|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  948 949 [950] 951 952   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.6.2010 10:04:27   
lecky
ma mislim da je mlijeko ok jer je ona za mjesec dobila 1200 kg.....ali većino doji samo 1 siku jer u drugoj ima manje...i onada plakala je stalno i ja glupač slušajući savjete drugih dadnem joj i hapicu...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23726
23.6.2010 10:10:37   
rose 87
jutro i od nas,kisa opet,mi smo sinoc morali malo izaci pa bar do trznog centra,mali nije htjeo da se smiri u kuci,cak je napolju citavo vrijeme bio u kolicima iako ih ne voli,samo se nadam da ce brzo sunce
mya i mi vam zelimo puno suncaaaa za rodjendan,a i ostalima takodje da se svi lijepo provodete,maloj djevojcici cestitamo prve korakeuser posted image user posted image user posted image
mariinci cestitamo i zubic novi
felix nemoj da se brines,kad biseri pocnu da nicu tek ces onda da upoznas malog nemirkauser posted image
lilix vama je danas mali rodjendan cestitamo user posted image user posted image user posted image
lecky probaj i ti pojesti nesto kao npr. narandje i sl.,kod moje user posted image uvijek je utjecala moja prehrana na stolicu jer doji
pusice

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23727
23.6.2010 10:11:23   
Hanady RR
E ženice....

dobro pročitajte sta pisem...

Na ovome forumu imamo temu o svemu...a ja vidim vi divan siksustva i savjete ostavljate na ovoj temi...
to nije dobro a iz razloga sto za 3 mjeseca imat ćemo nove mama i bebe sa istim porblemom pa će one ostati bez dragocjenih savjeta.

Sada samo na 950 stranici za 3 mjeseca biće ih 1500 ko će se tu snaći...a nekome je pomoć potrebna i u sred noći kada nas nema....

znači molim vas da pored svega vodimo računa o postojanju tema...

nove mame slobodno nas pitajte ovdje ali mame koje su starije ...molim vas da osmah nađete temu postavite link kao odgovor i tamo na temi odgovor pisete....

evo ja ću tako nekim novim mamam tako odgovorit.

Uz puno poljubaca za mame i bebe vaša Hanadyuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 23728
23.6.2010 10:14:53   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lecky

Moja Nadja ima mjesec i ' dana...davala sam joj Hipovu hranu ali ne često jer je dojim....hapu sam dala jer sam mislila da je gladna jer po čitav dan bi dojila ..ne znam dal da je vodim dr.user posted image user posted image user posted image user posted image

beba ne kakiKLIK
tamo te čeka odgovor

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 23729
23.6.2010 10:20:13   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: samedi

Jutro! Kako ste mi? Joj blago vama s tim rodjendanima,i ja jedva cekam,al daleko je to jos! Noc sam provela vise budna nego sto sam spavala,Nejra se budila stalno valjda je bolio stomacic,prduckala je svunoc. Nesto mi je juce slabo jela,ako nije od vakcine izgubila apetit. Najzesce je bilo kad se probudila u pola 2,ja da upalim svjetlo-nema struje! Sreca pa je ostalo vode u kuhalu koja je bila jos mlaka,inace bih joj morala dati hladno mlijeko. Juce sam joj dala sasvim malu kasicicu maslinovog ulja jer se patila i plakala a nije mogla kakiti. Nakon toga,odmah se pokakila,jeste joj bilo gadno ono ulje,al sta cu.
Sulty,ti ko i ja spremila listu pitanja :-) Uspjela sam samo pitati ima li nuspojava,odgovor je bio "ne bi trebalo da bude,mozda temperatura,stavljajte hladne obloge". Pusa svima,ugodan vam dan zelim,mene ceka dosta posla,dokaze mi gosti veceras.

Tvrda stolica kod bebeKLIK

tamo je odgovor za tebe

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 23730
23.6.2010 10:23:37   
lilix
IZVORNA PORUKA: rose 87

lilix vama je danas mali rodjendan cestitamo user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala,hvala user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23731
23.6.2010 10:29:13   
Hanady RR
eto tako primjer sam vam dala...pa vas molim da me pratite...
očekujemo nove mame i bebe na temi...
imat će i one iste probleme...
bilo bi mi zao da super savjeti ostaju na margini teme koja nama najvise služi za dnevne izvjestaje...
molim vas jos jednom
i nemoj slučajno da mi koja zamjeri ovo je za vase dobro kao i za moje...ko zna mogu ja i treću bebu da rodim nekad...da mi bude lakse naći vaše savjete.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23732
23.6.2010 10:52:30   
anidla

davala sam .....čak je juče kolegica stavljala joj toplomjer sa bademovom kremom u guzu al nistauser posted image user posted image user posted image

nemoj molim te vise to praktikovati user posted image sve, ali to niposto!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 23733
23.6.2010 11:26:18   
tajcika
pozdrav svim mamama i malim slatkim bebicama,nemam nazalost puno vremena da sve citam samo se nadam da su sve bebare dobro i zdravo,mi smo jutros isli  na bocu onaj hepatitis posto nju nije primio ni po izlasku iz bolnice,malo se plakalo al dobro je,sada imamo 6850gr.user posted image ,dr. kaze da je super beba
evo duznost zove cujemo se kasnije
lilix veliki user posted image Berinici za njen mali rodendan,a Benji jedan user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 23734
23.6.2010 11:27:05   
Leena
Drage moje,
isli smo jutros na bocu... tolika je guzva bila-uzas. Esmica je, srecom, bila dobra, malo je spavala kod tate u narucju, malo se igrala... Kad smo usli, bila je super dok je doktorica pregledala, cak joj se smjeskala:))). Sada imamo 5.100 kg :D!!! Velika cura mamina! A kad je doslo vrijeme za bocu, kaze mi ona sestra-pridrzite joj nogu, ja da pridrzim, tresu mi se ruke... pa mm preuzme, kaze da ne prenosim strah na nju... kako je vrisnula kad su joj dali vakcinu... dusa me zabolila. brzo se umirila u mom zagrljaju, ali joj se brada tresla, sva se ujecala bila:(((... eto, proslo je i to. Imamo UZ kukova oko 6. Sve se sastavilo danas. Jos moramo na neki rođendan...

Berina, sretan mali rođendan:)))), ljubi je lilix od Esme i mene puuuno, a ljubi nam i Benija da ne bude ljubomoran, maksuz od bebe sa dugom kosom:))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulty, nemoj izmusti pocetak, to joj je voda, mora dijete i da se napije:). Mene je Esma isto zezala, i ja ti nadjem neku aventovu knjizicu malu o dojenju. I tu nadjem razne polozaje dojenja, sve probam-svaki malo doji i frka... I jedan nadjem-idealan, doji dijete ne mrda se. Poslije dojenja skroz prazna sika, ama ni kapi.

nastavak slijedi, posao zoveeee

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23735
23.6.2010 11:43:24   
Mya_81 RR
Hanady, nemamo se šta ljutiti...mi koje smo ovdje malo duže znamo kako stvari trebaju funkcionirati i same smo to trebale uraditi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam sad u veeeeeelikoj dilemi...baš mi ova kiša diže nerve i čini me jako nervoznom user posted image Ne znam bi li rodjendan u slučaju kiše prebacila da slavimo u stanu (30 kvadrata + 40 ljudi user posted image ) ili da prebacim na idući vikend....ni jedna opcija mi se nimalo, nimalo, nimalooooooooo  ne svidja, ali s obzirom da u vrtu nemamo nikakvu tendu ne znam šta da radim i tužna sam i ljuta u isto vrijeme i dodje mi da ovaj laptop od zid polupam user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 23736
23.6.2010 11:48:41   
Anoniman
a gdje ste inace mislili slaviti da je ljepse vrijeme ???

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 23737
23.6.2010 11:55:50   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

U dvorištu kod mame i tate...imaju super dvorište, ali nije natkriveno...zvala sad jednu firmu koja valjda jedina iznajmljuje tende i košta 1 dan - 200KM....baš ga pretjeraše...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23738
23.6.2010 11:56:27   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Moja Nadja ima mjesec i ' dana...davala sam joj Hipovu hranu ali ne često jer je dojim....hapu sam dala jer sam mislila da je gladna jer po čitav dan bi dojila ..ne znam dal da je vodim dr.user posted image user posted image user posted image user posted image

beba ne kakiKLIK
tamo te čeka odgovor

Lecky tvoja beba dovoljno dobija i ima grčeve...
molim te javi se na link koji sam ti postavila pa ćemo tamo rjesavati situaciju...
ti imas mlijeka AD vam ne treba...dojenje kod vas fino ide....

varijanta sa toplomjerom je dozvoljena i od strane pedijatra ali samo ako je beba izključico dojena i ako stolice nema 11 dan pa da s ebebi olaksa...način kako se to radi je osjetljiv i nemsije se često koristit da se bebi nebi crijeva uljenila. Bolja varijanta je komadić sapuna...ali o svemu ovome ćemo na temi linka koji sam ti dala...

molim forumasice da sa lecky o svemu ovome diskutuju na datoj temi.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 23739
23.6.2010 11:57:59   
malena_t
Mya ja ne bih nista pomjerala. Mozda da ih podijelis u dvije tureuser posted image Mada ovi nasi meteorolozi prognoziraju poboljsanje vremena. Nemoj se nerviratiuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

Neposredna veza do poruke: 23740
23.6.2010 12:00:44   
malena_t
IZVORNA PORUKA: Mya_81

zvala sad jednu firmu koja valjda jedina iznajmljuje tende i košta 1 dan - 200KM....baš ga pretjeraše...

I da je dzaba kad je vani 13 stepeni. Posmrzavacete se.

21.03.2009. rodio se majkin sin

Neposredna veza do poruke: 23741
23.6.2010 12:02:48   
Anoniman
nije losa ideja od malene -t
Podjelis ih u 2.grupe i rjesenouser posted image
Jedni ujutro,jedni uvecer
Ili   dal ti je kod tvojih roditelja veci stan da se prebacite kod njihuser posted image ???Sta fali ???

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 23742
23.6.2010 12:03:14   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: felix

U dvorištu kod mame i tate...imaju super dvorište, ali nije natkriveno...zvala sad jednu firmu koja valjda jedina iznajmljuje tende i košta 1 dan - 200KM....baš ga pretjeraše...

Mya posto si sada u nedoumici...ja ću ti ispričati moje iskustvo ...

Znači prije 4 godine kada sam slavila rođendan hanady slavili smo u subotu 30-tog...
svih tih dana spremanja rođendana bilo je pakleno vruće...ona je rođena 25 ali smos lavili za vikned jer smo pozvali 75 gostiju....

ja sam na tarasi napravila stolove, sve divno aranžirala, stavila suncobran veliki da ljudi ne dobiju sunčanicu ...i u 17,00 glasile su pozivnice...

10 minuta do 17 časova na sedreniku naletio je tornado...gard, kiša i vjetar koji mi je sve stolove prevrnuo, suncobran otpuhao...sekunde su falile da mm i njegov zet fatajući veliki suncobran ne slete sa tarase.

Svi smo završili u kući...stavili smo oe mokre stolove nove stoljanjke...sreća mama i zaova bile su toliko prisebne da su mi spasile svu hranu a tanjila 10_tak se polomilo....

rođendan je szuper prošao unutar kuće...samo 45 kasnije ponovno je bilo sunce i sparina ali svi smo bili u kući...

moj perfekcionizam tada me kostao...
stolovi i stolice nisu bili istih visina i dimenzija i nisu bili svi isti tanjiri na stolu pred svakim a opet sve je bilo super...

od tada nikada vise rođendan ne slavim vani...
nikada ne organiziram na tarasi...ja napravim varijantu u kući a svi su slobodni da sa svojim pićem i hranom sjedu na tarasu ako to žele...

savjetujem ti da ipak slavis u kući...
ja sam tada doživjela šok...moj trud od 10 dana u sekundama je letio sa tarase...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 23743
23.6.2010 12:09:53   
Mya_81 RR
Ma, nema šanse da mami u stan dovedem sve ljude...ima da poludi od silne dječurlije user posted image user posted image user posted image U petak ćete biti obavješteni šta je odlučila ova luda glava user posted image user posted image user posted image Ali mislim da će ipak biti odgadjanje, jer ovo što sam zamislila definitivno ne može biti odradjeno u stanu...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23744
23.6.2010 12:11:25   
Anoniman

ma mislim da je mlijeko ok jer je ona za mjesec dobila 1200 kg.....ali većino doji samo 1 siku jer u drugoj ima manje...i onada plakala je stalno i ja glupač slušajući savjete drugih dadnem joj i hapicu...

nisi ti glupaca, nego jednostavno tako smo sve dolazile pod uticaj okoline i davale djetetu hapu... masallah djevojcica je pravo napredna i nemas potrebe za bilo kakvom nadohranom, nego je samo doji... ocito da imas dovoljno mlijeka i da ti je kvalitetno... to sto u jednoj imas vise u drugoj manje, ista stvar je i kod mene... u desnoj imam puno manje nego u lijevoj, zato svom Nanetu uvijek nudim prvo desnu pa lijevu pa opet vratim na desnu... i masallah... ne sikiraj se sto ti stalno trazi da doji... ja sam u pvrih 2 mjeseca imala osjecaj da je Nane non-stop na siki... ma u koliko se okrenem on trazi... sto bi rekla moja nena rahmetli "dijete ogladni dok ptica s grane na granu preleti"... zato draga moja zaboravi na sve samo daj Nadji da juca... a to ce ti i biti da je dobila zatvor od te hape... nego slobodno ti nju ukini a ako ti place ne mora znaciti da je gladna, vec moguce da je bas stomacic muci... masiraj joj malo stomak i radi vjezbe obavezno... svako presvlacenje, prije nego je opet spengas u pelene radi vjezbice... godice joj vidjeces... i da ne zaboravim ima prelijepo ime, moja najstarija sestra se zove Nadza... user posted image user posted image user posted image

Meri hvala na ponudi za ulje... jednom kad se vidimo na kafici ako Bog da dat ces mi ako budes imala... a nema potrebe sad maksuzije da nose... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja otisla da uspavam Nane i zaspim i ja s njim.... sad ustadoh... jao jesam sad smlacena... fuj bljak

(odgovor članu lecky)
  Neposredna veza do poruke: 23745
23.6.2010 12:17:59   
Anoniman
Hanady u pravu si potpuno... pazicemo u buduce... ispricavamo se... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23746
23.6.2010 12:22:43   
Anoniman
Mya evo javljaju da kisa prestaje danas poslijepodne i da nastupa razvedravanje... evo kod nas je vec prestala i odmah je svjetlije... pa mozda do subote i bude opet 30+ stepeni... ali ipak moras imati alternativu... da li imas u blizini mogucnosti da iznajmis neki prostor za toliki svijet... ili da slavite u turama, kao ja... mi imamo mali stancic pa rodjendan slavimo tako sto prijepodne pozovemo samo djecu, stan bude prepun djece i nas dvoje se posvetimo samo njima, a poslijepodne odrasli...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23747
23.6.2010 12:41:56   
megi
evo mene s posla
adna je kuci valjda slusauser posted image

Mya  ne brini se najavljuju lijepo vrijeme tako da se nadam da ce proslava ipak biti u dvoristu kao sto si i planirala

mi smo narucili tortu kod elme, ovaj vikend je mala festa samo za nekoliko djecice, a festa za odrasle ce biti malo kasnije dok svi budemo na broju

nego da vas pitam, nesto miuser posted image  ima dvije noci kad zaspi navece nakon sat dva pocne pomalo kasljucati malo kaslje i prestane, po danu ne kaslje nikako pa ne znam sta joj jeuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23748
23.6.2010 12:43:38   
Leena
Evo me opet:)))
Sulty, ma kakav laser, sta je njemu!? To sto je njoj iznad oka ima i Esma na kapku, samo manje crveno, pa se ne vidi. U pravu si, to se zove "rodin ugriz" i prodje u roku od godinu dana. Cuj laser!!!
A za vakcinu, ova neka sestra je bila fina, rekla mi: Obuci ti bebi sve gore i carapice, samo pantalonice nemoj, pa da joj ne bude hladno.
Za kukove, ne znam, Armin je negdje narucio, neko mu rekao na poslu... Negdje kod ciglana. Ako hoces kad vidim kakvi su, ako budu ok, javim ti na pp broj:). I meni je dosta bolnica, u ova dva mjeseca joj je dosta toga, prvo sa mnom duze lezala u bolnici zbog toga sto sam primala transfuziju, pa onda sama zbog zutice dva dana, pa onda ono kad nije kakila 11 dana poslali me na djeciju hirurgiju-NIKAD VISE!!! Taj tretman je bolje da vam ne opisujem, ali opet vidim da ima beba sa istim problemom, pa moram-nijedan narodni lijek joj ne moze skoditi vise nego to sto je taj doktor uradio! Legenda joj je gurnuo prst u guzu! Ona se jeste odmah kakila, ali zamisli VELIKI MUSKI PRST u njenu malu guzu(tada je imala 20 dana i iskljucivo je dojila)! A kako je kakila, tako je i krv krenula iz guze, ja se uspanicila, on kaze:"Nista, to sam je ja malo povrijedio!". Ja sam poludjela, a mm se suzdrzavao da ne reaguje, izasao iz prostorije. Od tada ako ne kaki 3 dana, ja fino skuham kamilicu i dodam malo secera izmedju prstiju i lijepo dijete kaki. U svakom slucaju joj to malo secera skodi manje nego to sto joj je on uradio:((((
Tajcika, da se nismo mi srele u DZ?! Kad si bila? Garant smo se srele, mi smo dosli u 8, a primili nas oko 10 do 10:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23749
23.6.2010 13:00:44   
Dzenana_G
Drage moje mamice evo i nas brzinski da vam podnesemo izvjestaj.
Nejla je prekuce bila na slikanju za pasos. Znaci frka ziva. Jedva smo to uradili. Svi zaposlenici su ucestovovali u odvlacenju paznje sa necega sto je ona ugledala na podu. Ona drzi glavu uspravno, ali oci joj uporno lete na pod. Na kraju su i mene izbacili iz kabine i jedva je slikali.

Juce je i N primila vakcinu. Dusa draga bas je puno plakala kad je je bocnula, cak se i zacenula, ali sreca vec mi je mama pokazala tehnike smirivanja nakon toga pa sam se super snasla. Nisam se prepala kao ove moje mamice kukavice user posted image Salim se... Nije stvarno lako. MM je ostao u drugoj sobi nije mogao da gleda. N se brzo smirila i zaspala meni u rukama.

Sulty ja sam njoj obukla pelenu, a u dz stari grad nije bilo juce hladno.
Nejla je nakon mjesec dana imala 4850 gr, a sada vec ima 5,5 kg i duga je 58 cm. Masallah velika je narasla. A samo kad se sjetim da su mi htjeli uvesti dohranu.

Vidim da ste pisale o tom tzv rodinom ugrizu i Nejla ima na desnom kapku i na vratu nazad. ja sam se bila na pocetku prepala sta je to dok nisam procitala da ce proci do napunjene prve godine.

Sto se tice dojenja i ja je pustim da skroz izdoji iz jedne dojke pa je onda pustam na drugu, pa makar i iz par puta jer ona nekada zna bas cesto jesti. I dalje po nekada bas pno povrati, ali kad vidim kako dobija na tezini znam da nije problem.

Toliko od nas drage moje. Idem praviti rucak dok Nejla spava.
Ljubim malene bebice... user posted image user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  948 949 [950] 951 952   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  948 949 [950] 951 952   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *