|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  982 983 [984] 985 986   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
16.7.2010 9:20:05   
Anoniman
jutrooo
Mi smo dobro spavali al zato sto,sam sirom ostavila otvoren prozor vruceee anel place spava kod mene jer mu je sire za razbacivanje
Nisam bila na boci nesto mi se neda al mozda slededce sed.odemo nadam se da nas nece galamiti
Ja se nemam kad javiti jer A.nespava po dani slabo od vrucina
Jedva cekam kisu samo da se naspavamo dobro
A.je dobro hb.ziva mira nema sve dira ,pomalo koraca al nista previse
Malo slabije jede kako su vrucine kolicinski vise vode pije  juce 150ml vode popio
Pusa svima

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 24576
16.7.2010 9:22:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

Evo da se i mi javimo.Bolesni smouser posted image user posted image user posted image user posted image sad još i višeuser posted image Kašljemo kišemo...jedva dišemouser posted image user posted image user posted image .Vodila ga jutros ponovo doktoru..jer umjesto da mu bude bolje od Zinata dijete počelo da kašlje i da sliniuser posted image .Dr kaže upala nije nikako prošlauser posted image ...ista kao i u ponedjeljak.Rekla da mu trebaju pencilini   i odemo gore kod njegove pedijatrice i ona kaže da ga ne bi baš bocala bez velike potrebe...i dadne nam da uradimo nalaz krvi Leukocite..Leukociti kaže nisu previše povišeni i ne trbaju mu penciliniuser posted image Dala mu je Ospen i 2 puta inhalaciju.Jednu smo jutros primili a jednu ćemo večeras u 6...ma eto muke žive s Dinozijemuser posted image Ponovo ne jede..plače puno...kašlje i iskašljava..pa vidjet ćemo....Raspoloženje je user posted image i meni i njemu.....

bas mi je zao milauser posted image i to bas sad da se sastane mu sve na ovoj nesnosljivoj vrucini
Ljubimo,vas da nam D brzo ozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 24577
16.7.2010 9:41:17   
samedi
Jutro i od nas! Dobro smo spavali,budili se u 3 da hapimo i opet u 8. Masalah,ja sam zadovoljna kako mi N spava po noci. Evo je sad opet zaspala dusica mala. Hvala vam na odgovorima ipak sam se uplasila bez razloga,valjda od vrucine slabije hapi. Evo nije ni 10 a vec je pakao. Vidim da nam je svima otprilike isto.
Lilix,vidim da provirujes,kako si,kako je malena,sta ima kod vas? Uspavale nam se ove zenice sa treceg tromjesecja. Cujes li se sa Sulty? Pusa velika svima!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24578
16.7.2010 10:33:59   
mala86
jutro svimauser posted image

mi smo se vratili iz setnjice,isli neke racune poplacat,pa usput nas dvoje uhvatili zraka,ali vec pregrijava!u zadnje vrijeme imamo fazu penjanja uz namjestaj pa onda bacanja nazad na guzu,i tako zna ponavljat iznova i iznova,nikad da mu dosadi!hoda uz namjestaj,hoce se pustit ,ali je sav nestabilan...
danas mislili u aquapark u Fojnicu,ali se predomsilili pa cemo mozda sutra,kontam u nedelju ce bas biti guzva?!

veliki cmokic za bebice

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 24579
16.7.2010 11:11:43   
Anoniman
A.zaspouser posted image sta ce to biti inace zaspe oko 1 jedva kako su ove vrucine.Neda se vise ninati,kao prije na nonama da zaspi.Sad sam zaspi legim pored njega mazim ga i zaspe tako uvjek uzadnje vrijeme
Juce smo se brćkali,nije se posle dao iznijeti iz vode plakao jeuser posted image taj bi spavo u vodi kad bi mogao.
Uh,vrucina nesnosljivi juce sam mm zezila dok je auto prao ajmo se prskati slaufom malo al prva ja tebe pa ti meneuser posted image pa mu nesto bilo mrsko a stvarno mi je doslo da se poljevam hladnom vodom vani....
Dokleli,ovako javlja sparine???
Ja preko noci ostavim sirom,otvoren prozor valjda A.nece nista bitiuser posted image i spava u bodicu bez rukava
Kad je prozor na kipu,A-place budi se valjda nema zraka a ovako je bolje
Pogottovo ujutro oko pola 6 .kako je svjeze lijepouser posted image .....
Stavljatel vi ventilaror blizuuser posted image ili ne???

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 24580
16.7.2010 11:45:00   
mojbebac
joj svi se zale na vrucinu ..... mi smo dobro prosli, evo nas na planini, uzivamo, ja i mm smo  danas uzeli slobodno,da odmorimo, setali smo cijelo vrijeme, vjetric piorka i bas je prijatno..... a je zaspala, a i mi cemo sda sa njom .....user posted image user posted image user posted image user posted image
pozdrav svima sa prelijepe jahorine, jedino mi preostaje da vas pozovem kod nnas gore, da pobjegnete od ovih strasnih vrucina .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24581
16.7.2010 12:09:22   
megi
pozzz svima

mi smo hb bolje ozdravili smo i niko od mame nije bio sretniji kad je cura sama trazila da jede
sad nas malo vrucine smetaju a malo smo se i ulijenili pa pomalo jedemo ali uglavnom dobro je

juce smo sisali curicu sad ima friz kao aneluser posted image user posted image

vruce je i nama uh bas je pakleno, odosmo preko vikenda malo na selo valjda ce tamo biti bar trun hladnije

svim bolensim bebicama da sto prije ozdrave

koliko se sjecam uni je juce bio rodjendan, sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 24582
16.7.2010 12:15:31   
marinčii
pozz i od nas
uh baš je prevruće za ne izdržat .mi smo M već jednom kupali jedva ga izvadili iz vode sad spava pa ćemo popodne opet na kupanjac
felix i mi spavamo otvorenog prozora i u kimono bodiću i opet se skuhamo kako je vruće ma nema ni trunke zraka kod nas
iv@nčice i tako nam prijatelj bio pogan na moru,uh mogu misliti je te izmorio'i M je u zadnje vrijeme baš nemiran i pogan ne mogu od njega ništa,dopk spava ja trčim da sve uraduim tako da odmor nema nikako,žao mi je štio ne podnosi put dobro valjda to prođe kako bude veći ljubi ga od nas
srculence nadam se da nam je D ino bolje danas,
mojbebac blago vama uživajte
svima ostalima puse

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24583
16.7.2010 12:26:07   
Anoniman
eh,malo mi  laknu marinci kad vidim da nisam jedina koja otvara sirom prozor otvoren.MM.ronda kao nahladit ce se A.ma nece mada je bude oznojen al kad zatvorim na kipu place vruce mu,jos spava pored mene sire mu u krevetcu place kako su nastale ove vrucine tjesno mu nema se gdje razbacatuser posted image pa bude pored mene mm.je u dnevnoj kuha se ko dnevan nam sva zatvorena u staklu pa to je uzas tamo po dani nigdje hlada dok navecer sunce nezadje
Ljubi druga
Vidim i on se voli pupat.

Megi,tko to nama dobio novi frizuser posted image neka je vruce je ba smorise djecu ova vrucina porast ce kosica do zimeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24584
16.7.2010 12:38:29   
Apotekarka
Dan...Evo ja slinula mantil pa kud puklo ako me inspekcija zagamnje nadrljala sam...ali vruce je uf ako sutra ovako u svatovima bude sva ce sminka iscuriti...
Antonio jutros do pola 10 spavao,mlo me rastuzuje sto mi se uopce ne obraduje kad dođem kao prije,kako u 2 smjene radi ko da se zainatio i eto sad...Ja nasztojim da se poigram s njim ali eto svi su mu postali preci od meneuser posted image user posted image user posted image ,bem t i posaouser posted image
Nesto me zlijezde stisle...
Ivancuce smijes mu dati 1/4 dramine tbl za voznju djeci se daje od godine dana,mada iz iskustva znam odsamuti te ta tanleta,umiri ne znas jesi li posao ili dosao...poljubac za malu sltku raju i mame...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24585
16.7.2010 14:20:13   
Sonja
pozzz i od mas
Adin je jutros dobio MRP vakcinu napokon
kasnili smo 2,5 mj
nije puno plakao ma sekundicu i mama ga izela i gotovooo...jos je raspolozen sad i pajki
e ima 10,5 kg a dug je 80cm
uu ja se zabrinu kad rece kilazu reko bas je mrsav..kaze dok. da nije mrsav s tim da je visok
al eto meni izgleda mrsav u rukama i rebra mu se vide ..jo majko moja opterecena sam s tim cijelo vrijeme
nogice su mu bebele i krupne

ma kad bolje razmislim dobro ima i 10kg koliko hoda trci i ostalo jer on se bukvalno ne smiruje dokle god je budan ..cak u hodu i jede jer nema mira da sjedi..

koliko vase bebace imaju kila sa 14mj???

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 24586
16.7.2010 14:43:02   
marinčii
sonja nadam se da će vakcina proći bez reakcije,a što se tiče kilaže ne brini mislim da je tosasvim uredu evo mi s godinu imamo samo 8 ipo kila nismo stigli ni utrostručit težinu al zdravi smo havla bogu tako da me kile na zamaraju

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 24587
16.7.2010 17:49:58   
megi
vidim prica se o kilogramima
mi sa godinu dana imamo 8 kg, tako da smo slang totalno al smo zdravi
utrostrucili smo porodjanju jer smo rodjeni sa 2,5 kg tako da se ne brinemo

bambi imas pp

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24588
16.7.2010 21:20:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

vidim prica se o kilogramima
mi sa godinu dana imamo 8 kg, tako da smo slang totalno al smo zdravi
utrostrucili smo porodjanju jer smo rodjeni sa 2,5 kg tako da se ne brinemo

bambi imas pp
ejj,pa nisam znala da je malena mrvicauser posted image maja se jodio
I mi smo se rodili sa 2240gr.
Na zadnjoj kont.kad nas je nasa ped.vagala imao je 9.250gr.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 24589
16.7.2010 21:28:24   
Mya_81 RR
Ivanak, vidim da si tu user posted image Znači još si 2 u 1....Ima li kakvih dešavanja kod tebe? 

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24590
17.7.2010 8:34:25   
Mya_81 RR
Je li nam to generacija još pajki user posted image

Mi danas idemo na 1.rodjendan kod jednog slatkog plavog dječaka...nadam se da ćemo biti pristojni i fini user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 24591
17.7.2010 8:42:47   
Meri29
Ma kakvi pajki, aktivni da nam je vec vrijeme za spavanjac user posted image

Lijepo se provedite na rodendanu, donesite nam malouser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 24592
17.7.2010 9:08:43   
Anoniman
jutrooooo
Mi smo slabo spavali joj ove vrucine kako su mi,samo dosadile user posted image
A.je dobro evo ko zaigro se sa kablovima i palomama sad ce palomu da isitni u milion mali djelova user posted image sve mi,razbaca po kuci.Dam sta bilo sam da malo miruje
Pusa svima
Mya,fino se provedite danas user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 24593
17.7.2010 9:46:27   
rose 87
jutro i od nas,malo vam se slabije javljamo jer nas ove vrucine muce,ali dobro smo hB,kako je vruce fino pajkimo,vec super sjedi sam,vristi,brblja i tako...
visim da nam je Dino bolestan saljemo mu puno user posted image user posted image user posted image da brzo ozdravi
za sve ostale velika pusica

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24594
17.7.2010 16:48:46   
Mya_81 RR
Mi smo danas imali incident user posted image Pala cura iz svog kreveta i lupila glavom u naš rub kreveta....bili u hitnoj i sva sreća sve je OK. Ima samo veliku čvorugu na glavi...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 24595
17.7.2010 16:51:47   
mojbebac
evo da vam se malo javim ... najavili kisu za popodne, valjda ce malo pasti da malo prodisemo ... ja i mm smo na planini, citav dan smo brali sumske plodove (jagode, gljive, i borovnice ) .... bralo se i malo caja za zimu .... bas mi je prijao hodanje .... cici je na selu sa babom i dedom, spavace kod njih tako da ja i dragi veceras imamo noc samo za sebe ..... user posted image user posted image user posted image  ..... pusa svima sa prelijepe jahorine .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 24596
17.7.2010 21:41:52   
Meri29
Joj Mya, dobro je da nista strasno nije bilo. Uh to je najgori osjecaj na svijetu za mamu. Ljubimo cvorugicu da sto prije prodeuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 24597
17.7.2010 21:48:40   
Mya_81 RR
Joj, Mery, najgori osjećaj na svijetu. Onaj trenutak kad sam čula kako plače stalno mi se vrti u glavi i užasno mi je. Nikad dosad nije tako zaplakala....tačno si u tom plaču mogao prepoznati koliko se prepala i koliko je boli...ali sad smo svi OK...i mi i ona...mada mi je malo prije kad sam je stavljala u krevetac bio ružan neki filing i nažalost više je u krevetić neću moći ostavljati tako spokojno user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 17.7.2010 21:51:07 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24598
17.7.2010 22:21:37   
Srculence
Jojjj Mya tačno znam taj osjećajuser posted image ...mi smo padali s kreveta više puta i s ugla i imali čvoruge....Žao m je princeze što se prepala....hvala Bogu da je sada sve ok i da je to iza vas.

Mi smo malo boljeuser posted image Po malo šetamo kad prehladi...pa je tako podnošljivije i meni i njemu.Dans nije htio da jede kašice skoro nikako....sve po 2 ili 3 kašikice...ali ja mislim da je od vrućine....

Hvala vam svima što mislite na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 24599
17.7.2010 22:28:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mi smo danas imali incident user posted image Pala cura iz svog kreveta i lupila glavom u naš rub kreveta....bili u hitnoj i sva sreća sve je OK. Ima samo veliku čvorugu na glavi...

draga Mya mogu misliti kako si se prepala, a i drugarica... saljemo joj veliki cmok da prestane cvoruga... a izgleda da je danas dan za padanje... i Nane je prvi put pao s kreveta... doduse hvala Bogu nije visok krevet bio pa nije strasno, a i pao je na ceker pun njegove garderobe, sto je ublazilo pad... ali mi se sveki prepala jedva zena dosla sebi... a on medenjak mamin nije plakao... eh to je znak da vise ni sekunde ne smije biti sam ili bez 1000 jastuka i drzaca oko sebe...

Neposredna veza do poruke: 24600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  982 983 [984] 985 986   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  982 983 [984] 985 986   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *