|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  843 844 [845] 846 847   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.4.2010 16:44:40   
amela2208
hvala vam svimauser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: felix

amela,sto joj nisi odg.bolan cuj"huda"trebala si joj reci otpala ti muduser posted image user posted image draga kakav te huda snadje
Malo se hvali joj,moja je S.velika dobra,i pametna djevojcica i plus debela ko trutuser posted image bas bi joj ja znala reci al et...pusti je kraju ...
Ljubimo mi S.nasuuser posted image
Sretno sutra abd.user posted image user posted image samo nam nerece ocesli nam se javljati,koliko ce te biti tamo???

felix: mola sam joj svasta reci ali mi mrsko bilo da se spustam na njen nivouser posted image user posted image user posted image Ona ti je prava seljanka koja je nedje 60-70 tih dosla u metropolu iz nekog sela koje se nalazi Bogu iz ledja (stakverullah) i ona se sad pravi pametnica... Ovoj moloj maloj ostalo jos malo krupice po jeziku (hvala Bogu mice joj se polako od nistatina)kad kaze ti ona "tuuuuh kako ne mozemo da nadjemo neku nevestu" zasto rekoh kaze "pa trebala nam je dlaka od neveste da joj predjemo preko jezika odmah bi joj se to maklo"e na ovaku izjavu sam se pravo ismijalauser posted image user posted image user posted image user posted image cujes budale dlaku od nevesteuser posted image user posted image user posted image
a vracamo se kad Sari izadje pasos zato i idemo,nismo bas planirali sad ali eto kad se mora da zavrsimo sto prije...
selinauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21101
28.4.2010 16:45:17   
Anoniman
ma ne volim ni ja davati lijekove tek tako, ali ovi moji su isto prehladjeni, bez temperature ali se zale na bolove....ono ko prava gripa...bolovi u kostima, glavobolja...i tako to...a Andrej jadnicak ne moze reci ako ga boli...pa sve kontam pola kasike prevencije radi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21102
28.4.2010 16:48:13   
Mya_81 RR
Dadada, u tom slučaju baš nisam nešto pametna user posted image Možda ipak da daš ako je takva situacija, jer je izložen svemu tome...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21103
28.4.2010 16:50:54   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dafri

Lady ne znam kako si kontala ,promijeniti odjednom hapu ili ići postepeno

Pa dr mi je rekla da kupim malo pakovanje novog AD mlijeka i probamo, tako da cu sljedeci obrok da joj napravim sa novim ad...ne znam kako postepeno da mijenjam?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21104
28.4.2010 16:52:43   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Lady, jesi li bila na onoj temi 'mali odbijači hrane'...

A baš mi je žao, jer mogu misliti koliko se izludi razmišljajući zašto je tako...uh, sto muka s hranom...

Vjeruj da sam poludila danas, u toku 12h je pojela svega mozda 200ml (od 4 ujutro do 4 popodne) i 10ak kasicica griza+banana. I 100ml kamilice

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21105
28.4.2010 16:55:28   
dafri
Staviš jednu mjericu nove hape a ostalo stare,idući obrok možeš dvije nove  a ostalo stare i tako pomalo dok ne dođeš na novu hapu

ooo objašnjenja miuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21106
28.4.2010 16:56:23   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Lady2'

Lady ne znam kako si kontala ,promijeniti odjednom hapu ili ići postepeno

Pa dr mi je rekla da kupim malo pakovanje novog AD mlijeka i probamo, tako da cu sljedeci obrok da joj napravim sa novim ad...ne znam kako postepeno da mijenjam?

Jedan danas, pa sutra povećaš na dva i tako dok potpuno ne zamijeniš...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21107
28.4.2010 16:57:09   
Mya_81 RR

Staviš jednu mjericu nove hape a ostalo stare,idući obrok možeš dvije nove  a ostalo stare i tako pomalo dok ne dođeš na novu hapu

Zar miješa hape...ja nisam tako....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21108
28.4.2010 17:00:11   
dafri
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Zar miješa hape...ja nisam tako....

Nama tako ped.rekla,mi poslušali,
e ko bi ih znao

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 21109
28.4.2010 17:01:06   
bebana27
gdje ste mi zene a i male bebeuser posted image user posted image user posted image
evo da se i mi malo javimo ja pisem a ibrahim sve hoce da tipka nema mira vise da bude na jednom mjestu veliki lopov galami kad nije po njegovom kao njegova mama user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 21110
28.4.2010 17:15:57   
Lady26
Pa nije mi to rekla user posted image
Eh sad...potrosila sam hIPP, danas pojela posljednju dozu, i mm kupio bebimil...a joj...da poludis....znaci sad opet moram kupiti jos jedno pakovanje HIPP 1..... user posted image user posted image
Zene pratite novine mozda osvane moja slika user posted image na posljednjim stranicama user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.4.2010 17:16:19 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 21111
28.4.2010 17:23:06   
bebana27
IZVORNA PORUKA: Lady2'

Pa nije mi to rekla user posted image
Eh sad...potrosila sam hIPP, danas pojela posljednju dozu, i mm kupio bebimil...a joj...da poludis....znaci sad opet moram kupiti jos jedno pakovanje HIPP 1..... user posted image user posted image
Zene pratite novine mozda osvane moja slika user posted image na posljednjim stranicama user posted image

draga moja sta se desava sa tvojom curicom?zasto nece da jede?mozda joj treba malo vremena da se navikne
mi jos dojimo pa nemam problema sa tim a pored dojenja ja mu dajem svu hranu da jede i nista hb ne odbija
gubi li na tezini?nemoj se ti sikirati sve ce to aBd biti dobrob

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21112
28.4.2010 17:27:09   
Lady26
Ne znam bebana, svi kazu - faza, pa nek jede koliko hoce, pa mozda su zubici al ona nece pa nece, danas je jedva jednu dozu od 140ml pojela oko 16h a do tada je trebala jesti 3x user posted image ...
Al ja joj napravim i kasikom da jede nece ni to, nesto se pocela ljutiti, skupi usnice i frkce na nos...ko ju je to naucio da mu siju zavrnem user posted image
A na sta da se navikne, pije HIPP mlijeko vise od 2mjeseca...mozda joj dosadilo

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.4.2010 17:28:02 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 21113
28.4.2010 17:36:51   
Nejrica
Mya draga evo punoooo zagrljaja podrske i poljubaca za malu guzu,pa da je sto manje bole boceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nadamo se da ce bakterija krepati!user posted image
Lady moja...eh kao da sam ove postove ja pisala,a ne ti.Isti smo slucaj imali,samo je Kerim imao oko 8 mjeseci i bukvalno sam plakala svaki dan od muke.Evo imas mnogo pametnih savjeta,pa probaj...znam da trenutno nije neka utjeha,ali proci ce aBd.user posted image user posted image

Dadada ni ja ne volim glumiti doktora,ali sam u par navrata Kerimu dala paracetamol iz istog razloga,radi prevencije...malu kolicinu,sumnjam da moze odmoci.
Pa kad ozdravite javite se da setamo,mi smo blizu Otoke!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21114
28.4.2010 17:45:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nejrica

Mya draga evo punoooo zagrljaja podrske i poljubaca za malu guzu,pa da je sto manje bole boceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nadamo se da ce bakterija krepati!user posted image
Lady moja...eh kao da sam ove postove ja pisala,a ne ti.Isti smo slucaj imali,samo je Kerim imao oko 8 mjeseci i bukvalno sam plakala svaki dan od muke.Evo imas mnogo pametnih savjeta,pa probaj...znam da trenutno nije neka utjeha,ali proci ce aBd.user posted image user posted image

Dadada ni ja ne volim glumiti doktora,ali sam u par navrata Kerimu dala paracetamol iz istog razloga,radi prevencije...malu kolicinu,sumnjam da moze odmoci.
Pa kad ozdravite javite se da setamo,mi smo blizu Otoke!

a ti si taaaaaaauser posted image user posted image mere...mere...pa cemo po selu...jeeeeee...jedva cekamuser posted image user posted image user posted image

sad je i mene pocelo grlo boliti...izgleda da smo svi fasovaliuser posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 21115
28.4.2010 17:47:16   
Anoniman
nazvala sam dr.ademovic...da je pitam za paracetamol...rekla mi ona svakako da mu dam...pa sam mu i dalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21116
28.4.2010 18:20:59   
Mya_81 RR
Čestitamo Afanu prvi roćkas user posted image user posted image user posted image user posted image Želimo mu sve najljepše user posted image user posted image user posted image user posted image

I bravo za malog druga Benju user posted image user posted image user posted image I mi smo vam jednom obavili piš piš u tutu, ali sad redovno vrištimo kad sjedi na njoj tako da sam je opet izbacila iz upotrebe...

Dadada, nadam se da na dečkića neće preći...iš, iš...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21117
28.4.2010 19:13:25   
Lady26
Zaspala je malo prije 4 i evo jos spava...tad je pojela 140ml....i sad sam joj dok spava napravila Bebimil i pojela je 90ml...zauhar koliko god...samo da krene na bolje, kad je sita i kad fino jede sve je lakse

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21118
28.4.2010 19:27:24   
Anoniman
Dobar dan ili dobro vece kako hocete...
sta ima sta nema???
ja cijeli dan po kuci nesto radila, evo tek sjela... jutros cim smo ustali ja i Ermin otisli u setnju jer je sunce ogrijalo cim je svanulo... malo prosetali do moje sestre i nazad... a onda Ermina odnijela moja teticna kod nje i samo mi ga vracala da ga presvucem i nahranim i cijeli dan je proveo kod nje... maloprije mi ga vratila... a ja to vrijeme iskoristila i citavu kucu precistila...
moram da pohvalim svoje Nane malo, sinoc mi je zaspao u 22:30 jutros do 6 h... a ja se probudila sva mokra od mlijeka... hvala Bogu pa ga ima...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21119
28.4.2010 19:31:08   
Lady26
Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image
Masallah za mlijeko i za pile malo, samo neka ruckaju....ja izludih sa Lanom

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21120
28.4.2010 19:33:19   
anidla
lady, pa misha mu....dovedi ti Lanicu kod Noe, odmah ce ona da rucki cim ga vidi user posted image

ja sam se danas slomila, citav dan ganjam dosadne poreske kartice...zvali me s posla da dodjem i evo do maloprije....dobicu samo 30  KM povrata novca, a ja mislila da cu bar 3000 user posted image

e onda sam se sa Noom isetala kao nikada, ma joj, evo sve me boli....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21121
28.4.2010 19:38:36   
škorpija
hej anidla vi došli, ja taman mislila da vas zovem dokle ste da vam se pridružimouser posted image

drugu Afanu želimo sretan prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našoj dragoj curi minji želimo da brzo ozdravi, a ajdin jedva čeka da je vidi u onom istočnjačkom outfituuser posted image user posted image user posted image

pocy super da vams e teta oboma sviđauser posted image user posted image user posted image  to je taaako teško naći, ja sam isto svojom prezadovoljna kuc, kuc (što ti kažešuser posted image ) i da se pohvalim uspjela sma zakrpiti rupu od 10 dana us tažu prošlogodišnjim godišnjimuser posted image  jer sma s bebijem ostala toliko dana duže nego što sma imala pravo, ali eto imali smo srećeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21122
28.4.2010 19:59:00   
Anoniman
Mya nadam se da je Minjica puno bolje i da cete se rijesiti tih bajki... japanke su predivne... user posted image user posted image user posted image user posted image

marincii nece ti to biti ni prvi ni posljednji put da se zvekne... samo da ne zvekne puno... ljubi nam druga Mateja...

felix mila, da to ti opet nisi zakacila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sto se tice oblacenja, mi jos uvijek Nanetu oblacimo dugi rukav, ali one tanje bodice... a vani evo vec par dana samo trenerku mu obucem, tj. bodi pa stramplice pa trenerku...

malena cestitamo prvo piskenje i zubic... user posted image user posted image user posted image user posted image

shejla bravo za pustanje i blago hodanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo veeeeeliki rodjendan drugu Afanu, da bude zdrav i ziv puno godina i uvijek sretan u zivotu... zajedno sa svojim roditeljima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tratincice, masallah Sara nam pravo napreduje... samo tako... ljubi je 10000 puta... user posted image user posted image user posted image user posted image  ooooooooo pa i sretan put i ako Bog da da se javite iz CG... a ako ste gdje blizu granice sa BIH hajte na kaficu kod mene... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada nadamo se da ce Andrej brzo ozdraviti i da nije nista strasno... ja bih prije dala paracetamol... ali ako mislis da ce mu bolje biti panadol daj mu pred spavanje pola kasicice...

selina draga, pa gdje si ti do sad, negdje si nam pobjegla... kako si kako je pile maleno napreduje li? user posted image user posted image user posted image

Lady draga, ma sta to drugarica sikira mamu svoju... joj joj... a cekaj, na svakih koliko sati joj dajes hapu???

bebana, duso, poslali smo ti pisamce... user posted image user posted image

joj ja citam postove i pravo pisem i odgovaram jer ne mogu da upamtim cim predjem na drugi post... user posted image user posted image user posted image user posted image  pamcenje mi je otislo u helac... sorry na dugom postu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21123
28.4.2010 20:43:58   
Mya_81 RR
Hvala vam puno na vibricama....znam ja da će Minjica biti OK, a da vam pravo kažem sve sam nekako više za tu opciju injekcija jer znam da su one puno djelotvornije pa se tim nadam da ćemo se ovaj put napokon riješiti tog sruser posted image

Pocy, drago mi je da je s tetom sve super user posted image user posted image

I Škorpija, super da si riješila tu razliku od 10 dana.....samo bi ti falile te dodatne blesave komplikacije...ljubimo i mi našeg dečka user posted image user posted image user posted image On da je tu da je tješi poslije boca njoj bi sigurno bilo lakše user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21124
28.4.2010 20:46:38   
Anoniman
felix mila, da to ti opet nisi zakacila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto se tice oblacenja, mi jos uvijek Nanetu oblacimo dugi rukav, ali one tanje bodice... a vani evo vec par dana samo trenerku mu obucem, tj. bodi pa stramplice pa trenerku...

haman da jesam al u snuuser posted image user posted image e najzalije mi nevidjadoh sta je curica ili djecak
E moro me A.trznit nadam se da cu saznatuser posted image
Ljubi nam najsladje pile punoooooooooooooooooooooouser posted image

Neposredna veza do poruke: 21125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  843 844 [845] 846 847   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  843 844 [845] 846 847   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *