|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
22.6.2010 16:30:21   
marinčii
joj felix baš mi je žao,ne mogu ni zamisliti kako je to zbog ove kišurine da čovjeku tako napakosti ma užas,nadam se da će stati više s padanjem ,koliko sam ja gledala prognozu rekli su da će stati danas kiša i od sutra opet vručine javljaju.Matej isto ne sluša nema živa mira ujeda me nos mi sav izranio ,on bi da ga se voda  a svako malo staje i hoće sve živo da dira usput,kad smo za vikend bili na selu ja ga vodala vani i on ugledo mrava i hoće i jega da uzme sa ona vd amala pšrstića(ma pinceta moja)smješan je,,,a s hranom isto ko i dosad povrće voli i hoće jest al s voćem muka..a lino proizvode neće pa neće,..valjda nam sirup pomogne pa mu se i apetit otvori

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23676
22.6.2010 17:00:07   
Sulty
Cao svima,
Mi smo bili na kontroli. Vegica je dobial drugu vakcinu za hepatitis i prepala se jako. Plakala je dusa draga bas dugo i dok je nisam stavila na siku nije ni prestala. Ja sam se naravno sva preznojila, bas mi je bilo zao user posted image . Evo je sad kod nane u krilu, uziva. Dr. nam je rekao da cemo tek u septembru poceti sa drugim vakcinama, jer je sad prevruce, pa nema potrebe da je nesto sad zezamo s tim.

Dobila je 450 g (u stvari 400 g, jer oduzimaju 50 g za pelenu) i 2,5 cm. Dr. kaze da bi bio zadovoljniji da je dobila 500 g ali kaze ipak je imala i tu bakterijicu pa je mozda od toga. Evo ja sad citam po internetu, pa nije lose 400 g za prvi mjesec. Ona je meni tako zdrava i vesela bebica da kontam da ce to ako bog da biti u redu i da ce se ona meni fino razviti. Sta vi mislite?

Lilix, dr. Dujso ti je ona moja prijateljica Vanesa. I ja cu se onda narucit onda kod nje za par sedmica. A ja ne bih isla na Kosevo, nema sanse.

Samedi, tvoja malena je za razliku od moje dakle bila hrabra. Bravo za hrabricu. Ma moja Secerovicka je ista kukavica kao i mama njena user posted image

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23677
22.6.2010 17:12:16   
marinčii
sulty ne brini mislim da je to uredu mada bi mame da oni dobivaju po kilo svaki mjesec ali eto nisu sve bebice iste,neke dobijaju više neke manje,evo moj maleni ss skoro godinu dana pa tek ima 8 300 on je jednostavno takav od sebe i kad sam se s tim pomirila prestala sam misliti na te kile..a vidit ćeš sljedeći mjesec možda tvja curica i dobije više,kažeš da je sad imala neku bakteriju pa ju je to možda zeznulo..glavno da je ona zdrava 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23678
22.6.2010 17:29:54   
lilix
samedi user posted image za Nejricu, prava mala hrabrica; što se tiče gin. pregleda nije pod moranje, mislim da se ni jednoj od nas ne ide, al mislim i da nije pametno ne otići
felix baš mi je žao zbog tih poplava, katastrofa, mogu misliti koliko si se nasekirala user posted image
Sulty ne sekiraj se zbog kilica, kao što kažeš hB vidiš da je ona zdrava i vesela; ne znam kako je dojiš, ja B ako mi traži da doji više puta unutar 3 sata uvijek dajem istu siku da izvuče ono najmasnije, mada se ona nekad buni jer joj je mrsko vući ne dajem joj drugu; na Koševo ni ja ne idem user posted image , a kad ti sad napisa da nećete sljedeću vakcinu primiti do septembra i ja se kontam sad da sačekam svoju dr. pa da onda odvedem Berija, sve kontam da joj neću šta zeznuti s tim redosljedom primanja vakcina user posted image
Leena je li vi idete sutra, sretno user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23679
22.6.2010 17:57:49   
aida.
Evo i mene, napokon sjela, razletila se danas na sve strane jer ovaj mali partijaner s obzirom da je cijelu noc dernecio i zezo me, sad spava user posted image user posted image dobar je, nema vise zelene stolice, nije vise ni toliko rijetka ni cesta user posted image user posted image bs mi je drago da prodje... nazvala danas opet za vakcinu kad kaze doslo samo deset i otislo sve user posted image user posted image user posted image rekla sam zaovi da mi ostavi sledeci ponedjeljak jer ponedjeljkom im dolaze, inace cu im lom napraviti bezobraznici jedni, svako samo sebi grabi.. hajd da je to nesto bezazleno al ne znam kako mogu dopustit da nema vakcina user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23680
22.6.2010 18:09:33   
dafri
pozz
megi čestitamo zubić,sretno na poslu
ja se još nisam naviklauser posted image a  Una bude dobra kod tete ali je baš kmezava kada dođemo kući,evo sad je mm iznio malo vani
marinčii, dobro je nek papa šta god,ova moja otkada radim sve naopako,povrće neće a i voće pomalo, baš sam se nasikirala
mya
nadam se da pripreme teku po planu
felix valjda i kiša stane

i mi svašta razumijemo ali pričamo samo mama,tata ,daj bbb to je Bumba i pppp kupanje

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23681
22.6.2010 19:18:29   
Anoniman
molim vas za brz odgovor !!!!!!!
A.kakio i stolica ok al ima u njoj ko sluzi al je crno ko dzigera tj.boja katrena i razvlaci se ko zvaka user posted image ....Nije nam se ta stolica jednom desila pa se prepado stali je i od cega je i jel tko,imao ovakvu stolicu??????
Strah me ,nije sva crna vec je zuta i po njoj to crno objasnila sam kako
MOLIM VAS NEKA MI TKO ODGOVORI

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 23682
22.6.2010 19:23:41   
Hanady RR
sta je jeo...
jesi mu davala neko voće sa korom ili tresnje, visnje ...
jeli pio ili jeo čokoladu...ako je stolica uredna a u njoj nesto tako tamno moze biti samo od hrane ili onoga sta je pio.
jel samo 1 takvu imao.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23683
22.6.2010 19:26:47   
Anoniman
jest juce bananice   a danas nije jeo nista cokoladno ...
A imao je samo jednom takvu a hocu reci da nam se nije jedna takva desila stolica bas se prepado znaci moze biti i kad jede sta cokoladno
Hvala hanady .

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 23684
22.6.2010 19:28:54   
amela2208
da nıje od gvozdja???ı kod moje sare ıma tako user posted image ı uzasno mırıshe

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23685
22.6.2010 19:30:15   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

jest juce bananice   a danas nije jeo nista cokoladno ...
A imao je samo jednom takvu a hocu reci da nam se nije jedna takva desila stolica bas se prepado znaci moze biti i kad jede sta cokoladno
Hvala hanady .

ma narvno samo do jela...nije zelena nije žitka nije tvrda...znači nema smetnji samo od onoga sto je pojeo ili popio...moja djeca tako i na lubenicu reuguju u stolici crveni komadi ko žvaka.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23686
22.6.2010 19:39:01   
Mya_81 RR
Šta bi mi bez Hanady user posted image

Moram malo pohvaliti curu iako se još nećemo zvanično upisati u listu hodača...zadnja 2 dana se malo oslobodila i počela puštati sve češće i praviti po maximalno 3 koraka nakon koja obavezno padne na guzaru user posted image Ali mama je svejedno presretna user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23687
22.6.2010 19:41:42   
marinčii
bravo za Minjuuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23688
22.6.2010 19:49:34   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image go,go,go Minjice samo naprijed a za guzu ima pempa user posted image neboli  guza
mI,isto stojimo uveliko al nekoracamo zna iz stojeceg polozaja sam sjesti al kako spretno,to i polako radi ko velikiuser posted image ....
Hanady,mila hvala mnogo bas si me razteretila milauser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23689
22.6.2010 20:51:54   
samedi
Vece...
Mya,cestitamo prve korake!
Sulty,ma Vegica je heroj,sve nase bebare su mali heroji! A za kilazu se ne brini,vazno je da je ona zdrava i vesela,da fino doji,a ima i do bakterije.
Nas su narucili 27.7.opet za vakcinu,a kosto gledam da je nece biti kad odemo.
Aida,ne shvatam kako je moguce da su dobili samo 10 vakcina a u naredni ponedeljak ce dobiti jos? Ma katastrofa,kostat ce nas zivaca te vakcine.
Felix,kakvo je sada stanje sa poplavom,kod nas je kisa pqestala. Dobro je znati to za stolicu,mogu misliti kako si se prepala.
Pusa svima

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23690
22.6.2010 21:00:50   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image Minja

Nejrice... ma ne znam gdje udaramuser posted image user posted image ...ali eto kazu bice boljeuser posted image ...a drug je sve jaci i jaci samim tim sve zahebaniji i zahebanijiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 22.6.2010 21:01:06 >

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 23691
22.6.2010 21:03:26   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Šta bi mi bez Hanady user posted image

Moram malo pohvaliti curu iako se još nećemo zvanično upisati u listu hodača...zadnja 2 dana se malo oslobodila i počela puštati sve češće i praviti po maximalno 3 koraka nakon koja obavezno padne na guzaru user posted image Ali mama je svejedno presretna user posted image

taman pred 1 rođkas...
hoćemo dernek zajedno u petak .aaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 23692
22.6.2010 21:25:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: samedi

Evo i nas! Bili smo u Dz-u na vakcini! Ma bez zezancije,bila je najbolja beba,nije plakala,teta malo bocnula,ja joj dala cucu i gotovo,za tren oka. Evo stavila sam joj oblog i cekam da vidim hoce li biti reakcije,nadam se da nece. Kupila sam original pavlovicevu i cim sam je pomirisala sjetila sam se tog mirisa,ne znam,da nije moja mama mene njome mazala? Uglavnom mi je skroz poznat miris. Kupila sm i bepanthen plus za svaki slucaj,a i paracetamol sirup(sta je bolje,sirup ili cepici?) zlu ne trebalo!
Sulty,kako prodje na kontroli?
Lilix,joj sto se meni ne ide na gin.pregled. Jel se to bas bas mora,ili ja to mogu zaobici? Nikako mi se ne ide!
Kako bi na putu?
Kisa jos pada,Nejra spava,odoh da jedem pa i ja na spavanjac dok se ne probudi :-)

kupi ti i cepice da imas (lupocet)...cepici idu ako temp. predje 39,2..3...

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 23693
22.6.2010 22:12:34   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

taman pred 1 rođkas...
hoćemo dernek zajedno u petak .aaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo dernek prebacili za subotu, samo da nam kišica ne pokvari slavlje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23694
22.6.2010 22:16:45   
Leena
Cao drage,
ja nikako da se javim, frka na poslu, pa dosla kuci, mama mi kaze da esmica nije spavala nikako, pa tako citav dan, zaspi pola sata i budenje... a oci joj crvene, vidi se da je bas pospana... nikako da skontam sta je muci, kontam da je nista ne boli, jer bi inace plakala... ovako je samo malo kenjkava i puno pospana.
Lilix, idemo sutra na vakcinu aBd... Malo me strah te vakcine:(... a u 6 smo sutra i za kukove zakazali, privatno (mislim da je 50ak km), mm zaboravio zakazati na kosevu, a kazu da se puno ceka, pa da i to rijesimo. samedi, sulty, ja stvarno vjerujem da su nam djeca strasljiva koliko i mi, pogotovo kad su tako mala i kad doje, pa prenosimo strah na njih... dakle, samedi nam je hrabra:). ja sam, praaaaava kukavica... da ne nabrajam cega se sve bojim, npr.nikad nisam polozila vozacki jer se bojim kamiona i da ga vidim i u suprotnoj traci blokirala bih od straha 100%, pa lift, zemljotres, tunel, grmljavina itd. a vidim i esma mi strasljivko, stalno se necega prepada, nekako izbeeci oci, gleda i onda pocne plakati sve dok je ne uzmem i stisnem uz sebe. nekad se u snu prepadne, dusa draga, bas mi je bude zao.
sulty, nije isti dan, mjesec+dan (esma je 21., vega 22., a berina 23..-jesmo se poredale:)))

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23695
22.6.2010 22:24:30   
R&T@
Primaklo se, Minjice, primaklo...
Ne brini za vrijeme, ima teta dadada one bubnjeve, sve oblake rastjeraju....

Ja u cetvrtak idem na put, ali mislit cu ja na vas i u petak i u subotu...
Je li spremna svecana haljinica?

Ostavljam 4 dana princeze s tatom, samo da budu zdrave i da tatu sto vise zezaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ja cu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23696
22.6.2010 23:12:49   
megi
evo i nas

prosao prvi dan na poslu
adna bila dobra slusala nanu, ruckila fino samo nije htjela popodne da spava mozda od dragosti sto joj je mama dosla kuci, pa se veceras ranije komirala
uglavnom sve je bilo ok, ja sam bila hrabra i nisam stalno zivkala kuci

user posted image user posted image user posted image user posted image  za minju i korake mi smo mladji jedan dan al se jos ne pustamo
i mi se pomalo pripremamo za rockas, odlucujemo koju haljinicu da obucemo, tortu cemo naruciti kod elme a ostalo cemo vidjeti

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23697
23.6.2010 0:01:43   
Mya_81 RR
Megi, drago mi je da je radni dan prošao dobro...sad će valjda svaki idući biti malo lakši user posted image I vi nam slavite u subotu...bit će ovo veseli vikend user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 23698
23.6.2010 0:04:33   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

taman pred 1 rođkas...

Mi smo dernek prebacili za subotu, samo da nam kišica ne pokvari slavlje user posted image

nadam se neće...
ja ti neću sada ispričati iskustvo sa 1. rođendanom moje hanadi...da te kisa ne strašsi...nakon slavlja ću ti pirčatiuser posted image

mi ćem u petak slaviti 4. rođendan mamine princeze broj 1.....
mama je u subotu na svadbi broj 3.user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 23699
23.6.2010 0:07:05   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Primaklo se, Minjice, primaklo...
Ne brini za vrijeme, ima teta dadada one bubnjeve, sve oblake rastjeraju....

Ja u cetvrtak idem na put, ali mislit cu ja na vas i u petak i u subotu...
Je li spremna svecana haljinica?
Ostavljam 4 dana princeze s tatom, samo da budu zdrave i da tatu sto vise zezaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ja cu user posted image user posted image

Sve spremno...outfit čeka u ormaru...a angažirat ću dadadu da odradi koji ritual user posted image

A ti nam se fino odmori i napuni baterije (valjda nije radno putovanje)...a tata i cure sami doma - već zamišljam one komične situacije iz filma i da te doma dočeka jedna 'atomska bomba' od nereda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *