|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  949 950 [951] 952 953   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.6.2010 13:08:22   
Hanady RR
hajd sad fino sve mame sa bebama koje imaju rodine ugrize da o tome na temi napisu

rodini ugrizi

da nam sutra neka mama nebi otišla na uklanjanje laserom.

i dalje dojenje...
imamo teme i tamo ćemo o tome...

problemi sa dojenjem
i
dojenje i dodavanje

da nam opet neka mama nebi nakon sto joj beba masallah dobije 1200 gr posegnula za AD.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 23751
23.6.2010 13:38:53   
lilix
generacijo moja, blago vama vi se riješiste tih vakcina
mi smo olučili sačekati da nam se dr. vrati s godišnjeg, valjda do tada neće nestati vakcina user posted image
Dženana masalah kod tebe veliki curetak, mene baš interesuje koliko smo dobili ovaj drugi mjesec, često imam osjećaj da bi ova moja poguzija mogla još i više da jede

hvala na čestitkama za mali rođendanko user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23752
23.6.2010 14:02:19   
mnn
dan,kako ste nam? mi mučimo i dalje muku sa spavanjem..neda se alex...sinoč opet šou..ja sam luda više od toga.neznam kad da ga stavim spavati...jer to djete kad zaspe oko 20h ili kasnije isto zeza...sinoč u 1h on je ko nov...viče urla skače po krevetu..hoče da se igra...pilence jedno...nema mira..zeza on mamu svoju..sad je još krenuo hodati..pomalo ali ide...ajme juri sad za njim po kuči...ja sam drage moje luda...ja ga natovim ko puricu..da spava i neče..igramo se jurimo po kuči..i ništa od spavanja..njemu je dosta 3-4h i on je ko nov...imate kakav savjet da mi date neki koji još nisam isprobala...sad čemo mu uskoro sobu napraviti pa neka tamo urla...da ja spavam jer radim i učim za ispite i nemam snage dalje....grrrrrr

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23753
23.6.2010 14:13:22   
Meri29
Mnn i moja malena nece da spava, ja mislim da je do vremena, a i garant im fali setnja i malo svjezeg zraka. Evo Bambi kaze eto nam lijepo vrijeme pa ce valjda i sa njihovim spavanjem biti bolje. Evo npr. ja uspavala Majdu u 12 sati, u pola 1 vec budna i smije se, zijeva ona, ali nece da spava. A nesto kontam mozda ce napokon i koji zubic niknuti pa joj smeta.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 23754
23.6.2010 14:24:42   
Anoniman
ista stva je i s Nanetom... evo do sada 3 puta je spavao samo po 15-ak minuta... i evo opet sad zijeva i nervozan je... kenjkav... a ja hocu da pravim pitu... user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 23755
23.6.2010 14:38:29   
merjem
uh sad mi je malo lakse kad vidim da i druge bebice ne spavaju.ova moja pticica od nedelje sve na rate spava,navece se stalno budi ja mislim da ce sad biti lakse imamo napokon 2 zubica,seka i ja festamo,nadam se da ce i ostali uskoro pjevusiti zubicima a mamice se napokon naspavati.

19.12.2006 Merjem
22.10.2009 Ajse

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23756
23.6.2010 15:17:01   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: mnn

dan,kako ste nam? mi mučimo i dalje muku sa spavanjem..neda se alex...sinoč opet šou..ja sam luda više od toga.neznam kad da ga stavim spavati...jer to djete kad zaspe oko 20h ili kasnije isto zeza...sinoč u 1h on je ko nov...viče urla skače po krevetu..hoče da se igra...pilence jedno...nema mira..zeza on mamu svoju..sad je još krenuo hodati..pomalo ali ide...ajme juri sad za njim po kuči...ja sam drage moje luda...ja ga natovim ko puricu..da spava i neče..igramo se jurimo po kuči..i ništa od spavanja..njemu je dosta 3-4h i on je ko nov...imate kakav savjet da mi date neki koji još nisam isprobala...sad čemo mu uskoro sobu napraviti pa neka tamo urla...da ja spavam jer radima  i učim za ispite i nemam snage dalje....grrrrrr

draga..moja  sta  da  ti  kazem...evo  uskoro  ce  nam 15  mjeseci  i  mi  ti i  dalje  muku  mucimo  sa  spavanjem..i  uspavljivanjem..džaba  sto  trci,  hoda,  izmori i  sebe  i  sve  nas...on se  i  dalje  budi  kad  mu  ćefne  i  isto tako  devri  po  noci....ponekad  preskoci..ali  rijetko..iako  je  sad  puno  bolji..nego prije..ali sto  ces..probala  sam  sve i  jednostavno  takva ziva  beba  ce  doci  na  svoje  kad  tad ....a  mi  moramo  skupiti  snage  i  za  bebu  i  posao  i  kucu  i  sve  ostale  obaveze..niko  ne  pita  mozes  li,   nego  moras....onda  ujutro  mi  je  prvo  jaka  kava,  malo  sminke  da  nisam  ko  zombi..i  osmijeh..ali tesko je..stvarno  je  tesko  nespavati ;)))  izdrzi..proci  ce  tjesim  se  i  ja ;)user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 23757
23.6.2010 15:43:20   
tajcika
Leena draga srele smo se sigurno,kako ti rece lilix da ljubi Benju beba sa dugom kosicom da nam Esmica nije ona lijepa cura pokrivena ljubicastom dekicom,a ako sam fulila onda reci,kako god mi smo ti bili prvi a i  nisi mogla onoliku zenu fuliti nikako user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 23758
23.6.2010 16:35:48   
mala86
ej cure moje...
prvo da pohvalim svog Leona koji danas spava super!prije mi je tacno po pola sata spavo,ni minute duze,a zadnjih dana,pogotovo danas odvali veliku turuuser posted image user posted image user posted image ,evo vec drugi put danas!ali zato se mama slomila!malo se uhvatila kuce,sve malo po malo ode!i uz sve napravila neki kolac,rucak vec u pola 5 u rerni-a znate kako-ugasila laptopuser posted image user posted image user posted image user posted image
ode sad malo po forumu,pa cekat muzica s posla user posted image

mya ne brini za vrijeme,bit ce super vidjet ces,najavljuju ljeto opet

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23759
23.6.2010 16:50:00   
Meri29
Mi puzemo unazad user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23760
23.6.2010 16:51:07   
lilix
IZVORNA PORUKA: mala8'

ej cure moje...
prvo da pohvalim svog Leona koji danas spava super!prije mi je tacno po pola sata spavo,ni minute duze,a zadnjih dana,pogotovo danas odvali veliku turuuser posted image user posted image user posted image ,evo vec drugi put danas!ali zato se mama slomila!malo se uhvatila kuce,sve malo po malo ode!i uz sve napravila neki kolac,rucak vec u pola 5 u rerni-a znate kako-ugasila laptopuser posted image user posted image user posted image user posted image
ode sad malo po forumu,pa cekat muzica s posla user posted image

mya ne brini za vrijeme,bit ce super vidjet ces,najavljuju ljeto opet

e ja bih se trebala ugledati na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja evo nazvala mm da kupi nešto za ručak user posted image , nešto sam se ulijenila danas

user posted image za Leona i spavanje

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23761
23.6.2010 16:55:04   
mala86
IZVORNA PORUKA: Meri29

Mi puzemo unazad user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lilix kod mene rucak uvijek,ali bas uvijek kasni,uvijek mm mora cuvat malca dok ja dovrsim,ali eto danas Leon dobar,pa i mama ,mada ne smijem ovako cesto,naviknut ce mi se muz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23762
23.6.2010 17:06:38   
Emina85
Samo da javimo: mi prohodali!!!
Moja ljubav prve samostalne korake napravio 21.06.2010.!
Hurmašice pravimo pa ste pozvani!
Ljubimo vas i veeeeeeeeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23763
23.6.2010 17:24:18   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Emina85

Moja ljubav prve samostalne korake napravio 21.0'.2010.!
Ljubimo vas i veeeeeeeeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Posalji jednu hurmasicu,bas mi je opao secer.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 23764
23.6.2010 17:27:01   
Anoniman
pozzz i od nas mi skoro dosli iz skitnjeuser posted image A.se samo dere nema mira shopingovali
Zaspo je danas lijepo spava.A vidim pitale ste me za ,poplavu sobro je hb.nema vise kako je kisa smanjila samo se ima dosta posla samo da sunce usja bit ce bolje abd.
Emina bravooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za korake male i mile
Mnn.neznam sta da ti recem osim da je tvoje pilence neumornouser posted image ljubimo mi njega :)
da vas pitam jel vi i sad drzite lampu upaljenu gdje spavate???
Ja iznosim na hodnik i samo malkice vrata otskrinem da malo ima svjetlosti,bolje spava kad lampa nije u sobi mada nam je sijalica sa najmnje W 20 W samouser posted image
Strah me nesto da bar mrvica se nevidi svjetlosti zbog A.i budjenja

(odgovor članu Emina85)
  Neposredna veza do poruke: 23765
23.6.2010 17:27:54   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image
bravoooo

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 23766
23.6.2010 18:30:01   
rose 87
uh vidim da pisete o spavanju ja neznam kako preko dana pola sata sastavimo,a budi se placuciuser posted image gornja dvica samo sto mu nije izbila,navecer je bolje malo
cestitamo nasim drugovima Majdiuser posted image i Muhameduuser posted image
i svim hrabrim bebicama koje su primile bocu,uh brzo cemo i miuser posted image
mya nemoj da se brines user posted image user posted image
mala i ja sam bila vrijedna,neces samo ti da se falisuser posted image user posted image ,ali ja sam imala pomoc,seka mi je tu neznam sta bi bez nje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23767
23.6.2010 19:11:32   
Mya_81 RR
Joj, žene sad sam se ismijala pošteno....malo prije došla iz FIS-a. Izmedju ostalog kupila oklagiju, a tek doma skužila da na njoj piše ovo:

Mužomlat za svaku ženu:

Upotreba: Proizvod uzeti jednom rukom, široko zamahnuti i uz trzaj iz lakta, drugim krajem elegantno i nježno pogoditi predio usta i nosa. Nakon što refleksno uslijedi provjera šta se dogadja, odmah ponoviti radnju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I dalje u tom tonu piše još svašta nešto i baš sam se valjala od smijeha jer to prije svega nisam ni skužila, ali sam vam morala to napisati. Sad čekam mm da se vrati pa ću ga dočekati kao svaka fina žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23768
23.6.2010 19:15:11   
mala86

skolska evo da cestitam i ovdje od user posted image !da bude sto manje padova,a da mamu sto vise zeza user posted image user posted image user posted image
ljubi ga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 23769
23.6.2010 19:17:30   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Joj, žene sad sam se ismijala pošteno....malo prije došla iz FIS-a. Izmedju ostalog kupila oklagiju, a tek doma skužila da na njoj piše ovo:

Mužomlat za svaku ženu:

Upotreba: Proizvod uzeti jednom rukom, široko zamahnuti i uz trzaj iz lakta, drugim krajem elegantno i nježno pogoditi predio usta i nosa. Nakon što refleksno uslijedi provjera šta se dogadja, odmah ponoviti radnju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I dalje u tom tonu piše još svašta nešto i baš sam se valjala od smijeha jer to prije svega nisam ni skužila, ali sam vam morala to napisati. Sad čekam mm da se vrati pa ću ga dočekati kao svaka fina žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj mya al me nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nebi bila tvom muzu u kozi kad se vrati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23770
23.6.2010 19:17:56   
rose 87
mya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
        user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23771
23.6.2010 19:20:42   
Mya_81 RR
Emina, bravo za malog hodača user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image

A čestitamo i našoj maloj puzačici user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23772
23.6.2010 19:23:39   
mala86
hoces li nam otkriti sta princeza oblaci u subotu?ili moram cekat fejs?

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23773
23.6.2010 19:26:40   
Anoniman

Mi puzemo unazad user posted image user posted image   

bravisimooooooooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 23774
23.6.2010 19:28:12   
Anoniman

Ljubimo vas i veeeeeeeeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

pa Eminaaaaaaaa... cestitamoooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image  samo furajteeeeeee... user posted image user posted image

(odgovor članu Emina85)
  Neposredna veza do poruke: 23775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  949 950 [951] 952 953   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  949 950 [951] 952 953   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *