|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  979 980 [981] 982 983   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
12.7.2010 10:18:11   
Anoniman
sretan rodjendan Muhameduuser posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo ga
Mi smo spavali onak,budio se nesto i usto u pola 8.
A.je pravi nemirko ma ziva mira nema samo se dize dira sve sto,netreba kad gdje odem nema mira nemogu sjest 5min.kafu popiti.Kad se vozimo autom nece da sjedi stoji,dira svasta nesto
Kad smo u kolicima carape,kapicu ,sandale sve skida izvija se nekad mu omrzne se vozat
Odnesem ga sveki,zove za 5min.da dodjem po njega jer sve dira
Kad trebam na wc.ide samnom u kupatilo nema drugeuser posted image
Igracke ga uopce nezanimaju,samo serpe i kasike
Ma zvrk pravi.Sinoc me tako izmorio zivu,,,samo trcim za njim i vicem ne,ne nediraj to,ostavi to .....a on nista nehajeuser posted image
Zatvorim,vrata u dnevnoj da neide dalje kmeci pred vratima penje se samo da ih otvorim,ode u dr.sobu gdje mm radi sve dira mu kablove,zvucnike sta puta oborio
penje se na usisavac
oce da ide,niz stepenice
ma samo belaja trazi.Da hoce,samo abd.prohodat lakse i trcat za njim pustiti ga nego ovako
Neki dan mi iz kuhinje izvadio,tjesteninu za supu sve izvrno i nogama gaco,,....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24501
12.7.2010 12:09:18   
Srculence
Evo i nas.Bolesni smouser posted image user posted image user posted image ....imamo upalu oba uhauser posted image ....Bili jutros u d. zdravlja.Dr kaže da je jaka upala i da je komotno za pencilina...ali mu ih nije prepisala nego da ispije Zinat do kraja pa onda na kontrolu pa ćemo vidjeti.Jedin me tješi što je tura prestala i što jede hvala dragom Bogu.
Muhamedu sretan rođendan nek je živ i zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Felx draga samo ti se čini da će ti biti lakše kad prohodauser posted image ..tek ga ond nećeš moći stićiuser posted image .Ma samo nek su na zdravi a ostalo ćemo sve lakouser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24502
12.7.2010 12:14:13   
Hannica
Pridruzujemo se cestitkama...Muhammede sretan rodjendan,sve najbolje ti zelim.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24503
12.7.2010 12:37:54   
*pcelica*
user posted image user posted image za male bebice mirne i one nemirne user posted image
A je isto slabo spavala.Probudila se u sest i ja je prenijela kod nas u krevet da sestru ne probudi a ona mali lopov vidjela m kako spava pa sve nazor kaslje da se on probudi . Danas  joj je nikao zub pa sad vise nije krezubica ima jedan a i ovaj drugi ce za koji dan user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24504
12.7.2010 14:41:15   
Apotekarka
Pzdrav s radnog mjesta i ovaj tjedan sam u 2 smjene,bas sm umorna...
Antonio mi i proljev imao,sve mi to lici na zubemdoktorica rekla da ima cak i krvni podljev iznad 3 koja nice...Vani po danu nije,a sinoc kad je predvecer izasao opet se malo ouo,uglvnom on ruca,dobar je...dusa mala,bas sam ga pozelila...Ah ti ztubi sta rade...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 24505
12.7.2010 15:51:18   
Anoniman
Srculenece bas sam danas mislila na vasuser posted image sta li je sa D.Zami je zbog upale jojj odakle da uho boli dusa mila nedajte se bit ce bolje abd.ljubim vas:)
Apotekarko,kad te citam jezim se iskreno najiskrenijeuser posted image strah me sta nas onda ceka vidim imate veliku muku sa zubicima al tjesi se da ce vama izniknuti svi i biti rahet posle
Dok jauser posted image budem deverala sa A.user posted image
Ljubimo vasuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 24506
12.7.2010 17:32:51   
megi
evo i nas mi smo i dalje prehladjene

adna je juce i imala temperaturu isli smo jutros u dz kaze dr nema nista na plucima, nije ni grlo, a posto ima neke proljevaste stolice, da se tako izrazim kaze najvjerovatnije virus
a da temperatura moze i od zubica jer su krenuli
dala nam linex, ja joj dajem ors 200, ali ona nece nista da jedeuser posted image user posted image user posted image
ponovo smo uveli dojenja malo vise jer me strah sto nece nista da jede ma danas je pojela koji komadic hljeba kasiku rize i cetvrtinu krompira
pomalo je vode i caja pila i to je touser posted image user posted image user posted image

valjda ce ovo brzo proci sva je tuzna, kenjkava samo bi se mazila i nosala
evo sam vam se malo izjadala da mi bude lakse

cestitamo rodjendane ako smo koji propustili

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24507
12.7.2010 22:58:13   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

Kad se vozimo autom nece da sjedi stoji,dira svasta nesto

Izvini Felix, ali moram reagovati...

Molim te, molim te, ne dozvoli da bude van sjedalice za vrijeme voznje...

Postoji mnogo nacina da ga zabavis: igracke, hrana,...
A bolje je i da place, nego da je u opasnosti...

Srculence, Megi, bas mi zao bebara...
Drzim vam fige da sve brzo prodje...user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24508
13.7.2010 9:02:34   
Anoniman
Dobro jutro drage moje...

pcelice prvo vama da cestitamo zubic da i ostali lagano niknu...

felix mila sto rece tajra MOLIM TE nemoj ga pustati da bude van AS u toku voznje... ne daj Boze zla casa... vozite vi oprezno i lagano, ali ne vozi glupan koji ide u susret... 1000 puta kazem da je moj babo u pravu kad kaze, znam kakva sam ja budala za volanom, al ne znam kakva je budala koja mi dolazi u susret... zato MOLIM TE i ja OBAVEZNO U AS...

Srculence - megi, zelimo vam sto prije ozdravljenje...

moj Nane je nocas imao najduzu noc spavanja... zaspao sinoc oko 22 h i nije se budio ni da doji sve do 6 jutros... bas sam se naspavala...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 24509
13.7.2010 9:17:57   
rose 87
jutro da vas i mi pozdravimo,necu pisati kakvi smo u zadnje vrijeme,vec jesam na temi nemirne bebe,samo cemo cestitati zubice user posted image user posted image user posted image ,a bolesnim bebama sto brze ozdravljenjeuser posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24510
13.7.2010 10:22:58   
mala86
jutro user posted image
kod nas sve staro,poceli smo opet malo duze spavat ujutro(do 7) sto je meni user posted image !
eno ga i sad pajki,mm trenutno kuci pa uzivamo(e danas nam je 7 punih zajednickih godinauser posted image )!

nadam se da ce bolesne bebarice sto prije ozdraviti

a felix joj to i nas sve ceka!Leon hoda izmedju stola i kreveta,seta ko veliki,ali opet treba biti na oprezu stalno,sad se poceo penjat i uz ormar

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 24511
13.7.2010 10:30:07   
Mya_81 RR
Samo da nabrzaka pozdravim generaciju user posted image

Da zaželimo bebicama našim da nam što prije ozdrave user posted image

Mamu danas malo glava boli i nije 'u mudu' user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24512
13.7.2010 12:34:23   
amela2208
dobro jutro, dobar dan svima...

Ja vise ne znam nı kad je noc nı kad je dan, dosla sam da vam se zalim (kao po obicajuuser posted image ).
drage moje zene ja stvarno vıse ne znam sta da radım, moja mala hanumica je pomıjesala dan i noc danju vecinom spava nocu ludujeuser posted image user posted image user posted image evo zadnjıh mozda nedjelju dana je takva, mislila sam da ce joj zubici ali njena dr kaze da nece josuser posted image puno bala ı pljuje faktickiuser posted image . Preko dana se naspava i nocu nıje luda da spavauser posted image user posted image user posted image  Ne znam sta da joj radım danas sam joj se zaklela da nece spavat preko dana (eno je vec zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image )Ne mogu vise ovo da izdrzim stvarno. Molim vas ako imate neki dobar savjet napisite mi.
Velika pusa za sve mame i njihove male i velikeuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24513
13.7.2010 13:16:34   
Hanady RR
koja je ovo temauser posted image

izvinte što pitam a jeli primjereno da ovdje pozdravim mame i bebe generacije 2009/10user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24514
13.7.2010 13:22:00   
Hanady RR
Svi postovi koji se tiču digitalnog aparata prebačeni su na postojeću temu

Digitalni aparatKLIK

Molim da diskusiju nastavimo tamo.

Svi postovi koji su prebačeni na ovo temi biće brisani.

LPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24515
13.7.2010 13:24:30   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: amela2208

dobro jutro, dobar dan svima...

Ja vise ne znam nı kad je noc nı kad je dan, dosla sam da vam se zalim (kao po obicajuuser posted image ).
drage moje zene ja stvarno vıse ne znam sta da radım, moja mala hanumica je pomıjesala dan i noc danju vecinom spava nocu ludujeuser posted image user posted image user posted image evo zadnjıh mozda nedjelju dana je takva, mislila sam da ce joj zubici ali njena dr kaze da nece josuser posted image puno bala ı pljuje faktickiuser posted image . Preko dana se naspava i nocu nıje luda da spavauser posted image user posted image user posted image  Ne znam sta da joj radım danas sam joj se zaklela da nece spavat preko dana (eno je vec zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image )Ne mogu vise ovo da izdrzim stvarno. Molim vas ako imate neki dobar savjet napisite mi.
Velika pusa za sve mame i njihove male i velikeuser posted image user posted image user posted image

Za ovu situaciju jedini savjet je "briši na spavanje!"

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 24516
13.7.2010 13:33:40   
samedi
Dobar dan drage hanumice! Nije me dugo bilo,svasta se izdesavalo. Cestitamo rodjendane,zubice,prve korake... Konacno smo prijavili internet pa cekamo da nam dodju prikljuciti za dvadesetak dana,pa se nadam da cemo se cesce cuti,ljubim vas sve!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 24517
13.7.2010 14:11:34   
Apotekarka
Dan...kako su mamite i bebiteuser posted image
Ja evo na poslu umirem,kad ce sest,glupaca sve zavrsila popslove crkla umjesto da sam razgodila...
Grlo mi opet upaljeno skroz...potrosila jedne pastile i nista...
Antonio je prvo kritican,smjesn,zeznut i ujedno zanimljiv,a dijete mi se po dnu raspavlo prvi put 2,5 ata spava i jos zna pio 1-1,5user posted image
ali zato u 8 ustane...
Kaze teta d je plakao za postarom, reko ko da dijete zna da je to mamina prva ljubavuser posted image
Po danu je u kuci predvecer kad j dođem s pposla izdjemo vani...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 24518
13.7.2010 14:41:22   
Anoniman
pozz mile
Vidim ruzile ste meuser posted image
Problem je sto nece u sjedalici da bude vicee dere se place sve dok ga neuzmem user posted image rijetkost kad oce u njoj imam ja sjedalicu u autu naravno al bome rekla sam mm drugi put neka preplace citav put al ja ga uzet necu nije do mene vec do mm.on je kriv neda mu plakat
Hvala na briziuser posted image a naravno da cemo dr.put drugacije nema vise podlizivanja mu...a ni mm .inace neidem nigdje s njimuser posted image
JOJJJ jest kod nas vruceeee uzasss,,anel nervozan jedva skoro zaspo obavezno rani pola 8,ili 8 ni min.vise
Kud jutros bili sami anel nece da spava inace odspava malo oko 11.dodje sveki s pijace bumm.na vrata ni pet,ni sest odma jao krsa ja nehorna ljuta,vruce doslo mi svasta nesto uhhh
Kaze pa sto si otkljucala vrata kao moze mi tko bahnut kod mene nije sredjeno igracke razbacane odjeca anelova
Reko ko ce doci bogati,samo mislim bas ti tko dolazi bez najave grrrr ljuta sam
aman reko zeno jel ti vidis da anel spava jel ja odbrusim ljuto
Nemogu od njega a nikud mi se nezuri kad zaspi tad cu raditi neboj se necu ga snijeti dole samo si mislim......
Na jutro me raspici boli je briga za moje igracke razbacane grrrrrrrrrrrrr
Otisla nesto dole reko nece da spava 12 sati bilo ma da beknu ista,samo suti nece rec daj ga 5min.odmori malo kafu popij u miru nista grrrrrrrrr
Sutra sam seku rezervisala sebiuser posted image da sredim i odmorim u miru
Mada nije joj drago kad god sam rekla doce mi seka ona nista pa ja bi reda radi,rekla neka dodje user posted image
MM.kaze pusti ju kraju suti ,,,,,,,dokle cu ja sutiti........
Odo ja sa teme izvinjavam se morala sam malo se ispuhatiuser posted image nadam se da,nezamjerite.
Neki dan po suncu u podne meni vice idi djete setaj helloooo zeno vidi da przi iz zemlje i iz neba necu do mraka nigdje
Samo da user posted image nije dole kod nje,da joj neprzniuser posted image nevoli to......
Zato ja bar rijetko suser posted image silazim a mm boli me briga neka ide kad hoce ja NE

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 24519
13.7.2010 14:58:15   
Meri29
Uh Felix draga tvog problemauser posted image , dolazi kad hoce i kako hoce i jos te proziva za igrackeuser posted image user posted image

Amela nema tu pomoi, kako je obrnula dan i noc, tako ce to i da vrati. Problem je samo kako izdrzati dok se to ne desi. Spavaj i ti kada bebi spava, nista ti drugo ne preostajeuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24520
13.7.2010 15:47:59   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Meri29

Amela nema tu pomoi, kako je obrnula dan i noc, tako ce to i da vrati. Problem je samo kako izdrzati dok se to ne desi. Spavaj i ti kada bebi spava, nista ti drugo ne preostajeuser posted image

a dje cu spavat po ovako toplom danuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo danas pokusavam daa joj skratim spavanje dnevno mozda bude nocas bolje spavalauser posted image user posted image user posted image
Meri29user posted image user posted image user posted image  zasto kazes nema tu pomociuser posted image zar je to nesto kroz sta treba svaka beba da prodjeuser posted image pusa od nas za vas

Sara&Mohammad

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24521
13.7.2010 16:22:51   
Anoniman
da amela vecinom svaka beba to prodjeuser posted image user posted image user posted image
da vas pitam dali bi ja smjela anela pupat u bazencicu van ili ne????
MM.mu oce uzeti mali sa kisobranomuser posted image da mu neudara sunce pa me nesto strah sta ja znam .....
Jestel vi svoje brčkali van ikako????

Neposredna veza do poruke: 24522
13.7.2010 16:28:29   
amela2208
IZVORNA PORUKA: felix

da amela vecinom svaka beba to prodjeuser posted image user posted image user posted image

A mene ne moze nista da zaobidjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , prvo problemi sa dojenjem,oporavak od CR,grcici,sad nesanica pa ce i zubici uskoro....ja sam bez sna isto ko riba bez vode.
felix: ako je toplo vrıjeme sto da ne u bazen?

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24523
13.7.2010 17:00:56   
Nellica
Drage moje,

koliko dugo nas nije bilo predugo, MM sad radi od kuće tako da je većinu vremena
neizvodivo dokopati se komp.user posted image

A fali te nam jako.....user posted image user posted image user posted image user posted image

U medjuvremenu smo počeli papati sve i svašta, ubucili smo se prolopovili, naučili piti iz bočice,
počeli se prevrtati na sve strane i u svim pravcima....

Sta smo sve propustili.... sve cestitamo .....

Sada čekamo sljedeci mjesec pa pravac more.... mmmm jedva cekamo ....

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

Neposredna veza do poruke: 24524
13.7.2010 17:03:42   
Srculence
Evo i nas user posted image Mi smo sad za sad dobro Bogu hvala...iako imamo upalu ne plačemo i dobro jedemo:-)))Potavila sam pitanje tamo na temi "Šta kad boli uho?"i niko mi nje odgovoriouser posted image Da li ja Dinu smojem izvoditi vani  šetnju..mislim kad prehladi.Djete je od subote u kući i baš je nervozan...ne zaspe do pola 11 jer je navikao da malo prošeta.Ne znam ni sama jeli pametnouser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 24525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  979 980 [981] 982 983   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  979 980 [981] 982 983   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ima li vaše dijete 'žutu minutu'?
amaniamanic

Ima li vaše dijete 'žutu minutu'?

da ima (85%)

ne nema (15%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *