selina
|
IZVORNA PORUKA: idacha vece, drage moje... kako ste nam?? mi smo hB dobro.. danas i mi imamo mali rodjos, puna 2 mjeseca, nazdravlje... sada imam momka i po htjela veceras da ga pupam, sinoc nisam, ali me strah, jer je pohladno, pa smo i veceras preskocili brckanje u vodi.. sutra ima da mu zagrijem sobu i pustim moju malu zabicu da uziva u vodi koliko hoce.. mi sinoc imali punu kucu gostiju, tako da sam cijeli dan provela u kuhinji spremajuci hranu, a, sinoc do neke dobi rastrebljivala.. nista to meni nije tesko, ali me neke druge stvari TOLIKO iznerviraju da je neopisivo.. Naime, od mog djevera djeca (4 god i 1 god) su pravi hajduci, koji ne znaju za rijec NE.. Znaci, kada nam oni dodju, to je haos,.. najprije, to je skakanje i dernjava po kuci, ali hajde, kontam, djeca su neka ih.. ali, oni SVE zivo razbacaju, isprljaju, otvaraju, a djever i jetrva ni mukajet na njih dvoje... to me toliko nervira da vise ne volim ni da nam dolaze.. ako cu ja poslije njihove djece generalku morati raditi, bolje da sto redje dolaze.. djecica su medici, nisu oni krivi, krivi su roditelji.. zaista ne razumijem kako to... prije nego cu se poroditi, sve smo okrecili i sredili.. dan nakon svega toga, oni nam dolaze i mala pojede cokoladu rukicama i fino po zidovima krenu ostavljati otiske.. ja to nisam vidjela, nego mi mm kasnije pokazao.. e, onda sam na njega pukla.. pa mogao si rekoh, skrenuti TI paznju, ako vec oni ne reaguju... jao, Boze, kako me to nervira, ta raspustenost djece.. a, sinoc njih dvoje URLAJU po stanu, ja sa Imranom u sobi pola veceri provela, jer se dijete toliko trzalo na tu ciku i vrisku, da ga nisam htjela ostaviti samog.. mm u neko doba usao kod nas, i kao kaze ''pa, hajde tamo u sonu'', a ja ga samo lijepo zamolim da izadje iz sobe.. vidio je da sam na ivici da puknem vise... poslije su se hajduci malo umirili, pa je i moja beba uspjela da zaspe.. katastrofa.. zaista ne znam kako stati tome u kraj, a da niko ne digne nos... Selina, mila, pa gdje si nam ti? kako Melinica, lutkica? bas cesto provjerim da li si se javljala, i vec sam mislila da si nas skroz zaboravila... nadam se da je sve ok kod vas, saljemo vam veliki poljubac i pozdrav... Amela, srecice, i tebi velika pusa... kako nam je Sarica, slusa li mamicu? puna pozdrava bambi, i ja sam cula da dojile ne bi trebale gljive jesti.. ja nisam neki ljubitelj, tako da mi i ne pada tesko.. samedi, sulty, lilix, teacherka, dzenita, zoe, leena veeeeeliki poljubac i za vas aida., mila, kako nam je drug Erol? hoce li ti zubici vise, da mu bar malko lakse bude.... mogu misliti koliko se jadnicak pati.. valja sve proci, jubni nam guzija malog... apotekarka, mya, dadada, mala86, srculence i ostale mamice, nadam se da ste nam svi dobro i zdravo... evo nas mila moja ma nismo mi vas zaboravili tu smo mi svaki dan po malo znas kako je jaca je navika od ljubavi pa tako i da necu ja moram naviriti bar malo na forum,mi smo ti dobro hvala bogu i melina nam je sad super inace smo bile u bolnici 2 sedmice docepo se virus meline ali eto hvala bogu sad je sve ok.......kako si nam ti i nas dragi momcic,raste li???kako sa dojenjem citam ja i pratim sta pises samo nemam vremena da se javim a ja uostalom cestitam ti sina da vam je zdrav i ziv zajedno sa vama i ako bog da do godine dvije jos jednu seku da dobije........ljubimo vas puni i cuvajte nam se zime u po ljeta
|