|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
10.7.2010 15:35:47   
Anoniman
NASEM DRAGOM DRUGU MATEJU ZELIMO SRETAN 1.RODJENDAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24451
10.7.2010 15:38:17   
Anoniman
Cestitamo prvi rodjendan Mateju, a i nasem drugu Anelu sa zakasnjenjem doduseuser posted image

Zelimo vam mnogo ljubavi i smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24452
10.7.2010 15:46:38   
Srculence
joj evo prije sta vremena smo imali šou u kućiuser posted image Dino plače i ne zaustavlja se....ja ga pipnem po čelu kad vruć pravo.Izmjerim temperaturu 37,3.Dala sam mu paracetamol i izmasirala ga stajaćom vodom i prestao je plakati.Eno ga sad se smije ali i dalje je vruć u glavici tj u čelu.Ne znam jel to može biti od zubićauser posted image Nije nam se to prije dešavalouser posted image .Odvela bih ga doktoru ali ne rade u O Maslić moram u Vrazovu ići...Kontala sam ako večras ne bude bolje da ga u Hitnu odvedem...da ga sad ne maltretiram po ovoj vrućini.Šta vi mislite da li  da ga sad vodim ili da sačekam do večeras?

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24453
10.7.2010 15:53:43   
Anoniman
Srculence prati ga kako se ponasa, mislim prati da li ce opet imati temperaturu i obavezno mu daj paracetamol opet nakon 4 sata bez obzira da li imao ili ne temperaturu... moguce je da je od zubica ako je tako naglo dosla... prati ga obavezno... cmokara

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 24454
10.7.2010 15:57:24   
Anoniman
Ima tema o temperaturi, pa da ne pametujem bolje da malo iscitate, i meni je trebalo neku noc,Ajna imala temperaturu i bili smo i u hitnoj, ali mislim da ne treba odmah posezati za lijekovima, a ako bas ne spada bolje ce pomoci cepici nego sirup, bar je kod nas tako bilo, sretno i bez panikeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24455
10.7.2010 16:02:53   
Srculence
Hvala vam puno objemauser posted image user posted image user posted image Pratiću ga i vidjeti šta dalje.Evo ga sad se igra u igraoniuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24456
10.7.2010 16:07:18   
Anoniman
Samo ti njega prati...ako nemas cepica otidjite i kupite da nedocekate noce nespremni

Ajna nam imala turuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24457
10.7.2010 16:09:26   
Srculence
hvala dadada otići ću svakako po čepićeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24458
10.7.2010 16:19:04   
R&T@
Sretan prvi veeeeeeeeeeeeeeeliki rođendan dragom Mateju!!!!!!!!!!!!!
Zelimo mu puno smijeha, igre i zdravlja......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sahara, pustinjo draga (sto bi rekla Dadada), puno zagrljaja tebi i curici
user posted image user posted image

Srculence, to nije nikakva temp., samo ga ljubakaj u celo... mozda ce se povisiti pred vece... a mozda je lazna uzbuna...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 24459
10.7.2010 16:21:53   
Anoniman
DEDER mi recite, na onoj ishrani mi niko ne odgovara, smije li mi A. lignje jestiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 24460
10.7.2010 16:38:24   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

DEDER mi recite, na onoj ishrani mi niko ne odgovara, smije li mi A. lignje jestiuser posted image

JASTA! A sto ne bi smio? Nemas ti vise bebu, vec momka! 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24461
10.7.2010 17:13:41   
amela2208
Srecan rodjendan nasem drugu Mateju, i sve najljepse u zivotu mu zelimo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24462
10.7.2010 17:46:14   
bebacha
kad ste vi bebama stavili onu muzicku igracku sto ide iznad krevetica.nesto se nesjecam kad im to postaje zanimljivouser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 24463
10.7.2010 17:54:56   
Srculence
Ja sam Dini stavila negdje oko drugog trećeg mj i gledio je i mahao rukicama i nogicamauser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24464
10.7.2010 17:55:45   
niki83
IZVORNA PORUKA: Srculence

joj evo prije sta vremena smo imali šou u kućiuser posted image Dino plače i ne zaustavlja se....ja ga pipnem po čelu kad vruć pravo.Izmjerim temperaturu 37,3.Dala sam mu paracetamol i izmasirala ga stajaćom vodom i prestao je plakati.Eno ga sad se smije ali i dalje je vruć u glavici tj u čelu.Ne znam jel to može biti od zubićauser posted image Nije nam se to prije dešavalouser posted image .Odvela bih ga doktoru ali ne rade u O Maslić moram u Vrazovu ići...Kontala sam ako večras ne bude bolje da ga u Hitnu odvedem...da ga sad ne maltretiram po ovoj vrućini.Šta vi mislite da li  da ga sad vodim ili da sačekam do večeras?

nama se isto to desilo nedavno, procitaj na temi povisena temperatura..samo nju imali i nista, nikad mi nije jasno otkuda, desilo nam se i prije 2 mjeseca istouser posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 24465
10.7.2010 18:21:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

JASTA! A sto ne bi smio? Nemas ti vise bebu, vec momka! 
ma rekoh da pitam...da nije ko sa gljivamauser posted image ...Tenkju ti veri macuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 24466
10.7.2010 18:28:45   
R&T@
Nema ti na cemuuser posted image

Evo ovaj moj zenski djecak izvodi vratolimije...
Dodje do ivice bracnog kreveta i baci se nazad...
Ispituje mi zivce...
I samo se smije...
Naravno, gleda svoju predstavu u ogledalu na ormaru...
Glumica materina...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24467
10.7.2010 20:34:43   
škorpija
Sretan 1. rođendan drugu Matejuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24468
10.7.2010 21:12:10   
Srculence
Evo mi se skoro vratili iz hitne.Temp. se popela na 38,5...Ima opet upalu grla i kao malu upalicu uha ...ali ona nije mogla dobro da vidi pa moramo u ponedjeljak ili utorak na ORL u O Msalić.Dala mu je zinat i stavili mu čepić Lupocet.Sad opet problemi sa jelomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 24469
10.7.2010 22:09:05   
Anoniman
Srculence, bas mi mi je zaouser posted image , nama je neku noc dr. iz hitne koju smo probudili da bi nas primila, isto onako snena rekla upala grla i pocela pisati recept z aantibiotike, ja nisam bila sigurna da je ona uopce ista vidjela tu noc pa sam insistirala na nalazima, i urin i leukociti su bili uredni tako da smo prosli bez lijekova, a zasto ne odes na Jezero pa neka te oni upute na ORL kliniku na Kosevu, sto da cekas ponedjeljak, sretno mila!

Neposredna veza do poruke: 24470
10.7.2010 22:10:11   
Mya_81 RR
Srculence, miša mu user posted image Želim vam mirnu noć i da tura prodje sto prije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 24471
10.7.2010 22:10:39   
Anoniman
tajra, tebi i tvojim ljepoticama veliki kissss
dadada, da cura nam je imala turu, ali evo cila je i vesela i spremna z asastankeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24472
10.7.2010 22:19:57   
Mya_81 RR
Uh, Sahara user posted image Sva sreća pa si informirana i uradili ste nalaze...nadam se da nam je slatkica sad OK...joooooj, odmah se sjetim kako je ona mene primila za rukicu da mi šetamo...rastopila sam se user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24473
10.7.2010 22:31:51   
Srculence
sahara i Mya hvala vam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 24474
10.7.2010 22:42:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Uh, Sahara user posted image Sva sreća pa si informirana i uradili ste nalaze...nadam se da nam je slatkica sad OK...joooooj, odmah se sjetim kako je ona mene primila za rukicu da mi šetamo...rastopila sam se user posted image

Je dobra je sad, joj a ja kad pomislim na Minjin nosic kad se namrgodi, slatkissss, ma vec je mali bandit, jadna ti,ahhahhahahha

srculence user posted image

Neposredna veza do poruke: 24475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Drzavna protiv Jezera (MRSA)
Sulty

Ovo pitam zato sto se trebam poroditi ako bog da u augustu, a jos ne mogu da odlucim gdje, pa molim mamice koje su rodile u 2012. godini u Sarajevu da mi kazu koliko vas je rodilo u:

drzavnoj i dobile Vi ili bebe MRSU (34%)

drzavnoj i niste ni Vi ni beba imale MRSU (30%)

jezero i dobile Vi ili beba MRSU (5%)

jezero i niste imale ni Vi ni beba MRSU (30%)

Broj svih glasova: 293

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *