|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
21.6.2010 22:53:33   
chuci
IZVORNA PORUKA: samedi

Hvala vam puuno,probat cu naci i bepanthen i ovu pavlovic,a muz je kupio onu obicnu penaten,plava kutijica. Ja bih posumnjala na grceve da nije plakala stalno,valjda bi to proslo,ne bi bilo stalno plakanje a i davala sam joj Sab simplex kapi i plantex caj. Evo sad smo je okupali i zaspala je,konacno,vidjet cemo do kada ce potrajati :-) . Vi mi dodjete ko krizni štab,muchas gracias :-). Pocahontas,samo ti uleti u svaka doba!

kažu grčevi su sigurno ako beba plače više od 3 sata. nema drugog razloga za toliko dugo plakanje bebe. inače ako duže plače sigurno je od grčeva.
možda joj smeta ad mlijeko, jer je ipak dojila a sad ad. moja je jedan dan dva obroka pojela ad mlijeka (jer sam ja neku injekciju dobila zbog mastitisa i pogrešnu info od dr da ne smijem dojiti 12 sati poslije te injekcije) i cijelo je vrijeme preplakala tokom ta dva obroka (nekih sat nakon prvog je počela i završila čim je podojila). mislim da je imala grčeve zbog ad mlijeka. možda i tvoja beba ne može da navikne.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 23626
21.6.2010 22:54:02   
idacha
vece, drage moje...
kako ste nam?? mi smo hB dobro.. danas i mi imamo mali rodjos, puna 2 mjeseca, nazdravlje... sada imam momka i po user posted image user posted image user posted image htjela veceras da ga pupam, sinoc nisam, ali me strah, jer je pohladno, pa smo i veceras preskocili brckanje u vodi.. sutra ima da mu zagrijem sobu i pustim moju malu zabicu da uziva u vodi koliko hoce..

mi sinoc imali punu kucu gostiju, tako da sam cijeli dan provela u kuhinji spremajuci hranu, a, sinoc do neke dobi rastrebljivala.. nista to meni nije tesko, ali me neke druge stvari TOLIKO iznerviraju da je neopisivo.. Naime, od mog djevera djeca (4 god i 1 god) su pravi hajduci, koji ne znaju za rijec NE.. Znaci, kada nam oni dodju, to je haos,.. najprije, to je skakanje i dernjava po kuci, ali hajde, kontam, djeca su neka ih.. ali, oni SVE zivo razbacaju, isprljaju, otvaraju, a djever i jetrva ni mukajet na njih dvoje... to me toliko nervira da vise ne volim ni da nam dolaze.. ako cu ja poslije njihove djece generalku morati raditi, bolje da sto redje dolaze.. djecica su medici, nisu oni krivi, krivi su roditelji.. zaista ne razumijem kako to... prije nego cu se poroditi, sve smo okrecili i sredili.. dan nakon svega toga, oni nam dolaze i mala pojede cokoladu rukicama i fino po zidovima krenu ostavljati otiske.. ja to nisam vidjela, nego mi mm kasnije pokazao.. e, onda sam na njega pukla.. pa mogao si rekoh, skrenuti TI paznju, ako vec oni ne reaguju... jao, Boze, kako me to nervira, ta raspustenost djece.. a, sinoc njih dvoje URLAJU po stanu, ja sa Imranom u sobi pola veceri provela, jer se dijete toliko trzalo na tu ciku i vrisku, da ga nisam htjela ostaviti samog.. mm u neko doba usao kod nas, i kao kaze ''pa, hajde tamo u sonu'', a ja ga samo lijepo zamolim da izadje iz sobe.. vidio je da sam na ivici da puknem vise... poslije su se hajduci malo umirili, pa je i moja beba uspjela da zaspe.. katastrofa.. zaista ne znam kako stati tome u kraj, a da niko ne digne nos...user posted image

Selina, mila, pa gdje si nam ti? kako Melinica, lutkica? bas cesto provjerim da li si se javljala, i vec sam mislila da si nas skroz zaboravila... nadam se da je sve ok kod vas, saljemo vam veliki poljubac i pozdrav...
Amela, srecice, i tebi velika pusa... kako nam je Sarica, slusa li mamicu? puna pozdrava
bambi, i ja sam cula da dojile ne bi trebale gljive jesti.. ja nisam neki ljubitelj, tako da mi i ne pada tesko..
samedi, sulty, lilix, teacherka, dzenita, zoe, leena user posted image user posted image user posted image veeeeeliki poljubac i za vas
aida., mila, kako nam je drug Erol? hoce li ti zubici vise, da mu bar malko lakse bude.... mogu misliti koliko se jadnicak pati.. valja sve proci, jubni nam guzija malog...
apotekarka, mya, dadada, mala86, srculence i ostale mamice, nadam se da ste nam svi dobro i zdravo...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23627
21.6.2010 23:05:49   
idacha
da ne zaboravimo i nasu dragu Bambiuser posted image user posted image user posted image i chuci..

samedi,
lutko, i mi od pocetka koristimo pavlovicevu kremu i ona je, bar ja milsim, najbolja... imas je kupiti u Bingu i mercatoru.. original pavloviceva od dr. Pavlovic.. mi smo, hB, za sada bez ikakvih ojeda... a, za jace ojede sam cula da je najbolje uzeti pavlovicevu i jekoderm i pomijesati i time mazati ojedeno mjesto.. ako se ne varam, te dvije kreme.. mi smo imali malko osipa kada su bile one vrucine.. Imran je imao po vratu i obrazima, nije strasno bilo, i ja sam uzela bepanthen mast.. zaista je dobra.. sve se povuce..
nadam se da je nervoza popustila i da ce i ojed brzo proci... drzi nam se, draga i no sikiriki, bice to sve sBd dobro...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 23628
21.6.2010 23:11:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Vozdra raja, s'a maiuser posted image

Samo da se tuspasim user posted image , kod nas svega novoga kad su u pitanju vragolije, a kao i kod ostale kindercadiuser posted image , dadada, cura mu ne jede cvrsti sapun ali ovih dana dijete roni u kadi dok se kupa, tj, pije sapunicuuser posted image , i ima dana kad ugrabi priliku da lize mlijeko za tijelouser posted image ,ljubi nam djecaka a i tebi velikiuser posted image
Mame starije djecice,ovih sto imaju godinu i vise, koliko vasa djeca znaju rijeciuser posted image , mi se vrtimo oko mama,duda,tata,deda,dida,ljulja,vauvau,gugugugugu,njam njam,oda je voda,ajde je hajde,beba je svako dijete i ne znam da li je jos nesto pametno rekla, naravno puno vise rijeci razumije, cisto onako da vidim kako je kod vasuser posted image

Ljubimo vas sveuser posted image

p.s. Mya, kad je ono rodjendan, necemo valjda zaboraviti cestitatiuser posted image

oooo drug moj...pa Ajna nam pravo blebeceuser posted image user posted image ...mi se jos vrtimo oko mama, njanja, tata, taj to (sta je to),mama (maca),N (nos), njanja (banana)...eh da...i neki dan (zapravo, ima mjesec dana) je rekao busilica i nikad vise...saljemo i mi vama big kiss

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23629
21.6.2010 23:14:33   
Apotekarka
Vecer...Ljudi nesto me puca sve me boli,slabost,vrucina,lose mi od jucer,malo grlo boli,malo zlijezde,malo nadutost,glava teska,misici,samo mi se lezi...Da li je vrijeme ili prehlada ne znam...
Antonia zubi muce agresivan je i evo od 22 h ga uspavljujemo sad ga mm pokusava uspavati...
I proslu noc u 3 h je toliko plakao jedvaga utjesili...to mi je bilo pznato sa svih 5 zuba pa je verovatno opet to u pitanju...
Bambi diojete do 3 god ne smije ljive pa je logivno da ih ne jedu ni dojilje...
Ima kod nas u apoteci pavloviceve da saljem postomuser posted image
Nori sretan rođendan...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 23630
21.6.2010 23:16:00   
Apotekarka
je rekao busilica i nikad vise

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi znamo mama,tata,baba,deda,ta je to,tooooooo,cao,nenenene,nouuuuuuuu(engleski)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23631
21.6.2010 23:21:26   
Hanady RR
glljive su jako osjetljiva hrana...jako teska trovanja se mou dobiti od istih i iz tog rizika da ne otujemo svokju djecu ne misju se jesti pri dojenju...ja sma jela sampinjone i to samo one koji su pregledani i upakovani to juto i stavljeni u pordaju...mada i to zna biri rizik.

elem rekoh i odoh sad...vidim stavsat mi ovdje piste...i osip, i hrana i svesta...nije fino...za godiu dana neka mama dojilja apucat će se mlječnica a bambi i hitnu zvala...imamo temu o ishrani dojilja zar ne...pa imamo i kozmetici za bebe, pa imamo i o stolici bebe i razlikama u AD...
al oprastam jos ovaj pust sutra ću ja to da počistim na svoje mjesto...
user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 23632
21.6.2010 23:21:29   
selina

IZVORNA PORUKA: idacha

vece, drage moje...
kako ste nam?? mi smo hB dobro.. danas i mi imamo mali rodjos, puna 2 mjeseca, nazdravlje... sada imam momka i po user posted image user posted image user posted image htjela veceras da ga pupam, sinoc nisam, ali me strah, jer je pohladno, pa smo i veceras preskocili brckanje u vodi.. sutra ima da mu zagrijem sobu i pustim moju malu zabicu da uziva u vodi koliko hoce..

mi sinoc imali punu kucu gostiju, tako da sam cijeli dan provela u kuhinji spremajuci hranu, a, sinoc do neke dobi rastrebljivala.. nista to meni nije tesko, ali me neke druge stvari TOLIKO iznerviraju da je neopisivo.. Naime, od mog djevera djeca (4 god i 1 god) su pravi hajduci, koji ne znaju za rijec NE.. Znaci, kada nam oni dodju, to je haos,.. najprije, to je skakanje i dernjava po kuci, ali hajde, kontam, djeca su neka ih.. ali, oni SVE zivo razbacaju, isprljaju, otvaraju, a djever i jetrva ni mukajet na njih dvoje... to me toliko nervira da vise ne volim ni da nam dolaze.. ako cu ja poslije njihove djece generalku morati raditi, bolje da sto redje dolaze.. djecica su medici, nisu oni krivi, krivi su roditelji.. zaista ne razumijem kako to... prije nego cu se poroditi, sve smo okrecili i sredili.. dan nakon svega toga, oni nam dolaze i mala pojede cokoladu rukicama i fino po zidovima krenu ostavljati otiske.. ja to nisam vidjela, nego mi mm kasnije pokazao.. e, onda sam na njega pukla.. pa mogao si rekoh, skrenuti TI paznju, ako vec oni ne reaguju... jao, Boze, kako me to nervira, ta raspustenost djece.. a, sinoc njih dvoje URLAJU po stanu, ja sa Imranom u sobi pola veceri provela, jer se dijete toliko trzalo na tu ciku i vrisku, da ga nisam htjela ostaviti samog.. mm u neko doba usao kod nas, i kao kaze ''pa, hajde tamo u sonu'', a ja ga samo lijepo zamolim da izadje iz sobe.. vidio je da sam na ivici da puknem vise... poslije su se hajduci malo umirili, pa je i moja beba uspjela da zaspe.. katastrofa.. zaista ne znam kako stati tome u kraj, a da niko ne digne nos...user posted image

Selina, mila, pa gdje si nam ti? kako Melinica, lutkica? bas cesto provjerim da li si se javljala, i vec sam mislila da si nas skroz zaboravila... nadam se da je sve ok kod vas, saljemo vam veliki poljubac i pozdrav...
Amela, srecice, i tebi velika pusa... kako nam je Sarica, slusa li mamicu? puna pozdrava
bambi, i ja sam cula da dojile ne bi trebale gljive jesti.. ja nisam neki ljubitelj, tako da mi i ne pada tesko..
samedi, sulty, lilix, teacherka, dzenita, zoe, leena user posted image user posted image user posted image veeeeeliki poljubac i za vas
aida., mila, kako nam je drug Erol? hoce li ti zubici vise, da mu bar malko lakse bude.... mogu misliti koliko se jadnicak pati.. valja sve proci, jubni nam guzija malog...
apotekarka, mya, dadada, mala86, srculence i ostale mamice, nadam se da ste nam svi dobro i zdravo...

evo nas mila moja ma nismo mi vas zaboravili tu smo mi svaki dan po malo znas kako je jaca je navika od ljubavi pa tako i da necu ja moram naviriti bar malo na forum,mi smo ti dobro hvala bogu i melina nam je sad super inace smo bile u bolnici 2 sedmice docepo se virus meline ali eto hvala bogu sad je sve ok.......kako si nam ti i nas dragi momcic,raste li???kako sa dojenjem citam ja i pratim sta pises samo nemam vremena da se javim a ja uostalom cestitam ti sina da vam je zdrav i ziv zajedno sa vama i ako bog da do godine dvije jos jednu seku da dobije........ljubimo vas puni i cuvajte nam se zime u po ljeta

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 23633
21.6.2010 23:22:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

je rekao busilica i nikad vise

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi znamo mama,tata,baba,deda,ta je to,tooooooo,cao,nenenene,nouuuuuuuu(engleski)

opa...spika se inglisuser posted image user posted image user posted image ...ma bravo...moj inace prica na tecnom mandarinskomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23634
21.6.2010 23:22:19   
Anoniman
Bruke i sramote od kad se nismo javili ovdje user posted image user posted image
Veliki pozdrav za našu dragu generaciju user posted image user posted image
Nema me 100 god. i odmah da naletim na ove gljive user posted image  i ja ih jedem redovno, baš sam ih danas imala za ručak a B doji..... user posted image user posted image
Kad smo već kod riječi, i ja mislim da B dosta toga razumije ali slabo priča. Zna reći mama, mata (maca), beeeeba user posted image , pa-pa, brn, brn (ako se to i ubraja u riječi user posted image ) - inače je opsjednut autima, motorima, kamionima, točkovima....., tap (štap), vav-vav i daaaaj. To je to user posted image
Kod nas ništa novo, sve po starom osim što dosta manje doji, i dalje loše spava (5,6,7,8 buđenja user posted image ), još ne hodamo, očekujemo te prve korake k'o ozeblo sunce.... i tako.

Puno puno user posted image  za drugarice i drugare!

Neposredna veza do poruke: 23635
21.6.2010 23:26:08   
Apotekarka
Pa enisa bruko jedna cekam da koju pametnu napisem a tebe noigdje imam ja jednog Benju bona niti spava,niti hoda,a bome ni ne slusa ali sta cu mu kad dođe, s posla savaki dan me zagrli obavezno i prisloni glacicu uz mene i mazi se oa mu oprostim...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23636
21.6.2010 23:27:56   
Honey3
vece moje drage, evo da vas pozdravim za laku nocuser posted image moji pilici zaspali,pa ja malo da povirim ovdjeuser posted image idacha draga i mene nerviraju ta raspustana djeca mislim njihovi roditelji,ja imam u komsiluku dijete koje voli moju Esmu pravo i svaki dan dolazi da je vidi,to je ok,samo sto on citavu kucu obidje pregleda sve,igracke odmah razbaca,pojede sa stola sta se ima pojesti i jos non stop nesto trazi maaama hocu to,maaama hocu to a mama ma hajde daj mu malo,zena je stvarno super samo sto svom djetetu nezna reci NE da je vise ne tracamuser posted image ......moja Esmica je naucila mahati kad joj kazemo pa-pa,naucila je tasunati,mama,baba i hoce ponavljati neke uzvike za nama u istoj melodiji samo na njenom jezikuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23637
21.6.2010 23:30:02   
Anoniman
Apotekarka, e baš sam bruka user posted image
Tako i ovaj, k'o maca prede kad dođem i ne da mi mira sve dok ne zaspe, samo plazi po meni..... smor mali! Ma brate, ubi me više ovo njegovo ne spavanje! Od 21 se, evo već 3x budio user posted image user posted image  a ja sve čekam, čekam, čekam....... nadam se počet će spavati......ali još ništa user posted image

Neposredna veza do poruke: 23638
21.6.2010 23:43:13   
megi
evo i nas brzinski

adna dobila treci zub gornju jedinicuuser posted image user posted image user posted image user posted image  zato je danas sve ujedala i bila nervozna uzas, kad vidim veceras malo provirio

a mi smo se danas druzile koliko smo mogle jer mama ode sutra na posaouser posted image user posted image

ma naviknucemo se mi brzo, al eto bice nam neobicno

vidim user posted image  pricaju li pricaju moja do sada samo govori baba, keka, nana, a mame ni na mapi

pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23639
22.6.2010 0:01:39   
Srculence
Evo i nas malo.Ja bila malo s prijateljicom na kafi jedan sahatak oko 8 h i baš sam se odmorila...a tata je čuvao bebuuser posted image .Došla kući a on spava...ma ljepota jednauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi još ne pričamo skoro ništauser posted image ....zna ono standardno ba ba ba ba ili da da da dauser posted image .....čavrlja nešto na svom jeziku a posebno ako je ljutuser posted image ...zna pokazati pa pa rukicom i stalno nas imitira kad žvaćemo...odmah i on ustima mičeuser posted image .
megi čestitamo na zubićuuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 23640
22.6.2010 0:09:35   
Honey3
megi cestitamo zubicuser posted image mi odavno cekmo taj treci a nikako da izviriuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 23641
22.6.2010 0:18:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leena

A joj, sad me zabrinuste, ja sam jela gljive i to vise puta, jesu li rekli zasto se ne smiju jesti??? samo raste spisak stvari koje ne smijem jesti, a niko ne daje objasnjenje zasto sta ne moze...
selina, bebica ti ima prelijepo ime, moja imenjakinja user posted image user posted image user posted image

ja eto ne pitah dr.-a zasto ne smije, samo rece da se ne smiju jesti kad dojimo, pogotovo kada je bebica malena... pa ja pretpostavljam zato sto su gljive ipak jake, imaju jake kiseline i to nesto u sebi sto bi moglo dovesti prvo do promjene ukusa mlijeka, a onda bi moglo i izazvati ne daj Boze kakve alergije kod djeteta...

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 23642
22.6.2010 7:45:17   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

Vozdra raja, s''''a maiuser posted image

Samo da se tuspasim user posted image , kod nas svega novoga kad su u pitanju vragolije, a kao i kod ostale kindercadiuser posted image , dadada, cura mu ne jede cvrsti sapun ali ovih dana dijete roni u kadi dok se kupa, tj, pije sapunicuuser posted image , i ima dana kad ugrabi priliku da lize mlijeko za tijelouser posted image ,ljubi nam djecaka a i tebi velikiuser posted image
Mame starije djecice,ovih sto imaju godinu i vise, koliko vasa djeca znaju rijeciuser posted image , mi se vrtimo oko mama,duda,tata,deda,dida,ljulja,vauvau,gugugugugu,njam njam,oda je voda,ajde je hajde,beba je svako dijete i ne znam da li je jos nesto pametno rekla, naravno puno vise rijeci razumije, cisto onako da vidim kako je kod vasuser posted image

Ljubimo vas sveuser posted image

p.s. Mya, kad je ono rodjendan, necemo valjda zaboraviti cestitatiuser posted image

Cici dosta stvari razumije, kada ga pitam gdje je vrabac ili ciju ciju on gleda prema terasi jer nam tu slete obicno...kada ga pitam gdje je glava, pocne da se lupeta po istoj, gdje je mamino oko - gurne mi prst u oko, gdje je sika - razvuce mi majicu, gdje je cuna - savije se da je pogleda, gdje je prst - samo gleda prema noznom palcu gdje je tata - slomi se onda da ga nadje po kuci, zna taju zvati imenom, doduse ne izgovara se tesko, jako dobro razumije kada mu kazem "ne, ne" kada dira šporet ili mašinu ili kompjuter..on me samo pogleda i digne ruku tj. prst i kaze "da,da" user posted image user posted image zna reci fino mama, tata, nana..lupeta nekad ba ba, pa pa i maše ljudima kada šetamo, pokusava da mene imitira kada nesto kazem...kada kihnem ja mu ponovim aaapćihaaaaaaa, on kaze aaaaaaaa tak''''ooooooooooo...ukratko, prica kao mali Avatar user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 22.6.2010 7:46:53 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23643
22.6.2010 8:04:40   
mala86
jutro user posted image user posted image user posted image
joj opet kisa,pa ovo nikako nije dobro user posted image ,kad je vruce ne mozemo u setnju radi vrucine,sad opet,nikako da dodje na neku sredinu
kod mene jutros u 5 bilo veselo!Leon se probudio sav sretan,i igro se jesno 45 min,i onda zaspe,a mene baca,valjda ovo vrijeme,i ja mislim spavat ce dugo,kad ono 45 min i skace po meni i mm
evo ga sad sav sretan igra se...

joj al me zabrinuste sa gljivamauser posted image ja i obozavam i bas mm govori u nedelju da idemo kod mojih u selo,kaze ujko ti je 100 posto nabro,kisa nas sprijecila,a jela sam vec sampinjone,jos nekih 2-3 vrste nedavno,pa i kad sam bila trudna,i kad je Leon bio manji-sve hvala Bogu bilo ok

mya gdje ste?

user posted image  za mame i bebace

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 23644
22.6.2010 8:06:01   
rose 87
jutro kako ste nam,mi smo poranili jutros u 6 i evo opet zaspao,muci ga taj 6-ti zubic pravo,kisa pada,nemozemo napoljeuser posted image user posted image user posted image a tako nam brzo dan prodje vani

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 23645
22.6.2010 8:22:58   
Anoniman
jutrooo
Mi smo spavali onak mene stomak bolio trebam dobitiuser posted image pa nisam nesto,jos mi jutros rece mama da im je uslo u donji sprat vode u kucuuser posted image sve poplavljeno mokro stvarni uzass
Kod nas lije kisa citavu noc,i evo  i dalje rijeka nam nadosla uvdje strasno pogledat kako je izlila iza obala prestrasno svo povrce unisteno boze mili a vremenauser posted image
MM.slabo spavao bojao se da im neudje u radnju vode kao prosli puta jer tu radi pa slabo i on spavao bojao se....
Kako je kod vas vrijeme imal stete kakve???
A.je dobro poranio u pola8.
Joj,mene strah ove rijeke ako nastavi padat doce do nas ovdje uzas je boze
Pussa svima

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 23646
22.6.2010 8:25:05   
Meri29
evo i nas, vec smo ustali, promjenili pelenu, jeli, ponovo napunili pelenu i sad se igramo konacno. Sad bi mama mogla i kaficu popitiuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23647
22.6.2010 8:25:53   
rose 87
joj felix to je bas nezgodno i pored moje kuce je rijeka al mi tu u basti ne sadimo nista tu odmaramo ljeti,a nemoze bas do kuce nije toliko blizu

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23648
22.6.2010 8:27:07   
Meri29
Oj Felix draga kako je to strasno user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23649
22.6.2010 8:30:55   
mala86
joj felix bas mi je zao!gledala sam juce na novoj najavljuju od sredine sedmice razvedravanje i do vikenda velike temperature!nadam se da vam se dotad ta rijeka nece izlit!
mi smo u soliteru na 7.spratu,ali vidim da se Bosna dosta povecala,joj jadni ljudi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *