|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  945 946 [947] 948 949   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
22.6.2010 8:35:11   
Anoniman
jeste evo bas gledam na tv.uzivo neko snimao da vidite sijaseta bosna izlila,po cestama vode po bastama ,po poligonu gdje je skola ma sve u vodi poplavljeno
Nadam se da ce stat ova kisurina nece valjti ako ovako nastavi nista

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23651
22.6.2010 8:42:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala8'

joj felix bas mi je zao!gledala sam juce na novoj najavljuju od sredine sedmice razvedravanje i do vikenda velike temperature!nadam se da vam se dotad ta rijeka nece izlit!
mi smo u soliteru na 7.spratu,ali vidim da se Bosna dosta povecala,joj jadni ljudi
ako znas gdje je medakovo a sigurno znas i dole je izlila rijeka  takodje i u novom selu jao jadni ljudi sto kazes dzaba se mucili sijali sve je poplavljeno cak i ceste

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23652
22.6.2010 9:20:19   
Sulty
Dobro jutro svima,

Evo Vegica i ja se izlezavamo na kaucu poslije dojenja, pa da vam se javimo. Vi ste bas aktivne, pa ne zamjerite sto necu stici bas sviju da iscitam. Danas joj je mali rodjendan, mjesec dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mi malo slavimo. Idemo danas i na prvu kontrolu, pa drzite nam fige pliz da nas doktor pohvali.

Leena, znam kako se osjecas oko obaveza i da ti zacas dan prodje. Ja bih isto trebala vratiti se svom doktoratu, ali ne mogu jos nikako, jer mi za cas dan prodje sa Vegicom, tacno ne znam kako bih stigla, a i to sto kazes, ja uzmem knjigu da procitam i grize me savjest sto nisam s njom, a kamo li nesto drugo. Esma je, mashallah, predivna, bas je lijepa. Bice ako bog da macka i po. A i ja jedem cesto gljive, bas ih volim, zar ne smijemo jesti gljive?!!!! Hej, sretan Esmici mali rodjendan. Tek sad skontah da su njih dvije rodjene na isti dan, sa mjesecom razlike user posted image

Tajcika, kako si se ti kod Jusufa rijesila tih bubuljica, jesu li ti dali nasto? Nama su dali neku crvenu tekucinu, pa smo time mazali. Mazes li ti svoju ranu time? Najvise me ljuti sto sad kao kazu to je normalno da se pojavi u bolnicama, ta bakterija. Razumijem ja da je to normalno da se pojave neke stvari u bolnicama, ali cekat skoro dva mjeseca da se krene u ciscenje i sterilisanje prostora, e to je bas nenormalno. Ne bi oni nista ni uradili da se ljudi nisu poceli buniti.

Samedi, divna si sto si se sjetila da je Vegici danas mjesec dana. Ljubimo vas nas dvije, a vjeruj mi razumijem te za nestizanje, nesto ni Vegica u posljednje vrijeme ne spava puno po danu. Ali zato, hvala bogu, fino spava navece, pa se ne zalim. A sto se tice mazanja guze, kad smo mi bile sada kod dermatologa, rekla nam je da je samo mazemo Niveinom svjetlo plava kolekcija Sensitive u tubi je krema, nesto pise za osjetljive guze. Do sad se pokazala odlicnom. Vjeruj mi, puno je bolja od te panaten. Ja sam koristila i tu panaten, ali ova je Niveina odlicna. I ja Vegi stavljam jako malo kremica, i te stavim bas malo, a po koki je samo malo namazem bademovom i to je to. Ne znam sta za lice da koristim, jer bademova joj je preteska. Mi ne koristimo nikakva ulja, i to nam je dermatologinja rekla da ne radimo, vec je mazemo mlijekom isto Nivea Sensitive, kontam mozda time da joj malo namazem lice.. Jer od bademove mi se cini da joj se stvaraju bubuljice po licu. Bas joj je kozica osjetljiva. Ali i moja je. Ja ne podnosim teske kreme, sve mora biti super lagano za moju kozu.

Idacha, draga, ja bas ne volim nekulturnu djecu i jos nekulturnije roditelje. Iskreno se nadam da ce moja Vegica znati za red i disciplinu. Grozno mi je to kad djeca dodju i razore sve po tudjoj kuci a roditelji ni habera. A sve je vise takve djece i roditelja. Potpuno te razumijem, i ja bih otisla u sobu i bila sa svojim djetetom.

Ostale, imate veliki pozdrav od nas dvije.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23653
22.6.2010 9:27:35   
lilix
dobro jutro drage moje user posted image ,
ja se baš fino namjestila da pišem, kad evo ova moja šmizlica se probudi i pođe da štuca...
Sulty sretan mali rođendanko, a i Leeni i idachi sa malim zakašnjenjem user posted image
samedi B je jednom imala taj osip, i mi smo ga riješili nakon jednog mazanja kantarionovim uljem, a inače za guzu koristimo orginal Pavlovićevu kremu i ona je zakon stvarno
Leena hvala na infu za vakcine, moram danas zvati Vrazovu pošto naša dr. se vraća sa godišnjeg tek idući mjesec

i ja doručkovah gljive user posted image , što reče Leena još malo pa ću ostati samo na supi; i dosad sam jela gljive i nisam primjetila da bebi šta smeta

šmizlica zapomaže user posted image ........

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23654
22.6.2010 9:32:28   
chuci
ja sad nisam sigurna gdje sam pročitala ali pavlovićeva mast nije krema predviđena za bebe.
znam svi je oduvijek koriste za to.
kad su htjeli da prošire tržište i da je prodaju pod kremu za bebe nisu mogli jer ima neke sastojke koje je zabranjeno koristiti u kremama za bebe.
ja je iz tog razloga nisam koristila.
samo da ste upućene, a opet nek svako koristi ono što mu odgovara.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23655
22.6.2010 9:33:11   
samedi
Jutro,evo i nas,noc je prosla mirno,Nejra se samo jednom budila da hapi,pa opet zaspala do 8,ja se odmorila,ko nova sam,vidjet cemo kako ce biti danas! Valjda ce mi baterija izdrzati dok vam odgovorim.
I kod nas kisa pada bez prestanka,strah me novih poplava,kod nas je skoro bila,izlila Spreca,falilo je 10cm da nam udje u kucu,nadam se da sad nece biti tako!
Sto se tice gljiva,ja sam jela sampinjone u trudnoci,nikad mi nije palo na pamet da mozda ne smijem,a jela sam ih cesto,valjda nece biti posljedica!
Megi,cestitamo novi zubic!
Idacha,cestitamo mali rockas! Vjerujem da si umorna jos od gostiju,vrijeme ti ide na ruku,odmori se. Meni sutra gosti dolaze,ne znam kako cu!
Hanady,sorry,ja navikla o svemu protabiriti sa zenicama! Mnoge znaju da ja tipkam s mobitela jer nemam neta kuci pa mi bude zeznuta pretraga foruma,najlakse mi je otici na 50 zadnjih rasprava i tako citam sta ima novo.
Velika pusa svim mamama i njihovim bebarama!
Zaboravih reci,kako su slatke te prve rijeci,jedva ih cekam!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23656
22.6.2010 9:33:43   
Mya_81 RR
Joj, curice moje...ja bila jako loše ova dva dana user posted image Uhvatila me neka crijevna viroza...samo sam povraćala, imala strašne mučnine i grčeve u stomaku....danas sam puno bolje i odmah je sve lakše user posted image

Čestitamo Sulty mali rodjendanko user posted image user posted image Kako su mali, a ovo vrijeme leti pravo brzo....nama je godinica za 3 dana user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23657
22.6.2010 9:35:11   
aida.
Dobro jutro, evo i nas, preeemoreni, ovaj moj mali posto pravi partijaner, nikad ne bi spavo,ev ga pricaaaa, aaaa, uuu, guuuguuu, ne staje, dere se, smije... nikad ne spava..sinoc je spavo od 1 do pola 4 i onda me pricom budio svakih deset minuta.. premori me, lopovcic user posted image user posted image
nisam bas sve detaljno citala, puno ste ispisale user posted image user posted image a od ovog hairlije i nemam vremena user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23658
22.6.2010 9:57:52   
Anoniman
Dobar jutar vam zelimo i mi...
evo mi se naspavali pravo... ova nas kisa osamutila pa smo svi spavali do 9:30... ustali sad pijemo kaficu a u medjuvremenu pripremila sam Nanetu supicu a sad stavila da i nama napravim supicu... taman dok popijemo kafu...

Sulty cestitamo i mi mali rodjendan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Idacha i vama sa malim zakasnjenjem cestitamo 2 mali rodjendan... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya sprema li nam se Minjica za veeeeeeeeliki rodjendan???? a sta je s tobom, cuj virus je spopao??? ne daj se... user posted image user posted image

felix kod nas je hvala Bogu Drinino korito duboko, pa treba bas bas bas dooooosta kise da padne pa da bude kriticno... nama bude kriticno da dodje do izljevanja u proljece kada se snijeg topi... eh tada bude belajsuza... nadam se da vam nije velika steta... cuvaj se i cuvaj dijete da se sad ne prehladite...

Meriiiiiii... jubni nam dugaricu... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 23659
22.6.2010 10:17:34   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara
Mame starije djecice,ovih sto imaju godinu i vise, koliko vasa djeca znaju rijeciuser posted image , mi se vrtimo oko mama,duda,tata,deda,dida,ljulja,vauvau,gugugugugu,njam njam,oda je voda,ajde je hajde,beba je svako dijete i ne znam da li je jos nesto pametno rekla, naravno puno vise rijeci razumije, cisto onako da vidim kako je kod vasuser posted image

Ljubimo vas sveuser posted image

p.s. Mya, kad je ono rodjendan, necemo valjda zaboraviti cestitatiuser posted image

Uh, roćkas je u petak...sad kad je ovaklo blizu meni krivo...a jesam blesava user posted image user posted image user posted image

Mi pričamo samo mama i av-av, ostale riječi su nepoznatog porijekla user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23660
22.6.2010 10:38:14   
megi
evo mene na posluuser posted image user posted image user posted image

nije lose za sad a vidjecemo kako cemo do kraja radnig dana izdurati

adna ej ostala spavajuci nadam se da slusa, doduse sa nanom je a i mm je druga smjena pa je kuci

pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23661
22.6.2010 10:38:19   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mame starije djecice,ovih sto imaju godinu i vise, koliko vasa djeca znaju rijeciuser posted image , mi se vrtimo oko mama,duda,tata,deda,dida,ljulja,vauvau,gugugugugu,njam njam,oda je voda,ajde je hajde,beba je svako dijete i ne znam da li je jos nesto pametno rekla, naravno puno vise rijeci razumije, cisto onako da vidim kako je kod vasuser posted image

p.s. Mya, kad je ono rodjendan, necemo valjda zaboraviti cestitatiuser posted image

Uh, roćkas je u petak...sad kad je ovaklo blizu meni krivo...a jesam blesava user posted image user posted image user posted image

Mi pričamo samo mama i av-av, ostale riječi su nepoznatog porijekla user posted image user posted image user posted image

mi ni rječiuser posted image , ko fol govori vau-vau, al to samo najbliža familija skontauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 23662
22.6.2010 10:51:00   
merjem
jutro mamice i bebice,
kod nas od nedelje ludnica ne spavamo skoro pa nikako,izgleda da ce napokon zubici izaci.inace je sve ok,papa,igra se,mrmlja ko velika ma slomi se.juce smo isli kod ped.pa nam je rekla da ponovimo nalaz krvi u petak da vidimo kakvo je stanje.pusa svima

19.12.2006 Merjem
22.10.2009 Ajse

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 23663
22.6.2010 11:05:08   
Anoniman

Anel,zna reci mama ,tata ,deda,zna kad kazem kako anel kise on kihne smjesnouser posted image isto kad kazem,gdje je autic on odma brrrrr,,kad mu jos ovako neke stvari govorim samo prstom pokazuje
I da zna reci njanja(nana)user posted image ....

Neposredna veza do poruke: 23664
22.6.2010 11:06:49   
Anoniman

Joj, curice moje...ja bila jako loše ova dva dana user posted image Uhvatila me neka crijevna viroza...samo sam povraćala, imala strašne mučnine i grčeve u stomaku....danas sam puno bolje i odmah je sve lakše user posted image

drago mi je da si boljeuser posted image .....
user posted image user posted image
Bambi,ljubi pilice mile:))))

Neposredna veza do poruke: 23665
22.6.2010 11:07:00   
selina

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Dobar jutar vam zelimo i mi...
evo mi se naspavali pravo... ova nas kisa osamutila pa smo svi spavali do 9:30... ustali sad pijemo kaficu a u medjuvremenu pripremila sam Nanetu supicu a sad stavila da i nama napravim supicu... taman dok popijemo kafu...

Sulty cestitamo i mi mali rodjendan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Idacha i vama sa malim zakasnjenjem cestitamo 2 mali rodjendan... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya sprema li nam se Minjica za veeeeeeeeliki rodjendan???? a sta je s tobom, cuj virus je spopao??? ne daj se... user posted image user posted image

felix kod nas je hvala Bogu Drinino korito duboko, pa treba bas bas bas dooooosta kise da padne pa da bude kriticno... nama bude kriticno da dodje do izljevanja u proljece kada se snijeg topi... eh tada bude belajsuza... nadam se da vam nije velika steta... cuvaj se i cuvaj dijete da se sad ne prehladite...

Meriiiiiii... jubni nam dugaricu... user posted image user posted image user posted image user posted image
bambi kako pravis nanetu supice i ja bi melini ali neznam kako?????

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23666
22.6.2010 11:43:07   
Nejrica
pozdravcic svima!
Sreca pa nasa Miljacka nece nigdje iz korita,al bi bilo zanimljivo kupiti smece...(malo ironije)!
Felix nadam se da nece doci do vas.Ljubi druga!user posted image

Sa zakasnjenjem cestitamo male rodjkase,a i one danas,te zelimo sve naj,naj bebarama.

Vidim vecini godi ovo vrijeme,pa spavateeeee...mi Boga mi do pola 8 i to je plafon,mada po danu fino spava,juce je u komadu skoro 3 sata...ne sjecam se kad je toliko.
Babmbiiiiii sta mi radi veeelika cura,folira li se s ruksakom?Ja sam dobila sms od Kinder tima,kao u roku od 30 dana ce biti isporuka,pa se nadamo.
Mya,ne daj se...a otprilike znam kako ti je i meni je ovih dana bilo veselo,muka stalno i upitnici iznad glave,user posted image ??Al nije,dobro je,valjda neka prehlada,viroza,hajd znaj.Je li sve spremno za rodjendan drugarici?

E moja skorpija,da se onda ova nasa dvojica nadju,pa nek pricaju svojim jezikom...vala ni Kerim nece ni jedne...vristi i nesto brblja,al je totalno nezainteresovan za bilo kakvo ponavljanje rijeci.
Dadada kono moja,gdje si ti???Kako nam je jaran?

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 23667
22.6.2010 11:48:56   
Anoniman
nejrice ako nece pricati uci ga oponasati i tad su smjesniuser posted image user posted image pa kad kazes kako cuko laje vau vau,mozda nauci i rec cukouser posted image a valjda im je njihov jezik laksi user posted image pa nece da uce nas
Ajd ti zeno prebaci se u cekanjeuser posted image user posted image mozda si a mozda ne salim se ma sigurno neka viroza proce :)))
Ljubi druga :)

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 23668
22.6.2010 12:01:14   
pocahontas

uh hajde nek nije nista Minjetkuuser posted image , a tebi user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 23669
22.6.2010 12:12:46   
marinčii
pozz i od nas,mi smo dobro spavali jutros do 9 i nama ovo vrijeme baš odgovara,DOBILI SMO JOŠ JEDAN ZUBIĆ,DRUGU GORNJU 4 a spremaju nam se i 2 donje.,uh a kako ujeda ma sve mi ranice na nosu napravio ,samo bi grizo ja ga stavila u hodalicu da se sekund odmorim i okrenem se a on grize radijatoruser posted image user posted image e baš je nered posto...
bambi vidiš i ja sam jela gljive nisam imala pojma da se ne smije al evo Mateju nije smetalo odsad ću pripaziti malo
mya joj više i viroze i ja sam nedavno imala baš me iscrpila al dobro da si bolje,još malo i rođendan,jeli sve spremno?
felix mila nadam se da će kiša stati i da se rijeka neće izliti e baš su ove kiše i pretjerale,kako nam je prijatelj?sluša li?megi nadam se da će Adna dobro prihvatiti tvoj polazak na posao,i vama se bliži roćkas?
puse svim ostalima  

< Poruku je uredio marinčii -- 22.6.2010 12:15:06 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 23670
22.6.2010 13:01:55   
lilix
Sulty jeste li bili na kontroli, je li Vega dobila vakcinu?
ja sad zvala Vrazovu da pitam za vakcinu pošto je naša dr. na godišnjem , pa mi rekoše da dođemo ove sedmice ujutro, pa ćemo aBd ujutro ili u petak
i zvala sam Skerlića pa su me naručili u četvrtak kod neke dr. Dujso a danas sam trebala na Koševo na kontrolu, al mi se ne ide zbog svega što se dešava, još kad pročitah tamo na trećem da je neka trudnica dobila nekakav svrab i alergiju preko onog gela kad su joj radili UZ gore user posted image , samo mi treba da ja sad nešto pokupim

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23671
22.6.2010 13:47:52   
samedi
Evo i nas! Bili smo u Dz-u na vakcini! Ma bez zezancije,bila je najbolja beba,nije plakala,teta malo bocnula,ja joj dala cucu i gotovo,za tren oka. Evo stavila sam joj oblog i cekam da vidim hoce li biti reakcije,nadam se da nece. Kupila sam original pavlovicevu i cim sam je pomirisala sjetila sam se tog mirisa,ne znam,da nije moja mama mene njome mazala? Uglavnom mi je skroz poznat miris. Kupila sm i bepanthen plus za svaki slucaj,a i paracetamol sirup(sta je bolje,sirup ili cepici?) zlu ne trebalo!
Sulty,kako prodje na kontroli?
Lilix,joj sto se meni ne ide na gin.pregled. Jel se to bas bas mora,ili ja to mogu zaobici? Nikako mi se ne ide!
Kako bi na putu?
Kisa jos pada,Nejra spava,odoh da jedem pa i ja na spavanjac dok se ne probudi :-)

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23672
22.6.2010 13:56:00   
mala86
super za malu hrabricu!user posted image user posted image user posted image user posted image
ja uvijek koristim sirup,tako mi je rekla sestra kad je primio prvu vakcinu,i cak mi je rekla da bi bilo dobro kad bi mu malo dala,da ga ne boli,jos se nama jedan dan potrefilo ujutro vakcina,popodne snimanje kukica...

idi spavaj kad i ona pajki,kod mene Leon odmah duze spava ako sam kraj njega

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 23673
22.6.2010 15:49:56   
Anoniman
felix mila nadam se da će kiša stati i da se rijeka neće izliti e baš su ove kiše i pretjerale,kako nam je prijatelj?sluša li

EJ MILA sta ima kod vas kako matej papa ,i slusa
A.neslusa nistauser posted image a papa dobro hb.
Kisa  nestaje kod nas mama me zvala voda i dalje ulazi u sprat donjiuser posted image seka me zvala place kaze samo da vidis sijaseta i uzasa
Pomoc im nemogu,ceste neprohodne sem da Boga molim da kisa stane
Bas se nasekira i to dobro zeludac me zaboli
Pussa malenom

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 23674
22.6.2010 16:09:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selina

bambi kako pravis nanetu supice i ja bi melini ali neznam kako?????

joj mila, da ne bi bila rezil od strane moderatora user posted image user posted image user posted image user posted image  pisala sam na temi Ishrana bebe od 4,5 (6) mjeseci pa vidi...

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 23675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  945 946 [947] 948 949   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  945 946 [947] 948 949   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *