|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  842 843 [844] 845 846   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.4.2010 13:16:49   
malena_t
IZVORNA PORUKA: Nejrica

samo ako nije po njegovom...vriska,udaranje.Ne znam sta da mu radimuser posted image

Imam jednog istog takvog. Kazem ne moze i odem za nekim poslom. On malo vristi i vrlo brzo nadje neku zanimaciju ili mu je mi nadjemo.
Ono za sto nemam rjesenje je ujedanje, grebanje i stipanje, ali SAMO MENE. Imam strasnu modricu na ruci, dva puta me ugrizao za isto mjesto, kozu progrizaouser posted image i ne da ruku kad je vani, odmah vriska i padanje na koljenauser posted image

felix ne bih ja njega jos tako raskomocivala. Vidis kakvo je ovo vrijeme. Benjo je nama u kuci u bodiju kratki rukav + majica + trenerka ili pantalonice. Isto i vani + jaknica. Pred spavanje na jedno 10-15 minuta skinemo ga samo u bodi da se malo "izmase"user posted image Mada kazu da se da li je bebama zima ili ne gleda na prsima i vratu ispod potiljka, ako je tu hladno, onda im je hladno.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 21076
28.4.2010 13:24:50   
Meri29
Cestitamo Afanu prvi rodendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 21077
28.4.2010 13:26:39   
Meri29
Joj ovog mog lopova malog, zijeva toliko da joj komotno slon moze upasti u usta, joj meneuser posted image a nece i nece da spava, ne znam sta da joj vise radim. Vrti me oko malog prsta i to pravouser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21078
28.4.2010 13:36:09   
amela2208
IZVORNA PORUKA: marinčii

amela draga nemoj da te nerviraju takve izjave ,stvarno baš je ta žena neumjesna čuj mršava ,moj M sa 5 mjseci imo 5 i 800 šta bi tek za njeg rekla ,nezna šta će ti reći pa onda izmišlja,
p.s. sretan vam put ..pusa za malenu Saru od Mateja

znas covjeku u tom trenutku bude krivo kad ti tako nesto kazu. Meni je najvaznije da mi je ona zdrava a to za kilazu uopste se ne sikiram jer vremenom ce se popraviti...ona meni kaze pravi joj mladog sira od kravljeg mlijeka jer je kravlje mlijeko dobro za djecuuser posted image user posted image user posted image user posted image hajd nekako da sam sama bila pa da mi pametuje nego je tu bio i moj muz i on je Dr. i ona koje paöetuje li pametuje.... poslije sam se pravo ismijala kad sam dosla kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne brini se ti za Mateja on ce to ako Bog da nadoknaditi, evo i Sara salje pusu njemuuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21079
28.4.2010 13:54:10   
selina
IZVORNA PORUKA: amela2208

pozdrav i od nas
Mi nesto nemamo puno vremena da se javimo na RR ali udjemo i vidimo sta radi, vi i dalje mahalate :)))Sara je dobro masallah slusa mamu fino napreduje. Juce sam je vdila na kontrolu kod DR imala je 5550gr Dr je zadovoljna sa njomuser posted image user posted image user posted image a i ja Boga mi:))
Sinoc smo işsli kod amidze mi jednog kad dodje neka seljanka nasa i kaze jooooooj kako ti je "huda"djevojcicauser posted image user posted image user posted image bas ti je huda....i par puta mi je tako ponovila a ja ono svauser posted image user posted image user posted image user posted image ne htjedoh joj nista reci jer nije moja kuca samo joj rekoh da moja Sara ima samo 2 ipo mjeseca i da je samo dojim. HUda-znaci mrsava, uska...seljanka odvratnauser posted image user posted image user posted image user posted image bas sam se iznervirala al mi kasnije bilo i smijesno zbog cega se sve ja nerviramuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi evo spremamo se za putovanje. Sjutra idemo Djedu i neni i Crnu Goru pa nek nam je Bog na pomociuser posted image İdemo avionom do Priştine pa onda autom jos par satiuser posted image user posted image ali sta cemo tako nam je blize i od Podgorice i od Beogradauser posted image

koje diro moju amelu i sari da ga bijem........ma pusti bona seljanke ta zena sigurno nije normalna cim ti je to rekla,dobro si se susdrzala u tom trenutku da nelanes!
sretno vam putovanje ako bog da sutra da nam stignete zdravi i zivi kod nane i djede i lijepo se provedete...................pusa vejika od mene i meline

pozdrav za ostale zenice i bebacama pusa ogromna

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 21080
28.4.2010 14:16:22   
Anoniman
Meni jako fali moj drug user posted image sahara...ja znam da radi i cujemo se mi preko gmaila...ali mi fali ovdjeuser posted image user posted image ...eto pustaro...ako citas...da znas ja ti user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 21081
28.4.2010 14:20:04   
tinchita
Sretan rođendan Afanuuser posted image user posted image user posted image !!!

malena_t prvo da čestitamo Benjaminu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
ja sam u Lužanima...baš bih voljela da se nađemo nekad, da odemo u šetnju, ovdje barem imamo kuda šetatiuser posted image user posted image !Evo, sad nam dolazi ovo lijepo vrijeme, pa se dogovorimo?!

amela sretan vam put!!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21082
28.4.2010 15:02:08   
Lady26
Evo i nas...ja kad god se javim uvijek imam nesto da pitam ili da se zalim user posted image ...
Danas sam Lanu vodila pedijatru (vec sam pisala da odbija da jede), s njom je sve ok, grlo, nesto joj je oci gledala zbog anemicnosti i to sve ok...pa mi je rekla da probam promijeniti mlijeko, uzeti neko drugo ad i ako ne bude htjela ni to da kupim mlijeko u tetrapaku sa najmanje masnoce - kaze to je totalno suprotno svim pravilima o uvodjenju hrane ali sta cemo, ona mora nekako unositi kalcijum u organizam...
Evo sam joj kupila HIPP hapicu banana+breskva+riza, kupila kasica gotovih...
Jutros je u 4 popila 70ml i negdje oko 1 mozda 50-60, 10-ak kasika griza+banana, a evo sad je 3 i nece ni da zine. Ja sam se maloprije toliko isplakala, ne znam vise sta da joj radim, nece ni da zine?! Pa kako je moguce da nije gladna i da nece nista da stavi usta?!
Dajem joj bar kamilicu, bar nesto da popije

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.4.2010 15:03:14 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 21083
28.4.2010 15:09:54   
Anoniman
evo i nas.Samo sto smo krenuli u setnju dodje nam prijateljica(kosmsinica)
Pa smo se vratili .Fino posjedili
A.zaspo ja raskrcila rusvajuser posted image sad odmaram
NEJRICE,stacu moram ga snecim smirit pa makar to bio i usisavac toga se jedino boji jer nema ziva mira.I on je ko K.ljut zeher boziji na kogalije samouser posted image kad mu sta uzmes iz ruku,to je odma bacanje plac,vriska ,huja ziva
Hvala vam na odg.necu vise ga raskomocivat josuser posted image ....
amela,sto joj nisi odg.bolan cuj"huda"trebala si joj reci otpala ti muduser posted image user posted image draga kakav te huda snadje
Malo se hvali joj,moja je S.velika dobra,i pametna djevojcica i plus debela ko trutuser posted image bas bi joj ja znala reci al et...pusti je kraju ...
Ljubimo mi S.nasuuser posted image
Sretno sutra abd.user posted image user posted image samo nam nerece ocesli nam se javljati,koliko ce te biti tamo???

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 21084
28.4.2010 15:10:28   
Nellica
Dan svima,

Mi smo se danas našetale, hehheeheh zagledale smo svaku bebu i mamu na Vilsonovom:)
nismo nikoga sa rr prepoznali :))))

Danas smo imali hokuspokus - probali smo piti malo vode iz flašice , nema šanse,
raspakovala sam sve flašice i naravno neće ni iz jedne, valja se od smijeha, misli
da se igram sa njom :))))

Lady miša mu pa kako nam Lana tako slabo jede...

Čestitamo rodjendane .... sve koje smo propustili!

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21085
28.4.2010 15:14:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady2''

Evo i nas...ja kad god se javim uvijek imam nesto da pitam ili da se zalim user posted image ...
Danas sam Lanu vodila pedijatru (vec sam pisala da odbija da jede), s njom je sve ok, grlo, nesto joj je oci gledala zbog anemicnosti i to sve ok...pa mi je rekla da probam promijeniti mlijeko, uzeti neko drugo ad i ako ne bude htjela ni to da kupim mlijeko u tetrapaku sa najmanje masnoce - kaze to je totalno suprotno svim pravilima o uvodjenju hrane ali sta cemo, ona mora nekako unositi kalcijum u organizam...
Evo sam joj kupila HIPP hapicu banana+breskva+riza, kupila kasica gotovih...
Jutros je u 4 popila 70ml i negdje oko 1 mozda 50-''0, 10-ak kasika griza+banana, a evo sad je 3 i nece ni da zine. Ja sam se maloprije toliko isplakala, ne znam vise sta da joj radim, nece ni da zine?! Pa kako je moguce da nije gladna i da nece nista da stavi usta?!
Dajem joj bar kamilicu, bar nesto da popije

mila moja nemoj se nervirati probaj se smiriti,pa polako poslusaj dokt.probaj sa menjanjem hape ako nebude,ni to islo ima tetrapak mora nesto da joj se svidi nista cudno.
Znam da ce biti,komentara cuj "tetrapak"pokusaj sve dok nevidis
I nama se to desavalo da nije htjeo pit ad.znaju eto zene al valjda bila faza pa ga prosla
Kod nas kad nece flase ima sta hoce ima draga,kasica ili sl.
Pa kad tamo nekad posle zaspi popije  flasu (inace moj A.je toliko tvrdoglavo djete da nece da jede kad gleda rijetkost kad al et,mi smo se uhodali stim da nemam brige kad zaspi tad jede i mirna Bosnauser posted image )
Jesil probala kad zaspi dat flasu ocel tad jest???
A sta tebe ustvari brine sto,nece nikako ili sto pije malo???

< Poruku je uredio felix -- 28.4.2010 15:17:46 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21086
28.4.2010 15:19:48   
Lady26
Sad sam citala temu "beba nece flasicu"...hajd sto nije htjela flasicu al danas nece nista, ni kasikom, samo prihvata tecnost - kamilicu i vodu (IZ FLASICE). Inace je smanjila jelo ali hajd nekako smo gurale ali danas svega 50-60 ml....Mijenjala sam flasice, cucle. Ma briga me sto ce reci za mlijeko u tetrapaku/tj. kravlje mlijeko ali necu to na svoju ruku nego mi je strucno lice savjetovalo, ali prvo cu promijeniti AD...
Kad se sjetim do prije mjesec dana je ruckala ko velika, a ovih 10-15 dana muke mucim.

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.4.2010 15:21:52 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21087
28.4.2010 15:19:52   
Mya_81 RR
Mi moramo na injekcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5 dana ujutro i navečer... jer za ovu baju nema sirupa...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21088
28.4.2010 15:22:48   
Lady26
Mya bas mi je zao.... nadam se da ce bar boce pomoci.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21089
28.4.2010 15:27:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mi moramo na injekcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bas mi je zao
jedan veliki za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
A.nikad nepije isto da znas nikada nekad zna jedva 100ml nekad 150ml,a nekad 180ml.
Prije sam lomila se dok popije 150ml a sada me briga bolje ista nego nista nesilim ga koliko moze neka pije..
Pokusaj prije sa AD.pa vidjetces.
A znas sta bi ti moj ped.savjetovo kao pusti da jede koliko moze,drugo je da nece ni ml.popit
Nebi mi menjo hapu.
Jer se to meni desavalo dok nije bilo uvodjenja gh.neznam koliko  je  imao mjes.znao je samo 30ml.popit a prodje 4.sata manji je bio ejj,sta sam suza prolila
Ja tako ped.kazem kaze pustiga popio je koliko moze
Kao pit ce vise polako i tako i bi...
Al neznam sto nece i na kasiku nistauser posted image
Bas su ova djeca zafrkatalo zivouser posted image al neka su nam zivi i zdravi

< Poruku je uredio felix -- 28.4.2010 15:31:41 >

Neposredna veza do poruke: 21090
28.4.2010 15:30:51   
Meri29
Lady, Mya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image barem malo podrske od nas

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21091
28.4.2010 15:54:36   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

Pokusaj prije sa AD.pa vidjetces.
A znas sta bi ti moj ped.savjetovo kao pusti da jede koliko moze,drugo je da nece ni ml.popit
Nebi mi menjo hapu.
Jer se to meni desavalo dok nije bilo uvodjenja gh.neznam koliko  je  imao mjes.znao je samo 30ml.popit a prodje 4.sata manji je bio ejj,sta sam suza prolila
Ja tako ped.kazem kaze pustiga popio je koliko moze
Kao pit ce vise polako i tako i bi...
Al neznam sto nece i na kasiku nistauser posted image
Bas su ova djeca zafrkatalo zivouser posted image al neka su nam zivi i zdravi

Do juce je jela pa koliko toliko, nekad 100 nekad 120 a nekad i po 160 ali danas ni gutljaja do 13h kad je popila 50-60ml.
Evo sad sam je stavila u kolica, ljuljala je, dala malo kamilice pa joj tu flasicu izvadim, dam sa mlijekom, malo smo se varale i prihvatila ju je i popila 140ml i zaspala odmah jeduci. Kupila sam neku NUK cuclu sa flasicu kao za mlijeko (vjerovatno drugacija rupica-veca). Vec sam kupila drugo mlijeko (BEBIMIL) i probat cemo ga slijedeci obrok.

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21092
28.4.2010 16:12:45   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

user posted image user posted image user posted image a user posted image misa...ljubi nam principesuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21093
28.4.2010 16:14:49   
Anoniman
Andrej pravo slini...hvala bogu nema temperaturu, pa ne znam da li da mu dam veceras pola kasike panadola ili neuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21094
28.4.2010 16:31:37   
Mya_81 RR
Eh, desilo se nama danas i nešto lijepo....dobili smo paketić iz Kanade pa sad perem stvari, pokušavam skrenuti ove ružne misli, ali moram vam pokazati ove kao japankice i ''moderne dimije'' što je dobili:

user posted image

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21095
28.4.2010 16:32:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Andrej pravo slini...hvala bogu nema temperaturu, pa ne znam da li da mu dam veceras pola kasike panadola ili neuser posted image

Ja ne bih davala ako nema temperature...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21096
28.4.2010 16:36:29   
Lady26
Kako su lijepe japankice, preslatke user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21097
28.4.2010 16:37:14   
dafri
Mya baš mi je žao,jooj
dadada i ja sam uvijek u dilemi oko tih ljekarija mada moja ped.kaže da  slobodno dam panadol ako mislim da je bilo šta mučiuser posted image
Lady ne znam kako si kontala ,promijeniti odjednom hapu ili ići postepeno

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21098
28.4.2010 16:41:31   
Mya_81 RR
Lady, jesi li bila na onoj temi 'mali odbijači hrane'...

A baš mi je žao, jer mogu misliti koliko se izludi razmišljajući zašto je tako...uh, sto muka s hranom...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 21099
28.4.2010 16:42:17   
Anoniman
jao japanke su haosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hocu i ja ovakveeeuser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 21100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  842 843 [844] 845 846   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  842 843 [844] 845 846   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *