|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  978 979 [980] 981 982   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
10.7.2010 22:46:38   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Uh, Sahara user posted image Sva sreća pa si informirana i uradili ste nalaze...nadam se da nam je slatkica sad OK...joooooj, odmah se sjetim kako je ona mene primila za rukicu da mi šetamo...rastopila sam se user posted image

Je dobra je sad, joj a ja kad pomislim na Minjin nosic kad se namrgodi, slatkissss, ma vec je mali bandit, jadna ti,ahhahhahahha

srculence user posted image

Uh, zeznuta je samo tako...ne znam na koga ima tako prgavu narav...

Javite nam se kad bude u našim krajevima user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24476
10.7.2010 22:49:50   
Anoniman
vece
jA  anela uspavala,poradila po kuci sad da odmorim a vrijeme mi tece,teceuser posted image ko ludooo samo gledam na sat da jurim na jastuk
Srculence,joj vise i grlo znam kako je mila zao mi je D. user posted image milog.....
Bit ce bolje abd.user posted image user posted image
Sahara,hvala na cestitki sa zakasnjenjem tebi je naravno oprostenouser posted image user posted image
ljubi nam punoooo Ajnicu :)
tajra,vidim taj te vrazic mali zezi user posted image user posted image neka neka ,,,tako i treba ljubimo je mnogooo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24477
10.7.2010 22:50:47   
R&T@
Srculence, bas mi zao...user posted image

Ali sto Sahara rece, oni uvijek, kad ne znaju sta je, kazu upala uha...
Nas proslo ljeto tri puta slali na Jezero, pa oni na Kosevo zbog upale uha, jer nisu znali objasniti temp.
A gore nas ljudi ismijali....

Felix, ili je ova generacija 2009 poteska ili sam ja ostarilauser posted image user posted image user posted image
2006. nije ovako bilo

< Poruku je uredio tajra -- 10.7.2010 22:52:56 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24478
10.7.2010 22:53:57   
Anoniman
Ovo moje dijete je pocelo donositi svoje cipele kada hoce vani...ko cukouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24479
10.7.2010 22:54:56   
Hanady RR
večer ženice...
samo malo da vam mahnemo....

vidim ima bolesnih bebica...biće to sve okuser posted image
Srculence malo pazi večeras...pa ako sutar bude loše otiđi bolje na dežuru u vrazovu nego na hitnu...

maeni su isto jednom djetetu kontatirali upalu uha...a meni bilo nelogično da je to u pitanju...nije nikako plakala od bola. ja znam kad uho boli žene to je nepodnošljiv bol...plače odrasli 24 sata a kamoli dijete...al eto kažu često do upale grla dođe i do upale uha pa se uijek daje antibitik šireg spektra koji će to pokrit.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24480
10.7.2010 22:56:00   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Ovo moje dijete je pocelo donositi svoje cipele kada hoce vani...ko cukouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene to mala radi odavno...cipele i maramu 8 šešir9 i sjede kod vrata i govori mama mama 8 nano nano) zavisi sa kim jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24481
10.7.2010 22:56:40   
Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pametnica slatka user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24482
10.7.2010 22:57:06   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Felix, ili je ova generacija 2009 poteska ili sam ja ostarilauser posted image user posted image user posted image
2006. nije ovako bilo

podapisujem svaku riječuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24483
10.7.2010 23:01:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

2006. nije ovako bilo

more biti svastauser posted image user posted image user posted image
dadada,user posted image user posted image user posted image A.je praviuser posted image user posted image user posted image

podapisujem svaku riječuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 24484
10.7.2010 23:02:07   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je gospodin...
Gdje si vidjela cuku u cipelama...

Moja grebe po ulaznim vatima, pa dodje i ujede me za nogu...
Majke mi moje...
Pravi dzukela...
user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24485
10.7.2010 23:05:40   
Anoniman
ma meni je ovo sou praviuser posted image user posted image ...jos pametan...ne uzme nikad tople cipele nego tene ili sandale...u cemu mu bi on valjda da izadje...i to ujutro rano i kasno predvece...naviklo dijeteuser posted image ....jedino kada kisa pada...e onda haos nastane

Neposredna veza do poruke: 24486
10.7.2010 23:09:51   
megi
user posted image user posted image Drugu Mateju sretan 1. rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo od juce ko prehladjeni dodatno osim nosica koji pomalo slini juce mi je cura imala proljev, pa sinoc sve povratila tako da smo u 1 mijenjali posteljinu nju presvlacili bas mi je bilo zao, ali ona vesela, igrala bi se isla bi napolje sve govori pa pa,
danas smo ukljucili ORS, pa smo pili caj od sipka pa smo ponmalo lagano ruckili i samo smo tri put kakili al sam ja jos na oprezu
nesto kontam da nije od zubica jer su joj krenule dvice godnje i gronja jedinica sve se napucilo samo takouser posted image
nadam se da ce noc biti mirna, sinoc smo se budili svako sat

vidim generacija sve pametnija i pametnija donose se cipelice, ma ko kad su kulturni

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24487
11.7.2010 0:27:11   
iv@ncica

ma meni je ovo sou praviuser posted image user posted image ...jos pametan...ne uzme nikad tople cipele nego tene ili sandale...u cemu mu bi on valjda da izadje...i to ujutro rano i kasno predvece...naviklo dijeteuser posted image ....jedino kada kisa pada...e onda haos nastane

user posted image user posted image   i  kod  nas  ti je  tako..ko  fol  sam  se  obuva  i  oblaci..i  ponese  bocu  ko  da  ne  bi  bio zedan, ili  meni  nosi  odjecu...jer  je  skonto  cim  se  ja  skockam  ide  se  negdje,  dzaba  sto  se  on oblaciuser posted image user posted image ...moj  stavlja  jos jastuke  da se  penje  ..on  bi  hvatao  za  steku i  isao   samuser posted image ...ono  ma  bjezi  mama  ja  cu  sam..i u svemu  je  takav..za  sve  sto  mi  ne  zna  reci,  fino  me  uhvati  za  ruku  i  dovede  do  toga  i  upre  prstom ili  pantomimom  objasni, ja  crknem  od  smjeha..ali  je  brate  zlocoooo...i  ljubomoran  je ,  ne  smije  mi mm prici ili  ako  se  poljubimo on  ko  policajac  odmah  rastavlja, a ako  se  zakacimo  on  me  vodi  za  ruku  da  se  mirim  s  muzem user posted image user posted image
evo  nove  danas..pokakio  mi  se  u  bazenuser posted image user posted image ,  a kakio  prije  toga  2 puta, pa  ja  kontala  nece  vise  ,  kupamo  se  svaki  dan  na  balkonu  u malom  bazencicu,,,uh kad  sam  vidjela..jos  ga  lova  po  vodiuser posted image ,  mrak  mi  na  oci...ma  kad nisam    i  njega  i sve  ostalo  ukljucila  na  centrifuguuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24488
11.7.2010 9:25:58   
Mya_81 RR
Moja se odmah otima čim joj hoću obući cipice...luda totalno user posted image Ali zato sve više ima neke periode kad sama dodje i nasloni se na mene ili mi sjedne u krilo pa se mazimo user posted image Prije je bez histeričnog plača nisi mogao poljubiti...

Spavanje = 0 bodova user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 24489
11.7.2010 14:12:46   
mala86
cao cure user posted image

evo Leoncek spava pa da vam se malo javim!u cet i petak smo se spustili do mora!prvi dan setali umocim Leonu nogice u vodu-on poce kmezit malo,joj reko nema nista od "morskog djeteta" user posted image user posted image user posted image ,sutradan na pocetku se malo penjo po nama,poslije se opustio,bas uzivo,cak mu nije smetalo ni kad bi ga valic zapljusnuo,poceo lupat rukicama po vodi!jedva cekam opet da idemo,a sljedecu nedelju planiramo do Fojnice,cujem da je tem.vode 28 stepeni user posted image !

budi se u pola 6 ujutro user posted image ,jutros zaspo opet u 8,pa nekako ko pola 10,ali me smori ovo rano ustajenje!mya ni kod vas se situacija ne popravlja?

ako smo propustili zubice,korake male i velike rodjendane cestitamo od srcauser posted image user posted image

a posebno malenom od moje skolske emine85, malom muhammedu sretan prvi rodjendan iako je na ovaj tuzan dan

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 24490
11.7.2010 16:55:09   
Anoniman
samo da vas brzinski pozdravimuser posted image user posted image user posted image
A.je dobro bili,smo danas u posjeti dedi deo,je dobro hb mozda ce kuci sutra.
Juce A.neobicno nema deda da,ga vice zove mazi se.....
Pa ce juce,sam gleda gdje on sjedi dole na spratu pa ce "dede" dede......
Znate kako,fino i tuzno rece kao,da zna da ga nema ....I citav dan ja kazem anele ajd kazi tata
on odma dede.....I to,lijepo i cisto kaze dede.
Skoro zaspo pa idem i ja odmoriti
Ljubimo vas

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 24491
11.7.2010 18:43:05   
Emina85
Nama je danas 1.rođendan!
Šaljemo svim mama i bebicama veeeeliki user posted image user posted image user posted image i veeeeeliki kisssss!!
Dobro smo i hodamo uveliko hB!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24492
11.7.2010 20:19:12   
*pcelica*
Sretan rodjendan malom Muhammedu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 24493
11.7.2010 20:25:19   
R&T@
Cestitamo prvi veeeeeeeliki rodjendan dragom Muhamedu!
Zelimo mu puno zdravlja i igre!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 24494
11.7.2010 20:53:19   
Mya_81 RR
I mi se pridružujemo čestitkama...i našem malom drugaru Muhamedu želimo sretan 1.rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24495
11.7.2010 21:02:57   
Anoniman
SRETAN 1.RODJENDAN MUHAMEDU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24496
11.7.2010 21:14:03   
Meri29
I od nas sretan prvi rodendan malom Muhameduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se kupali i spremni smo za spavanje. Cekamo samo kraj utakmice jer su nam komsije studenti poludili, previse galame user posted image , a nigdje nijednog gola. Kako ce biti kada ko da gol ne smijem ni pomisliti user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24497
11.7.2010 21:34:32   
niki83
Velikom djecaku MUHAMMEDU cestitamo 1. rodjendan!! Sve najbolje!user posted image

N&N

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24498
11.7.2010 21:46:21   
Atarka
Dobro vece,
Uspavala sam misa pa da cestitam rodjendane Mateju i Muhamedu. Da nam budu zivi, zdravi, veseli i veeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj misko vec par dana samo govori "mama-mama", a ja se topimuser posted image . Danas je prvi put tasunao rukicamauser posted image . Dobili smo dvije gornje jedinice. Pravo se napatio sa njima.
Megi, zao mi je curice. Zato vas nema u setnji. Da nam, aBd, brzo ozdravi.

30.09.2009

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 24499
11.7.2010 23:28:20   
Anoniman
Sretan rodjendan drugu Muhamedu i od nas, da bude zdrav i ziv puno godina sa svojim roditeljima i da bude dobar djecak... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 24500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  978 979 [980] 981 982   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  978 979 [980] 981 982   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Facebook
veeseelaa

Da li koketirate putem fejsa sa muškarcima?

Da, nekad (17%)

Da, često (20%)

Neki bi htjeli al izbjegavam maximalno (10%)

Ne, nikad (29%)

Ne pada mi na pamet, ja sam udata žena (24%)

Broj svih glasova: 174

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *