite uho jer i njima dosadi na jednom mjestu i kratka setnjica ne dugo tek da malo udahne svjezeg zraka
Ljubim sve male user posted image i user posted image da nam bolesni sto prije ozdrave

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24527
13.7.2010 19:34:59   
mala86
ma felix naravno da smijes!i ja cekam jedan dan pa cemo na balkon,samo da nema vjetrica!a moze i kadica obicna,moj Leon jos u njoj ima mjestauser posted image ,mada ni bazencici nisu skupi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 24528
13.7.2010 22:18:58   
Meri29
Ja Majdu vec 2 sedmice skoro svaki dan stavljam u bazencic i ona se brcka. Ja samo doljevam toplu vodu, a ona uziva

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24529
13.7.2010 22:35:04   
Anoniman
amela,,user posted image user posted image nisi jedina nebrini nije ni nas nista zaobilazilo sad cekamo jos zubice sa puzanjem i dizanjem se sada morimouser posted image sto,se tice spavanja kuc,kuc masallah da neureknem dobro je nemogu se pozalisti.Jedino sto A.legne rano tj.oko 22.navecer a ustane u pola8.
A mama bi jos spavala jer legne posle anela 2,3 sata tj.oko 12.user posted image I niko mi nije kriv sto,nelezem rano pa se nebi bunila sto djete rani:)
Srculenece ,izvedi ga van zasto da neuser posted image samo trakica na usi i setnja dragauser posted image Drago mi je da jede a proce abd.i upele dosadne vise :-))
Mya,sta nam radi djugajica;-)Kako,slusa mamu ???
Kakvo,je kod vas spavanje?
Imal novi nezgoda i zgoda od minjiceuser posted image
Ljubimo je mnogo!!!!
pcelice,nije ni A.danas bio boljiuser posted image smorise nas vrucine i sparine jos nas na spratu uzassssss......
mala ,,kako nam je drug :)
Mery,i anel obozava vodu danas bas mm .uto prao pa sad anelu dao iz slaufa vodu prsko rukice ovaj vristi sav radostan.Cim je stao poceo plakati user posted image voli djete vodu pa hajd.
I kad ga pupam,neda se izvaditi iz tusa nikako....
Jestel vi pocele kako su se ,ove sparine vratile opet ostavljati prozore otvorene?
Ja nisam jos veceras pogotovo jer sam A.pupala i kosicu takodje pa se bojim
Al,mozda sutra ostavim na kipu.
Uzas vruce
Ljubimo vas svihu
Gdje nam je Marinci,dok mi na um pade nejavlja se???

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 24530
13.7.2010 23:29:22   
Meri29
Kod mene na svako tvoje pitanje ide odgovor: "mi to odavno radimo"user posted image Ostavljam prozor otvoren. Majda spava u bodicu i nista vise. Pokrijem je tankom dekicom, ali ona se stalno otkriva. Primjetila sam da slabije spava ako je prozor zatvoren (a to se desava cesto kada nam ovi motoristi ne daju spavatiuser posted image ).
Moja ti je jucer vristala od srece, igrala se sa vodom u jednoj maloj fontani u jednom restoranu. Uziva dijete i tacno je, ja htjela da je sklonim od vode ona u plac, ja je vratim ona se smije. Lopov mali

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24531
14.7.2010 8:29:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Mya,sta nam radi djugajica;-)Kako,slusa mamu ???
Kakvo,je kod vas spavanje?
Imal novi nezgoda i zgoda od minjiceuser posted image
Ljubimo je mnogo!!!!

Više manje smo OK...zdravo smo i zezimo kad god stignemo...a narav joj je da se upucam u glavu user posted image

Vidim tebe sveki izludjuje...a što ti njoj fino ne odgovoriš kad tako ronda...budi malo bezobrazna ako treba i to bez ustručavanja...kad zauzmeš svoj stav neće te dirati...ja i moja svekrva smo si zaista OK, ali odmah sam dala do znanja da komentare ne želim, a kad su se desili par puta nisam šutila...

Marina se nije javljala nikako nakon rodjendana user posted image Čini mi se da je ni na FB nema user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24532
14.7.2010 8:33:57   
Meri29
Jutrouser posted image
Nama tajo dosao iz nocne, on u krevet, a mi iz kreveta user posted image Cini mi se da su joj dosadile igracke koje ima, koliko cesto vi kupujete djeci nove igracke?

Marinci nam je mozda skoknula do mora ili nesto sl. Mozda nije imala vremena da se javiuser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24533
14.7.2010 8:51:14   
mojbebac
dobro jutro i od nas ....
ni nas nije bilo jako dugo, bile smo bolesne mnogo, ripale, kasljale, isle na inhalaciju, sedam dana katastrofa .....ali evo konacno je bolje ...... nadam se da vise nece biti problrme ......ali moram istaci da nam je onaj sirup koji sam nasla ovde sa lovorovim listom i smedjim secerom mnogo pomoglo za kasalj!!!
uveliko hodamo, pomalo se jos pridrzava, ali dobra je, samo na sigurno hoce, cuva svoje malo dupence .....samo nesto prica, blebece .....  sad hb fino i jede .... ne smijem se hvaliti .....
mama je nasla modus kako ce najlakse smrsati..... trceci za malim piletom non stop..... nema bolje rekreacije ..... nevjerovatno koju energiju imaju, samo ne znam odakle joj snaga ....ljubim sve vas

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24534
14.7.2010 9:27:48   
Anoniman
Dobro jutro i od nas....
mi ustali u 7 naspavani i veseli... kako i ne bi kad sam sinoc i ja sa Nanetom zaspala u 22 h... nisam tako rano legla ne pamtim... zato jutros naspavani i horni... ali Nane evo opet zaspa... piiihhhh... hajd makar na miru da popijem kafu... joj jesam bezobrazna, pa vazda je i pijem u miru... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix, sto rece Meri i moj odgovor na svako tvoje pitanje je "mi to vec odavno radimo"... kupamo se u bazenu svaki dan... vriska i skika gdje god da se kupaju, ako smo na selu kupaju se vani, ako smo kod kuce kupaju se na tarasi... al radost je ista...
prozor drzim sirom otvoren jer kod nas nema ama trunke zraka... nocas ustala i izasla na tarasu oko 2 sata, vjerovali ili ne apsolutno nimalo vjetra niti zraka nije bilo... mislila sam da cu se ugusiti... a pogledam Nane rasirio se hadzo u pidzami, otkrio se skroz a kosica mu sva mokra... ja mu obucem tanku pidzamu i ne pokrivam ga, odnosno pokrijem ga peskiricem al se on otkrije pa mi nije strasno jer ima pidzametu... user posted image user posted image user posted image

marincii nema odavno, mora da se moraju... samo nek su nam zdravo pa javice se...

svima ostalim veeeeeeeliki pozzz

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 24535
14.7.2010 13:33:59   
marinčii
hej drage moje evo mene napokon,bili nekoliko dana na selu a dole nema internetauser posted image pa vam se nismo mogli javiti puno smo vas poželiliuser posted image user posted image ,rođendan je prošo super osim što je M kad se trebala puhat svječica počeo plakat tako da ga nismo lipo mogli ni uslikatuser posted image kako treba ,u zadnje vrijeme se nešto svega boji..hvala vam svima na čestitkama od srca evo i mi želimo čestitati M uhamedu 1 rođendan da nam je živ ,zdrav i veseo punoooo godina ...
vidim ima i bolesni bebica miša mu želimo im svima brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24536
14.7.2010 16:14:06   
Anoniman
pozzz i od nas vruce ovdje vruceee.......
A.je dobro hb.nekako se devera ove sparine sad,kako je vruce daj Boze da jednom odspava samo u dani.
Sutra abd.idemo na vakcinu dobili smo plavu kovrtu s pozivom da dodjemo
Kao da neznam da moramouser posted image
Marinci,gdje su slikeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24537
14.7.2010 16:17:37   
marinčii
Felix ako uspijem nać ijednusliku koja valja stavim ,mali gospodin nije bio raspoložen za slikanje,čuj poziv za vakcinu e svašta koda će u vojsku user posted image user posted image mi ćemo to malo odgodit koda moramo sve na vrijeme primit

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24538
14.7.2010 16:25:46   
Anoniman
da,da dobio koverat plaviuser posted image kao kad sam rodila u ZE pa odozgo mi poslali kad smo morali ici na prvu bocu.
Ma bojim se nahlade pa da mi se neoduzi ta vakcina a iskreno strah me reakcije eto bas me strah kako ce reagovati
Moram ici svrljat po netu o tim vakc.
A bolje da necitamuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24539
14.7.2010 16:49:28   
amela2208
evo mene opet sam vas pozeljelauser posted image user posted image user posted image
mene je Sara İ nocas je zezala haman pa do 5 ujutru....neka je nek je ziva i zdrava. Juce sam je budila preko dana (ona bila nervozna) rekoh mozda ce bolje spavat al vragauser posted image neka je. Evo je i sad spava ko topuser posted image .
Felix sta to tebe svekrva zeza ma .... ne salusaj je, nek ti na jedno uho udje a na drugo izadje. Anelko masAllah pravi momcik ko lutkica je...
ostale RR-ovkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i pusa za user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24540
14.7.2010 18:36:05   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Sutra abd.idemo na vakcinu dobili smo plavu kovrtu s pozivom da dodjemo
Kao da neznam da moramouser posted image

I mi smo par puta dobili poziv poštom, ali ja se samo lagano oglušim na to...uvijek kad je vodim želim biti 100% sigurna da je zdrava...

I bogati Felix ne čitaj ništa o tim vakcinama, nećeš saznati ništa pametno....samo se možeš nasekirati, a na kraju ga ipak opet moraš voditi na vakcinu user posted image Ali hajde i s ovim vakcinama ćemo uskoro završiti user posted image

Pa, Marina, neka si nam se javila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24541
14.7.2010 21:19:10   
dafri
pozz,
Muhamedu sretan prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image a bolesnim bebicama da što prije ozdrave
i kod nas je frka,posao,pa dok Uni organizujemo drugi dio dana,svaki  dan je kupanjac u bazenu,šetnja,ja tek kad ona zaspe mogu malo odmoriti ,sreća pa rano ide na spavanje prije devet
sa tetom se pravo sprijateljila pa se bar za to ne sikiram,super jede kod nje,spava,pravo sam zadovoljna
Una od igračaka najviše voli slikovnice,i to jo kupujem prilično često jer dobar dio pojedeuser posted image user posted image one muzičke najviše voli
ove vrućine ubiše ,kod nas ništa ne može normalno

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 24542
14.7.2010 21:46:02   
Mya_81 RR
Dafri, super za tetu user posted image Jedna briga manje user posted image

A i mi smo napokon počeli kužiti čemu služe slikovnice, jest da još sama ne zna okretati stranice, ali ide na bolje  user posted image i moram priznati da ih više ne stavlja toliko u usta...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 24543
15.7.2010 7:34:29   
Meri29
Jutrouser posted image

Mi smo uveliko aktivni, lopov se probudio u pola 7. Kako je rano verovatno cemo stici i setati u 9, to nikada inace ne stignemo jer se kasno probudimo. Uvijek se pitam kako mame stignu vec u 9 biti napolju, a evo kako user posted image

Mi vec jedno mjesec dana gledamo slikovnice sa zanimanjem, sama okrece stranice i jako je zanima ako joj npr. govorimo "ovo je krava, ona kaze muu" i sl. Jucer je ispruzila rukicu i kao da je rekla "daj", nism mogla vjerovati. Pila je sokic i ja mislila da je dovoljno i vratim flasicu na sto i onda ona takouser posted image Kao da kaze"halo bona nisam zavrsila"user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

Neposredna veza do poruke: 24544
15.7.2010 8:07:59   
*pcelica*
Dobro jutro i od nas. Samo da se brzinski javimo i idemo da napravimo jedan krug jer je Atija ustala u pola sedam a i cijelu noc je cvilila ko mali cuko, janici bilo vruce pa je ja otkrila a onda ona pocela plakati nemoze da utvrdi bez pokrivaca a pokrijem je tankim peskiricem. Kad se vratimo iz setnje valjda ceduze spavati. 

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24545
15.7.2010 9:11:05   
Anoniman
Dobro jutro zelimo i ja i moj Nane... i mi smo ustali oko 7, ali je Nane opet odspavao turu a mama oprala sudove i malo namirila kucu, pa sad pijem kafu... a sad ce Nane da doruckuje...

Majdica pametnica prava... user posted image user posted image user posted image user posted image

Atija ode u setnju... neka pametno, jer su rekli da ce danas biti katastrofalno vruce, a evo kod nas vec je upeklo da Bog dragi sacuva....

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 24546
15.7.2010 9:50:00   
Mya_81 RR
Zato mi nećemo u šetnjicu, tek predvečer. Nadam se da će predkraj ljeta biti neke fine temperature i da nećemo odmah uskočiti u zimska odjela user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24547
15.7.2010 10:13:41   
Anoniman
joj zene drage, sta vi mislite, Nane nece da mi jede, da li je od vrucine ili od zubica... pojede 2 kasike pa pisne plakati... a vode je popio sigurno 50 ml... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24548
15.7.2010 10:17:11   
marinčii
jutro i od nas .mi se digli u 9 ..uh M je baš nešto nervozan valjda i njemu vruće
bambi može biti da je zbog zubića meni M uvijek odbija jesti kad ga muče ,kad su prvi izbijali nije htio ni dojiti dva dana
davas pitam jeli vi palite klimu u stanu,joj kod nas je užasno vruće nisam dosad palila dok je on u dnevnom al neznam dokad ćemo ovo izdržat 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24549
15.7.2010 10:27:19   
Anoniman
joj draga marincii, mogu misliti kako je vama vruce... kad je kod nas ovako pretoplo kako je tek kod vas... jestel poceli peci jaja na haubama... prosle godine moja sestricna dole bila na fakultetu i salje mi mms-om sliku eksperimentisali, kaze za 5 minuta ispekli jaje na haubi od auta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemam klimu pa ti ne bih bas znala reci kako to fercera, ali onako laicki, mozda ne bi bilo lose da upalis ali da vi budete u drugoj prostoriji pa da lagano taj hladni zrak ulazi... al daleko najbolje hladjenje je tusiranje odnosno kupanje... uzmi mu bazen mali ili u kadicu tople vode i neka se brcka... na tarasu ga izbaci... samo mu napravis malo hladovine da nije direktno na suncu i neka se brcka...

a sigurno mi odbija zbog zubica jer malo malo pa se zaplace... eh i zubici vise... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  980 981 [982] 983 984   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  980 981 [982] 983 984   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *